Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 khmmmm.... no ezt sem hiszem el hogy töled halom .... miket mondtal te régen rá .... én is qrvára sajnalom hogy nincs már ... teljesen meg voltam vele elégedve annak ellenére hogy az enyem annyira nem volt makulátlan Most 3 napig azzal fogok melózni járni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha veszek egy motort, akkor meghalok? Én már mondtam, hogy ne legyél hülye...jó buli lenne sok autóval felvonulni...de az ne már egy temetés miatt legyen...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 LANTI & DINIIIIII.... NIVÓÓÓPÁÁÁÁCA.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Most 3 napig azzal fogok melózni járni... :huh: Jó reggelt Jó munkát, nem is igazi péntek lenne ha nem esne az eső :S mi lesz így a raccssssinggggal :D :) :D Kéne még egy kocsi, elfér a kúton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nagyok? Mondjuk Stefán nem alacsony :D ... Ééén, most, hogy kerülök a képbe? :) De jól esik, hogy a "nagyokról" én jutok elsőnek eszedbe :huh: Ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy a csáposemelővel tökig feltolt Astrához még vígan hozzáfértem felülről? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ééén, most, hogy kerülök a képbe? :) De jól esik, hogy a "nagyokról" én jutok elsőnek eszedbe :huh: Ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy a csáposemelővel tökig feltolt Astrához még vígan hozzáfértem felülről? :D :D Olvass vissza a láncreakcióban és meglátod hogy kerülsz a képbe :lol: Na de van időm és rendes is vagyok, ezért idemásolom, aztán keresned sem kell :D Stefan: Most azt akarod, hogy elkezdjünk győzködni meg lebeszélni, hogy miért akarod eladni? Anti: Én szarom le, hogy más mit mond...én tudom, hogy miért akarom eladni...és engem ez az egy érdekel... B_Csaba :Moderátornak nem szabad így beszélni. Hogy mutatsz példát a kicsiknek? Xray: neszóljunk bele a nagyok dolgába! Hiányzik neked hogy lebaltázzanak? B_Csaba: Nagyok? Mondjuk Stefán nem alacsony Na vágó pista? :D Figyeljünk kéremszépen jobban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy a csáposemelővel tökig feltolt Astrához még vígan hozzáfértem felülről? :D :huh: Erre gondolsz, mikor oktattam neked a szerelési teknikákat? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Erre gondolsz, mikor oktattam neked a szerelési teknikákat? :) :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_338...b70e63875d9.jpg Jaja, bár itt még nem is volt megemelve azért görbülök annyira :D ... Na vágó pista? :D Figyeljünk kéremszépen jobban :D Jaja, így már vágós köcce! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ha veszek egy motort, akkor meghalok? hajajjj....akkor ez most rosszul jött össze :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szép időnk van :huh: Itt esett a hó :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szép időnk van :huh: Itt esett a hó :) :D :D Itt meg szakad. Szerencsére nem marad meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Itt meg szakad. Szerencsére nem marad meg Jövőhéten fel akartam rakni a nyári gurigákat, de ettől még lehet felrakom, mert már elegem van a téli virsli gumiktól :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 hajajjj....akkor ez most rosszul jött össze :) :D :D :lol: Te nem vehetsz motort. Tom igen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Most 3 napig azzal fogok melózni járni... :huh: Stézel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te nem vehetsz motort. Tom igen :lol: De jó volt hehehe :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te nem vehetsz motort. Tom igen :huh: Apa engedd már meg neki pls, legalább egy mini romet-et :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te nem vehetsz motort. Tom igen :huh: Tom, ez viszonylag biztonságos: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Apa engedd már meg neki pls, legalább egy mini romet-et :huh: :) :D Hogy aztán egy hónap múlva beírja, hogy bármit csinl 8 lityót kajál ? :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Tom, ez viszonylag biztonságos: http://duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/300630_20090226161837.jpg Városba valami supermoto életképes megoldás lehet. Szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ne idegesítsetek ezzel a Keleten havazikkal, 3kor indulok Tokajba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ne idegesítsetek ezzel a Keleten havazikkal, 3kor indulok Tokajba :huh: Csúszkálást most kihagyhatnád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Csúszkálást most kihagyhatnád :huh: Mer nem mindegy már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te nem vehetsz motort. Tom igen :huh: Ezek szerint sajna fing0d sincs mire irtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ezek szerint sajna fing0d sincs mire irtam. Úgy tűnik. Felvulágosítasz ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jó reggelt Jó munkát, nem is igazi péntek lenne ha nem esne az eső :S mi lesz így a raccssssinggggal :D :huh: :) Kéne még egy kocsi, elfér a kúton :D Meló lesz ma....este 8-tól adott a szitu, ha a városban jársz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts