Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na hogy ne csak Anti legyen az oldalon közlöm hogy belement a likvimoj a gépsasba. Majdnem tízezer kilcsit mentem má mocicsere óta :huh: Érdekesek az autó árak. 2.1 Áki qpja, egy e36m3 meg 1.8 nekem is ez lessz most benne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Érdekesek az autó árak. 2.1 Áki qpja, egy e36m3 meg 1.8 szerintem az nem teljesen m3 4 ajtós kasztni, nem m-es kormány...és ki tudja még mi...írja is a srác, hogy telifény volt....ki tudja miért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 szerintem az nem teljesen m3 4 ajtós kasztni, nem m-es kormány...és ki tudja még mi...írja is a srác, hogy telifény volt....ki tudja miért :D lehet hogy hamvaiból hozták vissza mert rommá volt törve! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 hamvaiból Vagy sterbinszkyből. Elolvastam pár M3 ítéletet, ez elég jó http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=64087 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na Tesco már megvolt reggel, meg tankolás minden ami kell...nézzük mit bizonyít a Veki Szeged oda-vissza túrán... :huh: :) Tescoban tankolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. Nincs valakinek Astra F-hez pontosabban GSI hez szervízkönyve pdf. formátumban?? Vagy hívhatjuk Astra F Service Manualnak is. Nagyon megköszönném ha tudna benne valaki segíteni. Ha van valakinek és el tudná küldeni a szipee86@citromail.hu emailcímre akkor azt nagyon megköszönném és nagyon sokat segítene. Előre is köszönöm. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. Nincs valakinek Astra F-hez pontosabban GSI hez szervízkönyve pdf. formátumban?? Vagy hívhatjuk Astra F Service Manualnak is. Nagyon megköszönném ha tudna benne valaki segíteni. Ha van valakinek és el tudná küldeni a szipee86@citromail.hu emailcímre akkor azt nagyon megköszönném és nagyon sokat segítene. Előre is köszönöm. Üdv. Miva eladtad a hondát? :huh: Ha kell valami msn-n elküldöm, vagy mailban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Jááááááj gyerekek. Letöltöttem az Opel Manta-t és meglestem megint. De jó volt látni a régi felgeneket és a tuningot. :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. Nincs valakinek Astra F-hez pontosabban GSI hez szervízkönyve pdf. formátumban?? Vagy hívhatjuk Astra F Service Manualnak is. Nagyon megköszönném ha tudna benne valaki segíteni. Ha van valakinek és el tudná küldeni a szipee86@citromail.hu emailcímre akkor azt nagyon megköszönném és nagyon sokat segítene. Előre is köszönöm. Üdv. pdf-ben van kb 80-90mb így nemlehet elküldeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Uramatyám... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Uramatyám... :huh: most gonosz leszek: De ez legalább működőképes! Nem úgy mint a tiéd. :D Mi van már vele? elkészül valaha? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Yahoooo! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Yahoooo! :) Na mi van itt a tavasz Balázska is előkerült??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Yahoooo! :) Jó napot Uram! Magát is látni? Egészsége? Kocsija? Hifi? Egyben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Yahoooo! :) Szevaaaaaaaaa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mi van már vele? elkészül valaha? :huh: A jó munkához idő kell. :lol: Szebb és csobb lesz mint előtte volt. :D :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A jó munkához idő kell. :D Szebb és csobb lesz mint előtte volt. :D :P :P :huh: :) :D De a sz@rhoz még több :D :lol: :D Bocs ezt nem hagyhattam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A jó munkához idő kell. :D Szebb és csobb lesz mint előtte volt. Aztán megen jön a bambula és kezdődik minden előről :D Ez egy mókuskerék! airbrussal egy "T"-t nyomass valami jólátható helyre! :huh: :) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Aztán megen jön a bambula és kezdődik minden előről :lol: Ez egy mókuskerék! airbrussal egy "T"-t nyomass valami jólátható helyre! :huh: :) :D :D :D majd a "urbo" karakterek elé, jó? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 majd a "urbo" karakterek elé, jó? :D :huh: :) Há szerinted miregondoltam?? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A jó munkához idő kell. :D Szebb és csobb lesz mint előtte volt. :D :D :P :) :D :D Nem is tudtam, hogy Suzuki Splasht faragsz belőle. :huh: Ja, hogy ezt nekem szántad. Értem a célzást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Anti, ma mér Ave mész? (főoldalon lehet jelentkezni) Legalább megtudsz mindent így verseny előtt :huh: na meg jó lenne már egy 4x4 veci mérés a timeslippen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Szerencsére tévedtem Lanti: üzemanyag tank. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Szerencsére tévedtem Lanti: üzemanyag tank. holnap elmegyek érte.. h csütörtökön újra játcchassunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 holnap elmegyek érte.. h csütörtökön újra játcchassunk :huh: inkább pénteken, ott mát megszokott hogy 5 percig játszunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts