Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha jól tom ilyen van Lajbi Mantáján...Viktor talán tudja a márkáját...

- Anteriori 17" x 9"

- Posteriori 17" x 9"

Mittigatuning honlapján ez van írva. De rákerestem neten, semmi ilyesmi felnigyártó nincs...

Elküldve
Mittigatuning honlapján ez van írva. De rákerestem neten, semmi ilyesmi felnigyártó nincs...

Lajbinak manta 400 felni van az xe-n. Ez sztem első-hátsót jelent... :huh:

Elküldve
Lajbinak manta 400 felni van az xe-n. Ez sztem első-hátsót jelent... :D

éstényleg azt jelenti... :huh: Énmeg bújtam a netet Anteriori felnigyártót keresve. :)

Elküldve
amúgy szerintem OZ ultraleggera

(mármint a Zsóti féle kerék.)

Tényleg, kocsid? elkészül valaha?

És mi ez a sok fekete név? (Vktr és Zsoltee)

Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :huh:

Elküldve
amúgy szerintem OZ ultraleggera

(mármint a Zsóti féle kerék.)

Tényleg, kocsid? elkészül valaha?

És mi ez a sok fekete név? (Vktr és Zsoltee)

oz_ultraleggera_ltg_ci3_l.jpg

éstényleg... Köszi szpless. :)

Azé fekete a nevem, mer sajnos most nincs lé Opelklubb tagságra. Ha egyenesbe jövök kocsiügyileg meg úgy egyébként anyagilag akkor megint az leszek. :huh:

Elküldve
Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :huh:

ne mán! :)

Pedig holnap megyek hozzád egy G astra tempomatos bajuszkapcsolóért,ha lesz időm! :D

Elküldve
Azé fekete a nevem, mer sajnos most nincs lé Opelklubb tagságra. Ha egyenesbe jövök kocsiügyileg meg úgy egyébként anyagilag akkor megint az leszek. :)

Ezt inkább lesem írtam volna,,,,, nem kell magyarázkodni,, nem és kész! :huh:

Elküldve
ne mán! :huh:

Pedig holnap megyek hozzád egy G astra tempomatos bajuszkapcsolóért,ha lesz időm! :D

Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :) :D

Elküldve
Úgy láccik át lettem állítva, sajnos így ugrott, a csergős kedvezmény is :D

erre majdnem írtam, hogy engem most jelenleg nem igazán érdekel, mert szplesshez úgysem kell venni semmit, max szélterelőt az ablakokra. :)

Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :D :lol:

Klubtagként úgyis rosszabb kedvezményt kapsz, mint amit magadnak tudsz adni. :huh: :D

Elküldve
Hideg van még medencét ásni :huh:

A kettönek semmi köze egymáshoz.....

Van az 1.8ashoz egy komplett őillangó házam.Ránézésre ugyanaz a mikro kapcsoló....úgyhogy kiprobálom azt is :)

Elküldve
A kettönek semmi köze egymáshoz.....

Van az 1.8ashoz egy komplett őillangó házam.Ránézésre ugyanaz a mikro kapcsoló....úgyhogy kiprobálom azt is :)

Szombaton Stefan meghozza az OIL-t azt jövihéten mi is nekiesünk a kocsinak :D Kiváncsi leszek mi jön elő amire nem számoltam! :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.