Sonique Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Szal szénnégyúrod magad, és 12-es időt fox tolni a GSI-vel 402 m-en... :huh: :) konkrétan inkabb az erönlétröl van szo .... szal bicikli elö és halyrá utána esetleg kondi terem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 konkrétan inkabb az erönlétröl van szo .... szal bicikli elö és halyrá utána esetleg kondi terem ... Már anno is mondtad, hogy azzal járnál melózni meg ilyesmi... hát hajrá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Már anno is mondtad, hogy azzal járnál melózni meg ilyesmi... hát hajrá... :lol: melozni ... no ezt nem vállalom be ... akkor kéne egy fürdö szoba is hogy mindig le tudjak tusolni .... :D mert hat ki ülne mellet 12 orát abban a szagban :) :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 benyahűtő...már anno gondolkoztam rajt...most megint gondolkozok...utálok éjszakázni...az régen is sokba került... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Jéééé egész normális hátsó lámpi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 benyahűtő...már anno gondolkoztam rajt...most megint gondolkozok...utálok éjszakázni...az régen is sokba került... :huh: :) :D hát nem baromság ..... föleg hogy imadsz tele ...1500 ért tankolni :D az ára relative olcsobb mint egy motor generál ..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Jéééé egész normális hátsó lámpi... http://i6.ebayimg.com/06/i/001/06/46/0ddb_1.JPG nemcsakhogynormalis de még jol is néz ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Na megtaláltam Detti mit szeretne a Vekibe... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Egyszerű mert sose tudod mitakarsz :D :D :lol: Ez így részben igaz , tudom mit akarok a kérdés inkább az mire van keret! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Na megtaláltam Detti mit szeretne a Vekibe... :huh: :) :D Hú baz , itt a húsvét a kertek alatt , de szegény nyúl mire ezt kitojja! :D :lol: :D Gondolom Dettinek, a bukócső minden álma! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Különkassza (is) kell szerintem ennyi. :huh: talán ha van miből akkor lehet külön kassza. Nálunk pl nincs mégsem öljük meg egymást. Albi látszik, hogy nem vagy a hosszú kapcsolatok híve, nem igen érted a nőket hogyan is kell kezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 talán ha van miből akkor lehet külön kassza. Nálunk pl nincs mégsem öljük meg egymást. nálunk sincs enyém tied és mi is jól elvagyunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 nálunk sincs enyém tied és mi is jól elvagyunk :huh: egyik isminél van és csak szánni tudom őket. A srác webfejlesztő a csaj meg dolgozik amit tud, mindent úgy vesznek meg, hogy 50-50% fizetéssel. Nyaralni is úgy mentek el, hogy megvárták míg a csajnak is össze jött a mani. Szánalom. Én így nem is tudnék élni, sose nézem mennyit adott ő és mennyit én. Mikor vanda 60at keresett annó az Auchanba mikor megismertem, akkor se néztem. Most ugyanannyit keresünk csak neki vannak egyéb juttatások, most se nézzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 egyik isminél van és csak szánni tudom őket. A srác webfejlesztő a csaj meg dolgozik amit tud, mindent úgy vesznek meg, hogy 50-50% fizetéssel. Nyaralni is úgy mentek el, hogy megvárták míg a csajnak is össze jött a mani. Szánalom. Én így nem is tudnék élni, sose nézem mennyit adott ő és mennyit én. Mikor vanda 60at keresett annó az Auchanba mikor megismertem, akkor se néztem. Most ugyanannyit keresünk csak neki vannak egyéb juttatások, most se nézzük. Én is a régi családi alternatívát követem miszerint nekem kell a többet hozni a konyhára legalábbis apumtól én ezt a nevelést kaptam, és én sem nézem ki mennyit hoz ha egy kapcsolatban élsz teljesen mindegy hogy élletárs , vagy feleség ha a háztartás KÖZÖS akkor minden az és nekem ebbe ahogy neked is a kassza is bele tartizok! teljesen jól gondolkodsz ilyen téren te is :) Mondjuk engem kellemetlenül érintene ha úgy kell együtt élni egy nővel hogy 3* annyit keres mint én, ez elég kellemetlen egy férfire nézve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 szerintem fejezzük be a témát!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 benyahűtő...már anno gondolkoztam rajt...most megint gondolkozok...utálok éjszakázni...az régen is sokba került... :huh: :) abszolult laikus kérdés de valaki elmagyarázná h miért jó ez ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 szal bicikli elö wroomm-wroom :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 fájnöli van autóm a teljes sztori: Szegedről kereskedésből vettem egy B vectrát x18xe1 - jónak tűnt , haza hoztam, Patyi és a Schiller is felhomályosított hogy azonnal vigyem vissza... megtörtént. Szuper, vadászat tovább... mult vasárnap felkerült egy ugyanilyen ezüst B veci X18XE1 hasznaltautora.hu-ra. Budán lakik a mostmár régi tulaj, átmentem szerelő cimbivel megnéztük szép. Szombaton Patyi is rálesett nekem ő is bólogatott. Ma már azzal jöttem. Digit klíma, elek tükör-ablak, nagy computer, gyári kulcs(ok), riasztó, kp. zár, állítható kormány,faberakás ( hamar kicserélem!) ... stb. Stilauto SR 500 16" felni, téliguma lemezen. Amúgy az eladó srác nagyon korrekt volt! Mindenkinek ilyet kívánok! na evvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 fájnöli van autóm a teljes sztori: Szegedről kereskedésből vettem egy B vectrát x18xe1 - jónak tűnt , haza hoztam, Patyi és a Schiller is felhomályosított hogy azonnal vigyem vissza... megtörtént. deja vu :huh: :) miért, mi volt a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kiscsajok kajálják miii ? :D Mert ha nem tartja senki kordában, akkor egyszercsak husssssss, elszáll :D Kiscsajokat (>18!) nem érdekli az autós téma, nekik más dologban kell villantani :D :) :D :D Ezen a pályán mi is mentünk :lol: Téligumival 15 fokban király volt, az első 1km-en elmelegedtek, utána mintha vajon mentünk volna :P Régi szép idők... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 wroomm-wroom http://www.performancebike.com/product_ima...58-PNK-SIDE.jpg :) :D Ilyet kértél a nyuszitól? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 deja vu :huh: :) miért, mi volt a baja? soroljam? alulról nem tudtuk megnézni, és mint kiderült alul ami sérülhet az sérült is volt. Nyúlvány, szilent. féltengely szimeringek, stabrudak, leömlő repedve, stb stb. felül nem látszott semmi. amugy a Schiller 810.000 től indította az árajánlatot a szervízre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 soroljam? alulról nem tudtuk megnézni, és mint kiderült alul ami sérülhet az sérült is volt. Nyúlvány, szilent. féltengely szimeringek, stabrudak, leömlő repedve, stb stb. felül nem látszott semmi. amugy a Schiller 810.000 től indította az árajánlatot a szervízre... Egész jó vétel lett volna a GSi után! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kiscsajokat (>18!) nem érdekli az autós téma, nekik más dologban kell villantani :D Ezen a pályán mi is mentünk :lol: Téligumival 15 fokban király volt, az első 1km-en elmelegedtek, utána mintha vajon mentünk volna :D http://opel16v.hu/galeria/42/15.jpg Régi szép idők... :huh: Kár hogy nincs hangos kép és hallanánk azt hogy: Szúrd neki Gabika bal5 kicsit dob , utána husszú egyenes 6 szúrodneki baz+ :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Egész jó vétel lett volna a GSi után! :D Megkímélten, nemdohányzó, hölgytulajtól, garázsban tartva, sérülésmentes, végig szervízelt...... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts