loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Most meg süt a nap :lol: :huh: :) :D Albi! Mire elindulsz jó idő lesz kelet felé szerintem, arra vigyázz, hogy a felhőket meg ne előzzd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Stézel ? Aha...ma kezdek...csörögjetek, aztán hozzatok nedüt... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Aha...ma kezdek...csörögjetek, aztán hozzatok nedüt... :huh: :) Spec én az erősítőre gondoltam.....ma :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ezek szerint sajna fing0d sincs mire irtam. Méééé miva??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Spec én az erősítőre gondoltam.....ma :D :D :lol: Azt is hozhatot... :D :D de attól még ihatunk nem??? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 193.3 a CHF....már az király lenne, ha így maradna... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Méééé miva??? :huh: Na akkor már ketten vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Azt is hozhatot... :D :lol: de attól még ihatunk nem??? :huh: :) Nem szombat van :D Kérsz valamit konkrétan inni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 MEGY A TUNING A GSI be! :lol: :huh: :) http://kepfeltoltes.hu/090312/DSC01526_www...ltoltes.hu_.jpg Az antenna végére? :D :D Kétkerekűre. Az úgy annyira azért nemjó...:S 3L/100km, 2600ft/év a kötelező, lényegében semmi más költség... És ha nem vagy hülye vele, szerintem nem veszedelmes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem szombat van :) Kérsz valamit konkrétan inni ? :huh: Hát de azéééé a pénteket még nem kell átugrani... :D :D Sörözés lesz szerintem semmi komoly...Lifi is jön le ha minden igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 3L/100km, 2600ft/év a kötelező, lényegében semmi más költség... És ha nem vagy hülye vele, szerintem nem veszedelmes. :) Tisztázzuk, hogy Tom nem robogót szeretne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 És ha nem vagy hülye vele, szerintem nem veszedelmes. :) Eddig pont négyszer haltam volna már meg saját hibámon kívül ha az eddigi kressekben mocin ültem volna és nem kocsiban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 khmmmm.... no ezt sem hiszem el hogy töled halom .... miket mondtal te régen rá .... én is qrvára sajnalom hogy nincs már ... teljesen meg voltam vele elégedve annak ellenére hogy az enyem annyira nem volt makulátlan Eddig sose vezettem,nem is vennék ilyet...Ireálisan magas az ára,ennyit sose érne nekem.Ettől függetlenül kicsi elöl benne a hely,és nagyon kemény a futómű,viszont nagyon jó vezetni,szinte mindegy milyen fordulat tartományba lépsz a gázra,szinte azonnal elkezd húzni.A kemény futóműnek köszönhetöen,nagyon ott van kanyarvan is.A fék is nagyon komoly.Összeségében jó autó,csak ár érték arányban nem valami jó.Most már értem miért mondta anno Anti hogy a GSi méltó utódja lenne....de akkor is inkább ST-t vennék..Viszont mivel Anti már megvette,bizos hogy nem cseréltem volna le a vectrára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Tisztázzuk, hogy Tom nem robogót szeretne... :) Méé, van má A-s jogsija? :huh: Na a nagyvasak már veszedelmesek :D De szerintem egy 125-ös (legálban 50-es) robogóval frankón lehet tartani a városi húzósabb tempókat is :D Eddig pont négyszer haltam volna már meg saját hibámon kívül ha az eddigi kressekben mocin ültem volna és nem kocsiban. :D Ha mocin vagy, máshogy mész, mint autóval. :D De tény, hogy veszélyesebb... viszont cserébe nagyságrendekkel olcsóbb és gyorsabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én lovon gondolkoztam, csak nem tudnék hol "parkolni" vele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ha mocin vagy, máshogy mész, mint autóval. :huh: Igen ezt azt jelenti hogy önhibámból meg még 20szor haltam volna meg. Szerdán volt a harmadik második szülinapunk Balázzsal mutattam már soxor a képeket. Te is letetted volna a kanalat ha anno nem az omiban ülsz amikor összetörtek, és BCsaba se taxizna most ilyen vidáman ha a kék gsi helyett egy rometen rájdolt volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 na nem szerelünk??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Igen ezt azt jelenti hogy önhibámból meg még 20szor haltam volna meg. Szerdán volt a harmadik második szülinapunk Balázzsal mutattam már soxor a képeket. Te is letetted volna a kanalat ha anno nem az omiban ülsz amikor összetörtek, és BCsaba se taxizna most ilyen vidáman ha a kék gsi helyett egy rometen rájdolt volna Ki hogy... :huh: Én ha motorra ülök, akkor tisztában vagyok vele, hogy veszélyesebb üzem, és ennek megfelelően óvatosabb is vagyok. Másfél év alatt nem nagyon volt necces helyzetem sem, bár nagyon vigyáztam is, hogy ne legyen. Ennek ellenére mondjuk a Patyinál melóidő után nem másfél óra alatt vagyok ott, hanem legrosszabb esetben is fél óra alatt :) Jah, és harmadannyiból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ...Jah, és harmadannyiból :D Neked könnyű...kicsi a légellenállás... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Neked könnyű...kicsi a légellenállás... :huh: :) A légellenállással nálad sem lenne gond. A gömbölyű forma elég áramvonalas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Neked könnyű...kicsi a légellenállás... :D :D :lol: :D :D A hordónak is jó a légellenállása! :huh: Ma majdnem elütöttem egy bringás futárt a sönci kolinál sávváltás közben,pedig néztem a tükröt,meg oldalra is,de mint a villám úgy jött valahonnan mellém... :) Még jó hogy gyorsan mindeketten elkaptuk a kormányt és nem esett be alám,elnézést is kért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ... Ma majdnem elütöttem egy bringás futárt a sönci kolinál sávváltás közben... Összetörék volna megint a Corsát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Összetörék volna megint a Corsát :huh: Nem,csak a bal elejének esett majdnem neki. Mondom,olyan hirtelen jött a semmiből a bringás futár,hogy azt se tudtam mi van.Ezek mennek mindenen keresztül-kasul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Azért sajnos nekem is csak vízszintes légterelő idomok vannak pocitájékon, hiába dolgozom a függőlegeseken :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Azért sajnos nekem is csak vízszintes légterelő idomok vannak pocitájékon, hiába dolgozom a függőlegeseken :huh: ki a f@szt érdekel a hasad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts