Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem hiszem hogy megyek lacházára.....Ha megyek akkor sem az astrával,de köszönöm..... :huh: :) :D jó ezt hallani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ha lacházáig kibírod még, akkor viszem a műszerem és tesztelhetjük. Hozd mindenképpen :) ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem hiszem hogy megyek lacházára..... Hideg van még medencét ásni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hozd mindenképpen :) ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? Hogy kell vezeni egy szívódízelt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Redi! Ha fogyasztással van gondod csak, akkor cseréljünk. Ami most van nekem, azt hiába nyomod, akkor sem fogyaszt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ... ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? Ez a probléma :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ez a probléma :lol: :) Mondjuk én azt sem értem, hogy minek Norbinak egy másik utángyártott szonda tesztre :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hogy kell vezeni egy szívódízelt ? :lol: nyomatékból alázok :) :D :D ennek most tökmindegy, hogy rúgom neki, vagy max 2500-nél váltok ugyanannyit eszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hozd mindenképpen :huh: Rendben, viszem. :) Ha a lambdaszondára gyanakodsz, akkor pedig húzd szét a csatiját és próbáld ki úgy. Amint üzemmeleg lesz a motor, be fog villanni a Check-lámpa, de a fogyasztásodnak javulnia kell, ha az a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hozd mindenképpen :) ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? nekem van egy a garázsba ami lehet h kipihente magát és újra jó lett.. de ez megint nem az a kategória, hogy másik xart belerakni mert elég xar kicserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Rendben, viszem. :huh: Ha a lambdaszondára gyanakodsz, akkor pedig húzd szét a csatiját és próbáld ki úgy. Amint üzemmeleg lesz a motor, be fog villanni a Check-lámpa, de a fogyasztásodnak javulnia kell, ha az a ludas. Némileg életveszélyes úgy hideg motorral közlekedni, ha valaki megszokásból megy :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Némileg életveszélyes úgy hideg motorral közlekedni, ha valaki megszokásból megy :D :D :lol: hogyhogy? :huh: hidegen kib@szottul vigyázok rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Igen ez pontosan így van, egint jól nyomod :D :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 István nekem is nagyon hasonlót produkál(t) a cuccom. Amikor volt az évzáró Demó rámért de persze akkor végigkúrtam neki tiltó előtt váltva az étteremtől a körforgalomig meg vissza (ahol túl is csúsztam a lejárón szal záróvonalnál vissza) de akkor meg persze b@szott csinálni. Mindenesetre a kütyü szerint az alapjáratim jó volt csak a pillangópotim vagy mim szarozhatik. De már nem szarozik vagy nemnagyon szal nemtom :huh: De a fogyim közel fele Rediének szal nagy baj nincs :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Na ma nem nélkülem lesz szerelééééés.... :huh: De lehet csak a kulcsot kell ledobnom... :D :lol: (- Csókolom Pistike lejöhet focizniiiiii??? - Hát sajnos Pistike meghalt... :D - Nem baj, úgy is csak a labdát szerettem volna elkérni... :) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hozd mindenképpen :) ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? Rá kell szúrni egy turbót... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 újszülöttnek minden vicc új... :D :huh: Nem is ez volt benne új,hanem hogy 150kW-ot szedett belőle ki és B Corsában van. Csak ezt elfelejtettem hozzáteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hozd mindenképpen :D ja amugy lol, bc szerint 13,6 itt valami nagyon el van b@szva....pedig most tényleg úgy vezetem mint egy szívódízelt :huh: lehet, hogy az utángyártott lambdaszonda? nincs valakinek egy másik tesztre? Milyen utángyártott van benne? Bosch? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 nyomatékból alázok :) :D :D ennek most tökmindegy, hogy rúgom neki, vagy max 2500-nél váltok ugyanannyit eszik :huh: Hihi,nyomatékból...lendületből öreg,úgy kell alázni a szívóval ML55-öt! :lol: Csak aztán utol ne érjen a köv lámpánál,mert cipóra rugják a fejed! :D A corsa érdekes.Ha nem b@szom neki,akkor 8 felett eszik városban,de ha tolom neki lemegy 7,5 körülire. :D Tegnap az árpád hídon a külsőben majdnem fogtam egy fiatot hátulról,mert a kiscsaj kijött a margit szigeti kijárónál úgy,hogy el sem nézett balra.Én meg jöttem 70 körül.Toltam a satut és a fényszórót is neki,de rá se bagózott,sőt a flóriánnál még kérdően nézett rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 habár a kuplungcsúsztatás nem az igazi... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hihi,nyomatékból...lendületből öreg,úgy kell alázni a szívóval ML55-öt! :lol: Csak aztán utol ne érjen a köv lámpánál,mert cipóra rugják a fejed! :D A corsa érdekes.Ha nem b@szom neki,akkor 8 felett eszik városban,de ha tolom neki lemegy 7,5 körülire. :D Tegnap az árpád hídon a külsőben majdnem fogtam egy fiatot hátulról,mert a kiscsaj kijött a margit szigeti kijárónál úgy,hogy el sem nézett balra.Én meg jöttem 70 körül.Toltam a satut és a fényszórót is neki,de rá se bagózott,sőt a flóriánnál még kérdően nézett rám. Gondolom, várta, hogy elkérd a telcsiszámát :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Milyen utángyártott van benne? Bosch? :huh: Igen, azt hiszem Bosch. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Gondolom, várta, hogy elkérd a telcsiszámát :huh: :) :D :D Aha,amikor akkora volt a fejem,mint egy ház az idegtől! :lol: Kapuncis pulcsiban ült a kocsiban,de úgy össze volt neki huzva a tutyi a fején,mint Kenny-nek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Igen, azt hiszem Bosch. Pedig Udinak az van az astrában és ő a C14SE-vel pályán 140-es tempóval 6 körül produkál. Bár az egy vezetékes. Mikor volt utoljára kikormolva a GSi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ....Mikor volt utoljára kikormolva a GSi?.... Hüm-hüm.... Soha ? :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts