Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 :) :D :D A hordónak is jó a légellenállása! :huh: Hát akkor Te nem panaszkodhatsz... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ki a f@szt érdekel a hasad :D Albert! Ne köntörfalazz...térj a lényegre... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hát de azéééé a pénteket még nem kell átugrani... :huh: :) Sörözés lesz szerintem semmi komoly...Lifi is jön le ha minden igaz... Dehogy, csak tintázást emlegettél, arra írtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Dehogy, csak tintázást emlegettél, arra írtam :huh: :) HIC felé nem jársz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Albert! Ne köntörfalazz...térj a lényegre... :huh: :) Nana, ne bíztasd, nem miatta melózom az adoniszi formákon... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ....Méé, van má A-s jogsija? :huh:.... Neked van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Neked van ? :) Minek, én nem nagyvasat hajtok... :huh: amúgy meg tied a 4000. oldal első hozzászólása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én lovon gondolkoztam, csak nem tudnék hol "parkolni" vele. :lol: Abba legalább nem tudnál bele nyulni 1 LE az 1 LE :huh: :) :D Bár tőled kitelik hogy meg chippelnéd a lovat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Abba legalább nem tudnál bele nyulni 1 LE az 1 LE :huh: :) :D Bár tőled kitelik hogy meg chippelnéd a lovat is! :D Szteroidos-amfetaminos zabot neki, oszt ott a tunying verda!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ....Minek, én nem nagyvasat hajtok... :huh:.... Na perszeeee :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szteroidos-amfetaminos zabot neki, oszt ott a tunying verda!!! :huh: :) és Stefán sz.pni is tudna vele...tisztára mint egy GSi.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Abba legalább nem tudnál bele nyulni 1 LE az 1 LE :) :D :D Bár tőled kitelik hogy meg chippelnéd a lovat is! :lol: hirtelen bele gondoltam a nyúlkálásba... :huh: igaz, ez nem ló Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Na perszeeee :) :D :D :lol: Amíg nem bizonyítják az ellenkezőjét, addig 50es :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Na ma megjöttek a cuccaim is reintz szelepdekni tömítés... champion oil filter + levegőszűrő egy pollenszűrő, kolbersmith üzemenagy szűrő ! (nagyon baráti áron) Szombaton jön az az hozod az oil-om ugye STEFAN! :huh: :) Kap 16 új INA tőkét... KK háza előtt megcsináljuk... aztán kicsit felfrissülve lehet hajtani a Opelkupára :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 hirtelen bele gondoltam a nyúlkálásba... :huh: http://www.ize.hu/_files/pics/00009/00009134.jpg igaz, ez nem ló HÚÚÚ VAZZE! :) :D :D Ez nem csippelés ez már hengerfej csere ! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Na ma megjöttek a cuccaim is reintz szelepdekni tömítés... champion oil filter + levegőszűrő egy pollenszűrő, kolbersmith üzemenagy szűrő ! (nagyon baráti áron) Szombaton jön az az hozod az oil-om ugye STEFAN! :huh: :) Kap 16 új INA tőkét... KK háza előtt megcsináljuk... aztán kicsit felfrissülve lehet hajtani a Opelkupára :D:D Így már simán benne a 10-es idő... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 HÚÚÚ VAZZE! :huh: :) :D Ez nem csippelés ezmár hengerfej csere ! :D :lol: Neeeem. ez a tipikus esete a kipufogón keresztüli gyertyacserének :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Így már simán benne a 10-es idő... :D :lol: :D Én nem versenyzek tudod jól! :D Ui: amugy meg nelegyé cinikus vazze! :D Jah és ezzel odaverek a Veki fogyasztásodnak 100km/4,3 L na ezt pipantsd le vazze! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Eszet Lenke :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Neeeem. ez a tipikus esete a kipufogón keresztüli gyertyacserének :huh: :) igazadvan inkább az! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Eszet Lenke :huh: :) :D hinnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 igazadvan inkább az! :huh: :) :D arcpakolással egybekötve... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 hinnye Maci , blokkolnád mi?? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Vazz, tiszta hülyék vagytok, visszaolvastam és majdnem leestem a székről :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 80.000..... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts