Pehi Csabi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Lanti szarja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 :D reggel 7 kor hova a francba mentek ?!?! :) ?!?!meg minek ?! :huh: !? jo érzésü ember ilyenkor fordul a masik oldalára ... és monjuk 9-10 körül elindul lefele ... :D hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép. hat én 2 vel kevesebbért inkabb elindulnék 9-10 kor mert mire hangulat lessz meg nem csak egymast nézitek mindeki haza indul mert jol elfáradt a hajnali keléstöl:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 hát nem lett lentebb érezhetően :) bekerült egy 40/40? egyébként jolnézki ez a felni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 melléd is egy ilyen fazon kéne néha .. hallode .. ugy mész mit egy nyugdijas :D Örexek... :huh: :) Meg tudom,hogy alattam a kraft...ha kell ott van...de most minek villantsak állandóan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 megoldható de akkor aki jön jöjjön a kinti parkoló hátuljához 07.00-ra, akkor talán 7.15kor el is indulunk és kb 8ra lent is vagyunk. 2009.03.21 Kiskunlacháza Lurdy indulás 07.00-kor: 1. Pehi Csabi 2. Diny 3. Szabi 4. 5. Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 hát 7re kiírjuk a talit akkor talán mivel a órája senkinek sincs így 7.15kor el is indulunk és akkor talán odaérünk nyitásra így talán 2nél töbször is tudunk gyorsulni amíg nemjjön meg a nép. Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :huh: Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :huh: Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont... ujpesti tesconál is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh: Akkor most 7:30-ra menjek, vagy 8-ra? Kapunyitás előtt be fognak engedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Akkor most 7:30-ra menjek, vagy 8-ra? Kapunyitás előtt be fognak engedni? Aki velem jön azt igen... :huh: 7:30-ra, hogy tudjuk, hogy mi merre hány méter... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Aki velem jön azt igen... :) 7:30-ra, hogy tudjuk, hogy mi merre hány méter... Rendben, akkor ott leszek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Lanti, zsír a felni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Fél 8-kor ráértek elindulni szerintem... 8-kor van kapunyitás...azért akkora tobzódás nem lesz reggel 8-kor... :) Bár a tök tudja...az Erzsébeti Tescónál is meg a Lurdynál is van fél 8-kor egy-egy talipont... Akkor lehet, hogy elő fog fordulni, hogy valaki "rossz" karavánt kezd el követni, mert a szegedi talira indulóknak is ott/akkor vannak találkozási pontjai :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: :) :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Talizzatok inkább 7:30-kor, mert még mi sem fogunk odaérni addigra... :huh: javítottam 7.30ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ha lenne pénzem csecse mocim lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ha lenne pénzem csecse mocim lenne Ígyis polírozott szelepfedeled van már, nem? Vagy nem Te vetted meg a Gyuri motorját? :huh: Na meg egyébként se a krómtól lesz gyorsabb. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Tegnap meglátogatott Stefan, meghozta a cumókat :lol: Igaz alig talált ide mert bebizonyította , hogy egyenes uton is eltud tévedni GPS kíséretében :huh: :D :D Na meg a PC-n való versenyzés sem az erőssége reméljük KK házán jobban fog menni neki :) :P Amúgy köszi hogy erre kanyarodtál Paksfelé :D Demónak is köszi a cumókat! :D Albertnek is max respect a kiváló áruért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ha lenne pénzem csecse mocim lenne ez nem pénz kérdés ugyanis nem tul sok pénzbe kerül kromoztatni .. nekem is a toronymerevitöl és a gyertya takarom is koromozva van ... a szelepfedél/vezérléstakarol szinterezve .... és a fenti árak töredékéért csinaltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ez nem pénz kérdés ugyanis nem tul sok pénzbe kerül kromoztatni .. nekem is a toronymerevitöl és a gyertya takarom is koromozva van ... a szelepfedél/vezérléstakarol szinterezve .... és a fenti árak töredékéért csinaltak ennyire szereted az új XE-det, hogy ezeket megcsináltad? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stan Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 sziasztok ujj vagyok itt ,és ugylátom ez a forum pörög a legjobban tudna nekem segiteni valaki infokkal a c20let turbos motorrról szeretnék tudni hogy van e közületek vkinek komolyabban tuningolt verziója , milyen konstrukciok,mit birnak, és ki foglalkozik ilyennel aki segithetne nekem esetleg referencia stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Gyári motor max 1 barig bírja, ez beállítástól függően 280-300 ló. Ezt még a turbó is tudja. Viszont legalább Coolert, injektorokat, AC-t cserélni, Wastegate-et erősíteni kell. Afelett minden csak pénz kérdése. Laller nevű felhasználót tudom ajánlani, ő tuti tud neked bármiben segíteni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ennyire szereted az új XE-det, hogy ezeket megcsináltad? :huh: miért is beszélsz zööööööldséget mikor már a letnél meg lett csinalva dehat ha kérsz kavintont viszek legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Gyári motor max 1 barig bírja, ez beállítástól függően 280-300 ló. Ezt még a turbó is tudja. Viszont legalább Coolert, injektorokat, AC-t cserélni, Wastegate-et erősíteni kell. Afelett minden csak pénz kérdése. Laller nevű felhasználót tudom ajánlani, ő tuti tud neked bármiben segíteni. :) csak a motorépitésben nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts