Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem kell oda krém szerintem akármelyik jo ismerös szemen köp ha szépen megkéred :D :D :huh: :lol: :D Kösz, hogy nem futtattad tovább az eszmét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 2.1 Egyből nyerészkedsz miiiii ? :huh: :) :D http://www.hasznaltauto.hu/2597776_opel_astra_2001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hát nem jó...most szemüveg lesz egy hónapig...mert megsérült a szaruhártya a szememen... :) most pihentetni kell meg krémezni...az mondjuk mókás, bekenni a szemgolyódat krémmel... :lol: :huh: Gyobbulást :D Leglább megvan, hogy mi gond. ui: gondolom, valaki után nagyon meresztgetted a szemed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 most épp ennyi.... 2.1 vagyis 400 + hitelátvállalás. szerencsére nem égető, úgy néz ki hogy a fehér már elment vagyis már a bankba beadtuk a papirokat. legfeljebb anya jár vele. aztán ha égető lesz akkor kiárulom, és 0 ft + hitelátvállalásért eladom. bár ezt azért nem szeretném megvárni... kb 3 hetünk van még mire a másik megjön... aztán majd lesz valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szétbaszkurálta a lencse alatt valami porszem...és begyulladt...aztán sosem tudott meggyógyulni...most is úgy néz ki mintha már nem lenne semmi baja, de még 4-5 helyen a hámréteg sérült...meg kell várni amíg meggyógyul, és utána kapok egy másik fajta lencsét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 a doki azt mondta, hogy a szaruhártya...de nem gáz, csak 1 hónap no lencse kb...kaptam rá krémet...azt mondta nem vészes, még pont időben mentem el megnézetni... úúú bazz... mit csináltál vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szétbaszkurálta a lencse alatt valami porszem...és begyulladt...aztán sosem tudott meggyógyulni...most is úgy néz ki mintha már nem lenne semmi baja, de még 4-5 helyen a hámréteg sérült...meg kell várni amíg meggyógyul, és utána kapok egy másik fajta lencsét... Szemüveget kellne hordani tán :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szemüveget kellne hordani tán :huh: hát nem azt irta hogy most szemüveg lessz egy darabig .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 hát nem azt irta hogy most szemüveg lessz egy darabig .. Úgy általában értettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 most épp ennyi.... 2.1 vagyis 400 + hitelátvállalás. Hitel mennyi havonta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szemüveget kellne hordani tán :huh: műtét > szemüveg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hitel mennyi havonta? amikor felvettem akkor 23 volt, az utolsó csekk 29 ről szólt. ez VIP hitel, ócsóóóó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 EJJJ DE CÉÉPPP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hitel mennyi havonta? Meg kell venned Norbi :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 műtét > szemüveg Én nem érteni mit mondani te :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ha elmész gátlót venni,akkor szólj mert nekem is kell 4db koni(Hátha úgy adnak kedvezményt)...Nagyon úgy néz ki hogy vissza kell emeljem a kocsit :) Ha kedvezményt adna, lehet én is bevállalnám :D Kérdezd úgy.. Amúgy meg volt egy srác asszem duen, vagy racingbazáron hirdetett.. Koni gátlókat.. kérdeztem tőle.. válasz: Hello! Piros koni 216 euro szettbe Sárga koni 337 euro szettbe És mindkettő 35 mm-es rugókkal. Garit majd megkérdem és irok, nyilván számlát nemtudok adni... Üdv: Andris Ez még február 3.-án volt... Akármit rakok be hátra lejjebb nem megy már...Tudod,Én be válaltam,nem csak szájhősködök :D :lol: :D Ez azért elég kétértelmü iiiigy.. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 EJJJ DE CÉÉPPP! Na egy ilyet picsáztunk rommá kb 1 hónapja Viktorral... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mert úgy néz ki hogy nem fogok tudni haza menni a saját kocsimmal.......Nyár végéig biztos :huh: vegyél nivát :) :D :D jobbulást Anti ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na egy ilyet picsáztunk rommá kb 1 hónapja Viktorral... :D :D Akkor a kölök nemvót ideges mi?? :huh: :) Ez a kivitel tetszika bömbölőtöl... mármint a kasztni! Na léptem melózni hogy legyen villanyotok! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Szétbaszkurálta a lencse alatt valami porszem...és begyulladt...aztán sosem tudott meggyógyulni...most is úgy néz ki mintha már nem lenne semmi baja, de még 4-5 helyen a hámréteg sérült...meg kell várni amíg meggyógyul, és utána kapok egy másik fajta lencsét... Nem értem miért nem mész el IDE ? Kocsikra nem sajnálod a suskát magadra meg igen? Megszabadulnál ettől a hülye szemüvegtől, meg lencsétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Akkor a kölök nemvót ideges mi?? :huh: :) Hát amíg 2-3-ból toltuk csak csak próbálkozott...de a vicces az volt, amikor mondta, hogy na akkor most menjünk állóból....Na Viktor akkor majdnem kiesett a röhögéstől mellőlem...amúgy jó fej volt a srác...teccet neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 jobbulást Anti ! :huh: Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nem értem miért nem mész el IDE ? Kocsikra nem sajnálod a suskát magadra meg igen? Megszabadulnál ettől a hülye szemüvegtől, meg lencsétől. Tervben van...csak még nem szántam rá magam...ráadásul az ismerőseim közül eddig aki megcsináltatta visszaromlott nekik egy picit...szal nem maradt 0.... Nekik mondjuk nem is volt érdekes, mert a 13-16 diohoz, már felüdülés lehetett az 1-re visszaromlás a műtét után...viszont nekem 1.75 és valszeg 0.5 lenne belőle 1 év múlva... Szal pont agyalok egy ilyenen, de nálam nem vészes annyira a szitu, hogy feltétlen szükséges legyen egy ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na Tesco már megvolt reggel, meg tankolás minden ami kell...nézzük mit bizonyít a Veki Szeged oda-vissza túrán... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na hogy ne csak Anti legyen az oldalon közlöm hogy belement a likvimoj a gépsasba. Majdnem tízezer kilcsit mentem má mocicsere óta :huh: Érdekesek az autó árak. 2.1 Áki qpja, egy e36m3 meg 1.8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts