Pehi Csabi Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 :D reggel 7 kor hova a francba mentek ?!?! :) ?!?!meg minek ?! :huh: !? jo érzésü ember ilyenkor fordul a masik oldalára ... és monjuk 9-10 körül elindul lefele ... :D hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép.
Sonique Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép. hat én 2 vel kevesebbért inkabb elindulnék 9-10 kor mert mire hangulat lessz meg nem csak egymast nézitek mindeki haza indul mert jol elfáradt a hajnali keléstöl:D
redline Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 hát nem lett lentebb érezhetően :) bekerült egy 40/40? egyébként jolnézki ez a felni :huh:
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 melléd is egy ilyen fazon kéne néha .. hallode .. ugy mész mit egy nyugdijas :D Örexek... :huh: :) Meg tudom,hogy alattam a kraft...ha kell ott van...de most minek villantsak állandóan... :D
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 megoldható de akkor aki jön jöjjön a kinti parkoló hátuljához 07.00-ra, akkor talán 7.15kor el is indulunk és kb 8ra lent is vagyunk. 2009.03.21 Kiskunlacháza Lurdy indulás 07.00-kor: 1. Pehi Csabi 2. Diny 3. Szabi 4. 5. Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh:
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép. Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :huh: Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont...
redline Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :huh: Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont... ujpesti tesconál is
Demó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh: Akkor most 7:30-ra menjek, vagy 8-ra? Kapunyitás előtt be fognak engedni?
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Akkor most 7:30-ra menjek, vagy 8-ra? Kapunyitás előtt be fognak engedni? Aki velem jön azt igen... :huh: 7:30-ra, hogy tudjuk, hogy mi merre hány méter...
Demó Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Aki velem jön azt igen... :) 7:30-ra, hogy tudjuk, hogy mi merre hány méter... Rendben, akkor ott leszek. :huh:
Stefan Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :) Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont... Akkor lehet, hogy elő fog fordulni, hogy valaki "rossz" karavánt kezd el követni, mert a szegedi talira indulóknak is ott/akkor vannak találkozási pontjai :huh:
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh: javítottam 7.30ra
Demó Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Ha lenne pénzem csecse mocim lenne Ígyis polírozott szelepfedeled van már, nem? Vagy nem Te vetted meg a Gyuri motorját? :huh: Na meg egyébként se a krómtól lesz gyorsabb. :) :D
Xray Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Tegnap meglátogatott Stefan, meghozta a cumókat :lol: Igaz alig talált ide mert bebizonyította , hogy egyenes uton is eltud tévedni GPS kíséretében :huh: :D :D Na meg a PC-n való versenyzés sem az erőssége reméljük KK házán jobban fog menni neki :) :P Amúgy köszi hogy erre kanyarodtál Paksfelé :D Demónak is köszi a cumókat! :D Albertnek is max respect a kiváló áruért! :D
Sonique Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Ha lenne pénzem csecse mocim lenne ez nem pénz kérdés ugyanis nem tul sok pénzbe kerül kromoztatni .. nekem is a toronymerevitöl és a gyertya takarom is koromozva van ... a szelepfedél/vezérléstakarol szinterezve .... és a fenti árak töredékéért csinaltak
Lanti Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 ez nem pénz kérdés ugyanis nem tul sok pénzbe kerül kromoztatni .. nekem is a toronymerevitöl és a gyertya takarom is koromozva van ... a szelepfedél/vezérléstakarol szinterezve .... és a fenti árak töredékéért csinaltak ennyire szereted az új XE-det, hogy ezeket megcsináltad? :huh:
stan Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 sziasztok ujj vagyok itt ,és ugylátom ez a forum pörög a legjobban tudna nekem segiteni valaki infokkal a c20let turbos motorrról szeretnék tudni hogy van e közületek vkinek komolyabban tuningolt verziója , milyen konstrukciok,mit birnak, és ki foglalkozik ilyennel aki segithetne nekem esetleg referencia stb....
Demó Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Gyári motor max 1 barig bírja, ez beállítástól függően 280-300 ló. Ezt még a turbó is tudja. Viszont legalább Coolert, injektorokat, AC-t cserélni, Wastegate-et erősíteni kell. Afelett minden csak pénz kérdése. Laller nevű felhasználót tudom ajánlani, ő tuti tud neked bármiben segíteni. :huh:
Sonique Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 ennyire szereted az új XE-det, hogy ezeket megcsináltad? :huh: miért is beszélsz zööööööldséget mikor már a letnél meg lett csinalva dehat ha kérsz kavintont viszek legközelebb
Sonique Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Gyári motor max 1 barig bírja, ez beállítástól függően 280-300 ló. Ezt még a turbó is tudja. Viszont legalább Coolert, injektorokat, AC-t cserélni, Wastegate-et erősíteni kell. Afelett minden csak pénz kérdése. Laller nevű felhasználót tudom ajánlani, ő tuti tud neked bármiben segíteni. :) csak a motorépitésben nem :huh:
Recommended Posts