Lacee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tom! Más is kifogja nyitni azt az ajtót mint anno én... Maradj négy keréken bár tudom hogy az állatok világnapján születtél akkor is ... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mondjuk ez nem a legújabb verzió : http://www.hasznaltauto.hu/1695983_yamaha_yzf-r6r_2007 Na ez már ocsóbb tavaly a kollégám is vett egy pont ugyanilyet szalonból , de annak 3 milla föle volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Van ingyen is nagyon biztonságos Yamaha :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ez már ocsóbb tavaly a kollégám is vett egy pont ugyanilyet szalonból , de annak 3 milla föle volt! Gondolom, dobálják ki a meglévő raktárkészletet, ráadásul 2007es modell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tán Tom jobban látja Váci úti állapotokat nemde ? :huh: Ez tény...de én is szoktam mászkálni a városban...és tény, hogy a Váci nem a leg ideálisabb jelen helyzetben a raccsingra...tán azt kéne megállni, hogy ne ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Gondolom, dobálják ki a meglévő raktárkészletet, ráadásul 2007es modell. Igen, már kintvan az új széria , amugy ezek majnem annyit forognak mint egy F1 autó.... kolégám mondta hogy az ő R6R-je 18 ezeret forog csúcsba és hogy 10 ezer felett kezd el igazán ideges lenni a járgány akkor még jócskán harap :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hallottatok már erről hogy ha az adásvételi szerződésre nem kerül ár akkor az átiratás költsége duplázódik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hallottatok már erről hogy ha az adásvételi szerződésre nem kerül ár akkor az átiratás költsége duplázódik? :huh: Aham, üzembentartóin is kell lennie összegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hallottatok már erről hogy ha az adásvételi szerződésre nem kerül ár akkor az átiratás költsége duplázódik? :) Szerintem ez hülyeség...bár az apeh fele nézhetik...ezért is van jelentősége, hogy adásvételnél kell az adószámod...ha veszel egy verdát 100.000-ért és 1.000.000ért adod el, akkor (baromi ügyes vagy... :D ) a különbözetre adót kell fizetni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Aham, üzembentartóin is kell lennie összegnek. Én pl sosem írok rá összeget... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 elhoztam az oljat.. köszöni a pehi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mert végig KELL menni a Vácin péntek este mindenképp. De mivel ott csesztetnek ezért KELL egy motor. Értem. Különben is.. ha valakinek jóóóól megy, kell venni valamit :D :) Amúgy meg ha szertne hagy vegye.. én mondjuk max egy dologban gondolkodnék másként.. ott is fokozatosság.. nem biztos,hogy egyből egy ilyen nagyvasra ülnék... :huh: Barátnőm is nagyon rá van kattanva a motorra.. rohadtúl féltem, de még semmit nem akart úúúgy igazán.. ezt igen.. mért vonnám meg tőle.. csak vigyázzon, amennyire tud.. mondjuk egy 125-ös kis CBR-rel csak nem száguld halálos iramban.. igaz, a többi userral szemben ő is tehetettlen... (ha nincs szerencséje..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 elhoztam az oljat.. köszöni a pehi :D váljék egészségére :) Barátnőm is nagyon rá van kattanva a motorra.. rohadtúl féltem, de még semmit nem akart úúúgy igazán.. ezt igen.. mért vonnám meg tőle.. csak vigyázzon, amennyire tud.. mondjuk egy 125-ös kis CBR-rel csak nem száguld halálos iramban.. igaz, a többi userral szemben ő is tehetettlen... (ha nincs szerencséje..) Itt Börsön is van egy ismerős csaj, annak is egy ilyen 125-ös motorja van (19 éves), szüleivel egész tavasz-ősz időszakban járnak motoros túrákra, és még sértetlen a csaj (na azért nem mindenhol :huh: ). Szal bíztasson a tudat, van sok jó példa is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Különben is.. ha valakinek jóóóól megy, kell venni valamit :D :D Amúgy meg ha szertne hagy vegye.. én mondjuk max egy dologban gondolkodnék másként.. ott is fokozatosság.. nem biztos,hogy egyből egy ilyen nagyvasra ülnék... :) Barátnőm is nagyon rá van kattanva a motorra.. rohadtúl féltem, de még semmit nem akart úúúgy igazán.. ezt igen.. mért vonnám meg tőle.. csak vigyázzon, amennyire tud.. mondjuk egy 125-ös kis CBR-rel csak nem száguld halálos iramban.. igaz, a többi userral szemben ő is tehetettlen... (ha nincs szerencséje..) le ne fújja a szél rola :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Itt Börsön is van egy ismerős csaj(19 éves) Iwiw adatlapot akarunk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem törvényszerű, hogy megdöglik aki motorozik...csak kicsit előrébb kúszik a statisztikai adatlapon... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 csak az eleje kell? mert az 60/40 ogre is bejelentkezett még anno rá, megkérdezem őt is ő szólt hamarabb....meg a multkor otthagyott egy fél üveg wiszkit ezzel elővásárlási jogot szerzett :huh: :) adok helyette előre másik pirosat :D ami most benne van... azis jo.. használható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem törvényszerű, hogy megdöglik aki motorozik...csak kicsit előrébb kúszik a statisztikai adatlapon... :huh: Asse' törvényszerű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 gyerekek eza váci út téma...sírok rajta komolyan...kupé is ezzel kezdte,vissza kell butítani a naposcsibét,mert nem lehet menni a vácin péntek este,mert kiszed a rendőr...engem a Kadettal kb 3x vettek ki rendőrök mióta megvan....tényleg nem értem minek mentek oda??..annyira jó,mert akkor én is kemegyek komolyan :) moci téma: úgyis Tom dönti el mit akar,engem sem lehet lebeszélni arról amit nagyon akarok,ennyi :D most épp ezzel kacsolatban a magyar utak állapot jut eszembe...,mert pont tegnap sikerült besz*pnom egy olyan kátyút,hogy kiszakadt a peremvédőmből egy darab...asszem ezzel kapcsolatban nem is kell mást mondanom,mindenki tudja mire gondolok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ...most épp ezzel kacsolatban a magyar utak állapot jut eszembe...,mert pont tegnap sikerült besz*pnom egy olyan kátyút,hogy kiszakadt a peremvédőmből egy darab...asszem ezzel kapcsolatban nem is kell mást mondanom,mindenki tudja mire gondolok... :huh: Me le kell ültetni, mintállat mi?! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ,,,mindenki tudja mire gondolok... :huh: ...tudjuk...de hogy jön ide a b@szás???? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 de ezt vajon valami törvény is alátámasztja vagy ez 'urbanlegend' ?! meg most 18 ft ról hopp felugrik 36ra ?! o.O jo ez a magyarorszag.hu csak nem lehet megtalálni rajta semmit sem... :s Aham, üzembentartóin is kell lennie összegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ...tudjuk...de hogy jön ide a b@szás???? :huh: :) :D csak sz*ptam nem b*sztam :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 csak sz*ptam nem b*sztam :huh: :) :D :D :lol: Hát istenem...van, hogy a férfinemiszerv rossz oldalán áll az ember... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 gyerekek eza váci út téma...sírok rajta komolyan...kupé is ezzel kezdte,vissza kell butítani a naposcsibét,mert nem lehet menni a vácin péntek este,mert kiszed a rendőr...engem a Kadettal kb 3x vettek ki rendőrök mióta megvan....tényleg nem értem minek mentek oda??..annyira jó,mert akkor én is kemegyek komolyan :) moci téma: úgyis Tom dönti el mit akar,engem sem lehet lebeszélni arról amit nagyon akarok,ennyi :D most épp ezzel kacsolatban a magyar utak állapot jut eszembe...,mert pont tegnap sikerült besz*pnom egy olyan kátyút,hogy kiszakadt a peremvédőmből egy darab...asszem ezzel kapcsolatban nem is kell mást mondanom,mindenki tudja mire gondolok... :huh: A vácin engem se szedtek ki sose :D Diny két hete az autópályán alkudozott a forgalmijáért....Mindegy hol vagy,ha szúrja valakinek a szemét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts