Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A vácin engem se szedtek ki sose :) Diny két hete az autópályán alkudozott a forgalmijáért....Mindegy hol vagy,ha szúrja valakinek a szemét :D Hát Lantit sem szedték még ki...pedig aztán ott messziről lehet hallani, hogy jön...de említhetném a Vekit is amikor épp tolom neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Iwiw adatlapot akarunk! :huh: http://images.iwiw.net/0104/user/00/80/38/...16099348708_box :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://images.iwiw.net/0104/user/00/80/38/...16099348708_box :) Mire készül épp azzal a rózsaszín telefonnal? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát Lantit sem szedték még ki...pedig aztán ott messziről lehet hallani, hogy jön...de említhetném a Vekit is amikor épp tolom neki... :) 4év alatt engem is csak 4x igazoltattak,abból 2x el akarták venni a papirokat...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://images.iwiw.net/0104/user/00/80/38/...16099348708_box :huh: Gabi! Mit kérsz majd beszélőre? :) Cigit vagy pénzt vigyünk be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://images.iwiw.net/0104/user/00/80/38/...16099348708_box :D Meló közben??? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 4év alatt engem is csak 4x igazoltattak,abból 2x el akarták venni a papirokat...... :huh: Hát akkor kopp-kopp nekem mákom van... úgy gondolom, hogy jelen esetben a Cali meg a Veci között semmi különbség...max ha fent vannak a 18-as felnik még egy lehetőség a tarkónlövésre... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát akkor kopp-kopp nekem mákom van... úgy gondolom, hogy jelen esetben a Cali meg a Veci között semmi különbség...max ha fent vannak a 18-as felnik még egy lehetőség a tarkónlövésre... :) :D én meg nem nyomom neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 én meg nem nyomom neki :D hahahahahhahahah :huh: :) :D :D perszepersze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 adok helyette előre másik pirosat :D ami most benne van... azis jo.. használható :) ezis piros, mit kezdenék vele? de mi a baj a mostanival? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hahahahahhahahah :huh: :) :D :D perszepersze :lol: kérdezd meg a többieket mi volt pénteken... 3 lámpával később értem oda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ezis piros, mit kezdenék vele? de mi a baj a mostanival? :huh: magas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 magas :) cserepiros jólesz ogrenak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 cserepiros jólesz ogrenak :huh: El se hiszem hogy képes lennél még1x szétszedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 El se hiszem hogy képes lennél még1x szétszedni :huh: mostmár nem kell lengőkart cserélni... pik-pak megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Gabi! Mit kérsz majd beszélőre? :huh: Cigit vagy pénzt vigyünk be? :) Ha meg tudná dugni én megtapsolnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 magas :huh: Ismét flex... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ismét flex... :D :lol: hát azt kéne.. láttam chip foose-tól, hogy hogy kell... csak diny azt mondta h azt ne mert az olyan kadettos megoldás :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ha meg tudná dugni én megtapsolnám Sokkal férfiasabban hangzott volna, ha azt mondod, ha meg tud tapsolni megdugod.... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Én pl sosem írok rá összeget... :huh: Senator már így került a nevemre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ... az olyan kadettos megoldás :huh: :) :D Akkor azért ment hibátlanul a művelet a C-nél nekem is...3X is le lett lett szedve a rugóból... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Meló közben??? :huh: :) :D De mekkora egy szemét állat vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 4év alatt engem is csak 4x igazoltattak,abból 2x el akarták venni a papirokat...... :huh: Ennyi. És igen Albert, végig KELL menni a vácin, mert ott lakom. Ugye. És nem, nem nyomom mindig. Ráadásul sokakkal ellentétben az autóval is minden rendben van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ennyi. És igen Albert, végig KELL menni a vácin, mert ott lakom. Ugye. És nem, nem nyomom mindig. Ráadásul sokakkal ellentétben az autóval is minden rendben van. :huh: Most őszintén Tom! Hányszor volt olyan, hogy kiszedtek, és nem volt rá okuk és genyáztak...(múlt héten meséltél egy ilyen alkalmat...akkor is autózgattál fel-le a Vácin...) mert az, hogy igazoltatnak, abban én semmi rosszat nem látok...meg inkább így találkozok rendőrrel, mint amikor körberajzolnak...nekem nem érne ennyit a dolog...de tényleg a Te dolgod...mi akik le akarunk erről beszélni csak jót akarunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hallottatok már erről hogy ha az adásvételi szerződésre nem kerül ár akkor az átiratás költsége duplázódik? :huh: sztem ez hülyeség, pl amikor a kadettet vettem nem irtunk rá árat. Az átírási ktg-nek meg megvan a ccm szerinti díja meg stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts