Atommanó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 2litert 2literre? abban mi nekem a buli? :D vidd a vekiből a belet, a váltót is neked adom, grátisz :huh: A vekiből a belet??? hova vigyem??? A MÉH-be??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Előbb fizetős projektek vannak, majd utána valamikor jön a piroska. :huh: Tegnap beindult egy újabb LET Astra, de lesz rövidesen elvileg még egy 3000 V6 A Corsa és idén építek még két E30-at is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 hohó, a méh-be nem vihetsz akármit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Előbb fizetős projektek vannak, majd utána valamikor jön a piroska. :) Tegnap beindult egy újabb LET Astra, de lesz rövidesen elvileg még egy 3000 V6 A Corsa és idén építek még két E30-at is. nem uncsizol látom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 nem uncsizol látom. :huh: Ja, van most meló. :) Privit olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 upsz, van benne három is :huh: köszi, hogy szólsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 upsz, van benne három is :huh: köszi, hogy szólsz! Igazán nincs mit! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 megy a repü! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Előbb fizetős projektek vannak, majd utána valamikor jön a piroska. :) Tegnap beindult egy újabb LET Astra, de lesz rövidesen elvileg még egy 3000 V6 A Corsa és idén építek még két E30-at is. Túl olcsón dolgozol :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Anyukámnál voltam, meg a tesóimnál... Aszittem Retro Szote meg ilyenek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Túl olcsón dolgozol :) Azt tudom. :huh: De ha drágábban dolgoznék, nem lenne ennyi melóm, ami még kevesebb lóvét jelentene. Na meg nem is vagyok Pesten, tehát aki csináltat valamit, annak is meg kell érnie, hogy hozzám hozza az autóját. Így is többen vannak, akik lemondanak dolgokat a távolság miatt, még ha meg is érné nekik. De ezt Te is tudod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Most értem haza Szegedről...eddig mértem... :) :D És jók az eredmények? Hány száz ló talajon? :lol: Készülsz nagyon 21.-ére? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ha nem lennél dagadt még irigykednék is :lol: :D :D dehülyevagy :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Előbb fizetős projektek vannak, majd utána valamikor jön a piroska. :) Tegnap beindult egy újabb LET Astra, de lesz rövidesen elvileg még egy 3000 V6 A Corsa és idén építek még két E30-at is. Jaa, meg építek még egy régi cápa 3-asba (E21) is 2,5 24V-t. :huh: Kezd beindulni a BMW téma is, lassan több Bömöst csinálok, mint Opelt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Jaa, meg építek még egy régi cápa 3-asba (E21) is 2,5 24V-t. :huh: Kezd beindulni a BMW téma is, lassan több Bömöst csinálok, mint Opelt. :) És te még nem kacsintgatsz a bájerisse márka felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 És te még nem kacsintgatsz a bájerisse márka felé? Majd ha elbontom a Vectrát, akkor eldöntöm mi legyen az utódja. Szemezgetek az E30, E36 Coupekkal, W202 Benzekkel, Omegákkal is... De egyelőre jó lesz a Vectra. Elvisz A-ból B-be, másra meg egyelőre nem kell autó a Corsa mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Hát nem jó...most szemüveg lesz egy hónapig...mert megsérült a szaruhártya a szememen... :lol: most pihentetni kell meg krémezni...az mondjuk mókás, bekenni a szemgolyódat krémmel... :D Már értem, miért mondogatja a Sityu a jó nőkre, hogy "de jól állna a spermám a retináján" :huh: Csak a jólélek vezérli, hogy a csajnak ne gyulladjon be a szeme :) :D Jobbulást! :D :D Yahoooo! Heh, megjött a tékozló ifjú :D Ember, szerdánként van a darts, csak úgy szólok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Aszittem Retro Szote meg ilyenek :huh: Mútkóóó vóót...most póker ment otthon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 És jók az eredmények? Hány száz ló talajon? :D Készülsz nagyon 21.-ére? :huh: :) dehogy készülök...max ami a rendezvényt illeti...ezzel a váltóval örülök, ha 14 alá betolom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 dehogy készülök...max ami a rendezvényt illeti...ezzel a váltóval örülök, ha 14 alá betolom... :huh: Na majd meglessük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Tomnál a lehetőség, hogy villantson összkerék turbó ügyben... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Tomnál a lehetőség, hogy villantson összkerék turbó ügyben... :D :huh: Azé te sem hagyod cserben a közönséget , ismerlek már annyira! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Persze én leszek majd aki fűszoknyában ropja a 201-es fotocellánál... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Persze én leszek majd aki fűszoknyában ropja a 201-es fotocellánál... :huh: :) Totál beszívva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Persze én leszek majd aki fűszoknyában ropja a 201-es fotocellánál... :D :D Én spec nem erre gondoltam, de ha neked ilyen igényeid vannak, akkor viszek kamerát is , de akkor fullba kell nyomnod a kretént vazze :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts