J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Sok itt a klubtag, azabaj, mi? :huh: Nem,csak van olyas valami,amit nem tartozik nyílvánosság elé szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 JOhnny ha nem tetszik a mote húzz el máshova, ha tetszik de nem akarsz érte fizetni akkor meg fogd már be. köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Az a baj. hogy mindig a szélsőség van, van aki tudja, hogy mi az hogy klub, pl ős manta klubtagok, akik nem fikáznak akkor sem, ha 1 hétig térdig sárban "nyaralnak", meg van aki a Blitzen visszakéri a pénzét (mintha a szervezők nem szoptak volna eléggé), majd ott marad a talin (remélem a fent említett kupés srác nem akar nálam vásárolni). Kevés a középút, ezért kevés a tagság is. És akkor még jön eg-két destruktív eszme is, hogy esse jó asse jó, meg ez minek, az minek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Azt nem értem benned J0hnny, hogy most nem mondod el, mert inkább így, meg inkább úgy, de azért itt hisztizel, hogy sz@r az egész. Vagy kimondod, vagy maradj csendben teljesen. Ezzel, hogy csak fikázol, mit akarsz elérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Azt nem értem benned J0hnny, hogy most nem mondod el, mert inkább így, meg inkább úgy, de azért itt hisztizel, hogy sz@r az egész. Vagy kimondod, vagy maradj csendben teljesen. Ezzel, hogy csak fikázol, mit akarsz elérni? Valamit próbál feldolgozni... :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Dolgozza, csak ezzel a fika itt, fika ott dologgal azokat is fikázza, akik a haverjai, és próbálnak tenni a klub érdekében. Ezért nem értem, mit akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ezt magyarázom én is neki...hogy tenni is lehet...de ahhoz nem fűlik a foga...dumálni meg könnyű... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Mondom, hogy sok a klubtag :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 MEGY A TUNING A GSI be! :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ezt magyarázom én is neki...hogy tenni is lehet...de ahhoz nem fűlik a foga...dumálni meg könnyű... :huh: Beszéltem más vezetőségi tagokkal is,megvitatjuk majd,hogy akkor miben is tudok tevékenyen segíteni és esetleg meg is hallgatjátok,hogy én mire gondoltam. :) Másfelöl abban igazatok van,hogy divatot csinálok abból,hogy nem vagyok tag(bár megvan az oka),ezen változtatni fogok,bár most sem én dobtam fel a labdát,kár volt felvenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Mindegy J0hnny. :huh: Beszéltünk legalább egy jót! És amúgy mi a "Tüzesz szárkány vagyunk! Az ár moszt már 100 millió!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Mindegy J0hnny. :) Beszéltünk legalább egy jót! És amúgy mi a "Tüzesz szárkány vagyunk! Az ár moszt már 100 millió!" Hát most nem írnám idele inkább,erre mit modana Less Grosman! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hát most nem írnám idele inkább,erre mit modana Less Grosman! :huh: Valld be, te most a kártérítésre, és egy G5-re hajtasz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Én szarom le, hogy más mit mond...én tudom, hogy miért akarom eladni...és engem ez az egy érdekel... :D Moderátornak nem szabad így beszélni :huh: Hogy mutatsz példát a kicsiknek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Moderátornak nem szabad így beszélni :) Hogy mutatsz példát a kicsiknek? :D neszóljunk bele a nagyok dolgába! :huh: Hiányzik neked hogy lebaltázzanak? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Jó kocsi a seat,sose cseréltem volna le a vectrára :huh: khmmmm.... no ezt sem hiszem el hogy töled halom .... miket mondtal te régen rá .... én is qrvára sajnalom hogy nincs már ... teljesen meg voltam vele elégedve annak ellenére hogy az enyem annyira nem volt makulátlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Valld be, te most a kártérítésre, és egy G5-re hajtasz! G5-ös a Pöcöknek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem jó fullba nyomni a kretént, de az a film akkor is qrva jó. :huh: Ha nem is a hatalmas alakítások miatt, de jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 neszóljunk bele a nagyok dolgába! :huh: Hiányzik neked hogy lebaltázzanak? :) :D :D Nagyok? Mondjuk Stefán nem alacsony :D Baltázni meg csak nem fognak, ha mégis, a feleségem kikaparja a szemét annak aki baltázik :D Na most a baltáról jut eszembe, hogy nekem mennyire a kedvenc filmem a Fűrész, most néztem két fuvar közt az 5. rész, hm.... nagyon zsííír film :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha veszek egy motort, akkor meghalok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nagyok? Mondjuk Stefán nem alacsony :) Baltázni meg csak nem fognak, ha mégis, a feleségem kikaparja a szemét annak aki baltázik :D Na most a baltáról jut eszembe, hogy nekem mennyire a kedvenc filmem a Fűrész, most néztem két fuvar közt az 5. rész, hm.... nagyon zsííír film :huh: Különben is, engem nem baltázik senki :D ma megszólták egy páran hogy Annamari a diszpécser velem olyan kedves, senkinek nem mondja a kódját a végén csak nekem :lol: meg hasonlók :D sok 100 felvétel közül itt van egy pár, lehet fel kéne mennem már a citadellára, megnézni magamnak ezt az Annamarit :D Hang001.mp3 Hang212.mp3 Hang214.mp3 Hang240.mp3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha veszek egy motort, akkor meghalok? ha kétkerekűre gondolsz akkor nagy a valószínűsége h igen ... ha csak a calibrába egy másikat akkor kisebb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ha kétkerekűre gondolsz akkor nagy a valószínűsége h igen ... ha csak a calibrába egy másikat akkor kisebb :huh: Kétkerekűre. Az úgy annyira azért nemjó...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ja...csak úgy lementél először megbotlottál az alapjárati mociban, aztán észrevetted a verda alatt kuporgó Lantit... :huh: :) :D De nem baj...jót döglöttem úgy is itthon... :D :P Ezen mekkkkoorááát röhögtem... :D a lehetőség adott :lol: most már lesz kert ahol szerelgethetsz :P :D Nem csak medencét, aknát is kell ásni akkor :D Neked már olyan van, ami nem kattan. A tiéd megegyezik a C20LET-ével és ha nem tévedek, akkor a V6-okéval is. De az tuti nagyban befolyásolja az alapjáratot. Nekem annó amiatt nem volt sokáig alapjáratom. Csak akkoriban senki nem tudta megmondani, hogy mi a baja, pedig kint németben még Opel szervízben is volt TECH-es vizsgálaton, de semmi. A műszeremmel meg tudom nézni, hogy jól működik-e. Egyébként azzal gyakrabban van gond, mint magával az alapjárati motorral. Én még nem láttam rossz alapjáratit... Ha jó vettem ki a további beszélgetést, Alapjárati relén a pillangószelep potit-kapcsolót értettétek?! Műszer amúgy jelzi.. az alapjárat, és a teljes terhelést biztos.. nálunk talán a feszültség értéket is.. nagyon rég volt már hogy nézegettük tech miket is tud.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Kétkerekűre. Az úgy annyira azért nemjó...:S Ha nem összkeresek.. akkor neked kampó.. hacsak nem egy "szimót" veszel..bár ha azt, akkor meg azért.. (mert nem megy..) Néha én is elfilózgattam rajta... bár nálunk barinőm akar nagyon mocit. meg van veszve érte... Neki pont elég lenne.. relative kicsi, alacsony kis moci.. (bár elég drága..) De elöbb egy szimó kell.. tanúlni.. azt döntse le.. ne egy ilyet.. összetörne rajta minden idom, többe kerülne mint 3 szimó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts