Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hüm-hüm.... Soha ? :huh: :) :D :D Erről beszélek. Az XE-nek kifejezetten árt, ha dízelesen vezetik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Most nézem, összement az opelfórumom. :D :) Anti, egy olyan hátsószárnyat szerezzél gyorsan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Most nézem, összement az opelfórumom. :D :) Anti, egy olyan hátsószárnyat szerezzél gyorsan. :huh: inkább azokat a 20as felniket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 inkább azokat a 20as felniket csunyák... :D Ennek kéne megtudni a nevét és a gyártóját... :huh: Szerk.2.: Mármint a felninek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 inkább azokat a 20as felniket Tiszta bmw-s kinézete van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 csunyák... :D http://www.mittigatuning.it/galleria/Foto_...es/File0012.jpg Ennek kéne megtudni a nevét és a gyártóját... :huh: Szerk.2.: Mármint a felninek... :) Ha jól tom ilyen van Lajbi Mantáján...Viktor talán tudja a márkáját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha jól tom ilyen van Lajbi Mantáján...Viktor talán tudja a márkáját... - Anteriori 17" x 9" - Posteriori 17" x 9" Mittigatuning honlapján ez van írva. De rákerestem neten, semmi ilyesmi felnigyártó nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Mittigatuning honlapján ez van írva. De rákerestem neten, semmi ilyesmi felnigyártó nincs... Lajbinak manta 400 felni van az xe-n. Ez sztem első-hátsót jelent... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Lajbinak manta 400 felni van az xe-n. Ez sztem első-hátsót jelent... :D éstényleg azt jelenti... :huh: Énmeg bújtam a netet Anteriori felnigyártót keresve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ]http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/13/65/21365_1235909930.jpg Akkomá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 amúgy szerintem OZ ultraleggera (mármint a Zsóti féle kerék.) Tényleg, kocsid? elkészül valaha? És mi ez a sok fekete név? (Vktr és Zsoltee) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 amúgy szerintem OZ ultraleggera (mármint a Zsóti féle kerék.) Tényleg, kocsid? elkészül valaha? És mi ez a sok fekete név? (Vktr és Zsoltee) Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 amúgy szerintem OZ ultraleggera (mármint a Zsóti féle kerék.) Tényleg, kocsid? elkészül valaha? És mi ez a sok fekete név? (Vktr és Zsoltee) éstényleg... Köszi szpless. :) Azé fekete a nevem, mer sajnos most nincs lé Opelklubb tagságra. Ha egyenesbe jövök kocsiügyileg meg úgy egyébként anyagilag akkor megint az leszek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :huh: ne mán! :) Pedig holnap megyek hozzád egy G astra tempomatos bajuszkapcsolóért,ha lesz időm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Azé fekete a nevem, mer sajnos most nincs lé Opelklubb tagságra. Ha egyenesbe jövök kocsiügyileg meg úgy egyébként anyagilag akkor megint az leszek. :) Ezt inkább lesem írtam volna,,,,, nem kell magyarázkodni,, nem és kész! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ne mán! :huh: Pedig holnap megyek hozzád egy G astra tempomatos bajuszkapcsolóért,ha lesz időm! :D Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ezt inkább lesem írtam volna,,,,, nem kell magyarázkodni,, nem és kész! :huh: Ahogy érzed, nem szoktam magyarázkodni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :D :D Jujj :huh: :) ez kizárt! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :D erre majdnem írtam, hogy engem most jelenleg nem igazán érdekel, mert szplesshez úgysem kell venni semmit, max szélterelőt az ablakokra. :) Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :D :lol: Klubtagként úgyis rosszabb kedvezményt kapsz, mint amit magadnak tudsz adni. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ne mán! :D Pedig holnap megyek hozzád egy G astra tempomatos bajuszkapcsolóért,ha lesz időm! :D Neked amúgy sem jár már... :huh: :) Nem vagy klubtag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hideg van még medencét ásni :huh: A kettönek semmi köze egymáshoz..... Van az 1.8ashoz egy komplett őillangó házam.Ránézésre ugyanaz a mikro kapcsoló....úgyhogy kiprobálom azt is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Neked amúgy sem jár már... :huh: :) Nem vagy klubtag... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 A kettönek semmi köze egymáshoz..... Van az 1.8ashoz egy komplett őillangó házam.Ránézésre ugyanaz a mikro kapcsoló....úgyhogy kiprobálom azt is :) Szombaton Stefan meghozza az OIL-t azt jövihéten mi is nekiesünk a kocsinak :D Kiváncsi leszek mi jön elő amire nem számoltam! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ....Szerk.2.: Mármint a felninek... :D.... Ezt most megúsztad :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts