Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na hogy ne csak Anti legyen az oldalon közlöm hogy belement a likvimoj a gépsasba. Majdnem tízezer kilcsit mentem má mocicsere óta :huh:

Érdekesek az autó árak. 2.1 Áki qpja, egy e36m3 meg 1.8

nekem is ez lessz most benne! :)

Elküldve
Érdekesek az autó árak. 2.1 Áki qpja, egy e36m3 meg 1.8

szerintem az nem teljesen m3

4 ajtós kasztni, nem m-es kormány...és ki tudja még mi...írja is a srác, hogy telifény volt....ki tudja miért :huh:

Elküldve
szerintem az nem teljesen m3

4 ajtós kasztni, nem m-es kormány...és ki tudja még mi...írja is a srác, hogy telifény volt....ki tudja miért :D

lehet hogy hamvaiból hozták vissza mert rommá volt törve! :huh: :)

Elküldve
Na Tesco már megvolt reggel, meg tankolás minden ami kell...nézzük mit bizonyít a Veki Szeged oda-vissza túrán... :huh: :)

Tescoban tankolsz? :D

Elküldve

Sziasztok. Nincs valakinek Astra F-hez pontosabban GSI hez szervízkönyve pdf. formátumban?? Vagy hívhatjuk Astra F Service Manualnak is. Nagyon megköszönném ha tudna benne valaki segíteni. Ha van valakinek és el tudná küldeni a szipee86@citromail.hu emailcímre akkor azt nagyon megköszönném és nagyon sokat segítene.

Előre is köszönöm.

Üdv.

Elküldve
Sziasztok. Nincs valakinek Astra F-hez pontosabban GSI hez szervízkönyve pdf. formátumban?? Vagy hívhatjuk Astra F Service Manualnak is. Nagyon megköszönném ha tudna benne valaki segíteni. Ha van valakinek és el tudná küldeni a szipee86@citromail.hu emailcímre akkor azt nagyon megköszönném és nagyon sokat segítene.

Előre is köszönöm.

Üdv.

Miva eladtad a hondát? :huh:

Ha kell valami msn-n elküldöm, vagy mailban.

Elküldve

Előre is köszönöm.

Üdv.

pdf-ben van kb 80-90mb így nemlehet elküldeni!

Elküldve
A jó munkához idő kell. :D Szebb és csobb lesz mint előtte volt.

Aztán megen jön a bambula és kezdődik minden előről :D Ez egy mókuskerék! airbrussal egy "T"-t nyomass valami jólátható helyre! :huh: :) :lol: :D :D

Elküldve
Aztán megen jön a bambula és kezdődik minden előről :lol: Ez egy mókuskerék! airbrussal egy "T"-t nyomass valami jólátható helyre! :huh: :) :D :D :D

majd a "urbo" karakterek elé, jó? :P :D :D

Elküldve
A jó munkához idő kell. :D Szebb és csobb lesz mint előtte volt. :D :D :P :) :D :D

Nem is tudtam, hogy Suzuki Splasht faragsz belőle. :huh:

Ja, hogy ezt nekem szántad. Értem a célzást! :lol:

Elküldve

Anti, ma mér Ave mész? (főoldalon lehet jelentkezni) Legalább megtudsz mindent így verseny előtt :huh: na meg jó lenne már egy 4x4 veci mérés a timeslippen :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.