Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 21-én nem leszek a talin, más programom van. De persze, megoldható az olaj. Mondjuk nálam csak jövő héten lesz legközelebb, de ha addig kell, akkor bemehetsz érte a boltba (11.ker Kaposvár u. 8. lágymányosi tövénél) is, csak szólj előtte nekem, odaszólok, és megkapod a kedvezményt rá. :huh: 5ig dolgozom minden nap, bár pénteken lehet el tudnék ugrani érte. Mi a cég neve? és mennyi lenne 1 lityi? Csüt esetleg nem jó neked este úgy mint multkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Te is egy elvetemült sufni tuner vagy Corsás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Redi.... nem adod el a 60as rugódat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 5ig dolgozom minden nap, bár pénteken lehet el tudnék ugrani érte. Mi a cég neve? és mennyi lenne 1 lityi? Csüt esetleg nem jó neked este úgy mint multkor? 1590 lesz kedvezménnyel az 1L 10W40. Csütörtökön nem megyek ki Lurdyhoz, meg most a héten nincs is nálam, jövő héten megyek csak olajért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 1590 lesz kedvezménnyel az 1L 10W40. Csütörtökön nem megyek ki Lurdyhoz, meg most a héten nincs is nálam, jövő héten megyek csak olajért. ha kell akkor én el tudok menni érte valamelyik nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 ha kell akkor én el tudok menni érte valamelyik nap Csabival beszéljétek meg, csak szóljon nekem, hogy félre tudjam rakatni kedvezménnyel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! :huh: eszement, de jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2819559_opel_kadett_1989 ez valami nagy fos lehet hogy még mindig nem kelt el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 ha kell akkor én el tudok menni érte valamelyik nap hát azt megköszönném, annyira hálás lennék, hogy kölcsönadnám neked a kisautót hogy vezesd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 hát azt megköszönném, annyira hálás lennék, hogy kölcsönadnám neked a kisautót hogy vezesd :) jó elmegyek akkor érte holnap valamikor :huh: inkább most had jáccon vele Diny :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 jó elmegyek akkor érte holnap valamikor :huh: inkább most had jáccon vele Diny :D ő mikor játszott vele a váltóhoz beszedett 1 szákladarabot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 csak lejebb ül még az, nem sok kéne neki, lehet nem is lenne lejebb másikkal sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 hát azt megköszönném, annyira hálás lennék, hogy kölcsönadnám neked a kisautót hogy vezesd :huh: tankért is elmgyek ha kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 tankért is elmgyek ha kell :) merthogy lacházán van hely :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 merthogy lacházán van hely :huh: és beton oszlop sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 tankért is elmgyek ha kell :) csak ha akarsz, már odaadtad rája a manit, bár legfeljebb visszaadom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2819559_opel_kadett_1989 ez valami nagy fos lehet hogy még mindig nem kelt el :huh: Hát most már tényleg meg kéne nézni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 és beton oszlop sincs :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azért ennek így kur.ra nem örülök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azért ennek így kur.ra nem örülök Összkerék... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 tankért is elmgyek ha kell :D Hűha, háborúzni akartok? :) Csabi, akkor szójjámá, hogy akkó mi kő holnapra? 1db 1L-es csak? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hát most már tényleg meg kéne nézni... :huh: lol fogadjunk egy tálca sörben, hogy Diny egy hónapon belül megveszi :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hát most már tényleg meg kéne nézni... :huh: gondolom rajtunk kívül is más is megnézte már :) majd meglássuk mi lesz hónap végén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hűha, háborúzni akartok? :) Csabi, akkor szójjámá, hogy akkó mi kő holnapra? 1db 1L-es csak? :huh: holnap elmennék érte akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Redi.... nem adod el a 60as rugódat? csak az eleje kell? mert az 60/40 ogre is bejelentkezett még anno rá, megkérdezem őt is ő szólt hamarabb....meg a multkor otthagyott egy fél üveg wiszkit ezzel elővásárlási jogot szerzett :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts