coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 omega rugót be :huh: :) :D :D már van bontott gátlóm,rugóm :lol: :D Azért nem terepjáró ez...valószínű szerzek majd valami 2centis ültetőt előre.hátra meg van... :D :D Az RH-t se hiszem hogy felrakom már....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Azért nem terepjáró ez...valószínű szerzek majd valami 2centis ültetőt előre.hátra meg van... :huh: :D Az RH-t se hiszem hogy felrakom már....... vald be, hogy csak a zene miatt csinálod :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 vald be, hogy csak a zene miatt csinálod :D :) Mi köze ennek a zenéhez?????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mi köze ennek a zenéhez?????? :huh: nem bírja a súlyt hátul... leér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem bírja a súlyt hátul... leér :D Akármit rakok be hátra lejjebb nem megy már...Tudod,Én be válaltam,nem csak szájhősködök :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Akármit rakok be hátra lejjebb nem megy már...Tudod,Én be válaltam,nem csak szájhősködök :D :) :huh: tudom.. meg pont leszarod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Akármit rakok be hátra lejjebb nem megy már...Tudod,Én be válaltam,nem csak szájhősködök :D :) :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Eladtam a lakást...Április 26.án kell kiköltöznöm...Az eddig megnézet házak nagy része földúton van,így az astrával még a közelébe se tudok menni......Az első befutó,ráadásúl 1km föld út,az aszfalt úttol....Így kénytelen vagyok vissza emelni......Nyár végére igérték hogy leaszfaltozzák...... gratula :D 25.-én van a szülinapom, összehányhatjuk a falat? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 tudom.. meg pont leszarod :) 1 év és Te is lefogod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 gratula :lol: 25.-én van a szülinapom, összehányhatjuk a falat? :huh: :) Kizárt :D :D Viszont jöhetsz pakolni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Kizárt :lol: :D Viszont jöhetsz pakolni :huh: :) :D majszoj :D bár ha topikos pakolás lesz akkor ott vinnyogva fogunk röhögni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 majszoj :lol: bár ha topikos pakolás lesz akkor ott vinnyogva fogunk röhögni :) :D Köszi :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Veresegyház,Erdőkertes,Őrbottyán....Sajnos Pestre nincs pénzünk :huh: Az jó és szép hely, ne izgulj biztos megcsinálják ott az utat, van mani mert sváb falu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Veresegyház,Erdőkertes,Őrbottyán....Sajnos Pestre nincs pénzünk :huh: onnan hamar bent vagy akkor a város szélén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Eladtam a lakást...Április 26.án kell kiköltöznöm...Az eddig megnézet házak nagy része földúton van,így az astrával még a közelébe se tudok menni......Az első befutó,ráadásúl 1km föld út,az aszfalt úttol....Így kénytelen vagyok vissza emelni......Nyár végére igérték hogy leaszfaltozzák...... Na végre nagyon helyes grat! Fót? Mogyoród? Csömör? Tarcsák? Meg néztem a XVkerben is vannak egész olcsó kecók amik hát magamfajta igénytelennek jó lenne, Neked nemtom :) Viszont gondolom ebben a helyzetben lehet alkudni szépen, azt sejtem hogy Nálatok is volt alku gazdagon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Az jó és szép hely, ne izgulj biztos megcsinálják ott az utat, van mani mert sváb falu :) nemazért de én is sváb vagyok mégsem vagyok gazdag :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nemazért de én is sváb vagyok mégsem vagyok gazdag :) nem törvényszerű érted! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nemazért de én is sváb vagyok mégsem vagyok gazdag :D De ha arra jársz akkor megérted miért mondom, és egyáltalán nem rossz indulatból gondoltam, hanem ellenkezőeleg. Ahol most lakok olyan szegény falu, hogy a templom egere is elköltözott :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 De ha arra jársz akkor megérted miért mondom, és egyáltalán nem rossz indulatból gondoltam, hanem ellenkezőeleg. Ahol most lakok olyan szegény falu, hogy a templom egere is elköltözott :huh: :) :D Legalább itt lakik Homonyik Sanyi és falunapkor megy a királylány :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 De ha arra jársz akkor megérted miért mondom, és egyáltalán nem rossz indulatból gondoltam, hanem ellenkezőeleg. Ahol most lakok olyan szegény falu, hogy a templom egere is elköltözott :huh: :) :D akkor odaköltözök én is és remélem gazdag leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 akkor odaköltözök én is és remélem gazdag leszek :huh: Mikortól számít gazdagnak valaki? :) Ezen kellene kicsit eltörplöni :D Aranyigazság: Mindenki a maga szintjén nyomorog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 akkor odaköltözök én is és remélem gazdag leszek :huh: De akkor nem ültetés lesz hanem emelés, itt nem took kocsikázni csak cross motorozni. :) Aszódtól kezdődik a jó út, onnan lehet tolni neki lapos útóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 De akkor nem ültetés lesz hanem emelés, itt nem took kocsikázni csak cross motorozni. :huh: Aszódtól kezdődik a jó út, onnan lehet tolni neki lapos útóval :D há ültetni mán nem akarok rajta, nekem ez így tetszik és még használható is. Emelni meg nem fogok max ha kereket cserélek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Na végre nagyon helyes grat! Fót? Mogyoród? Csömör? Tarcsák? Meg néztem a XVkerben is vannak egész olcsó kecók amik hát magamfajta igénytelennek jó lenne, Neked nemtom :) Viszont gondolom ebben a helyzetben lehet alkudni szépen, azt sejtem hogy Nálatok is volt alku gazdagon :huh: Fót,Mogyoród nem szimpi...Csömör elég drága...... Én nem akarok lepukkant házat,mert annak a készre csinálása sose lesz kész....Nem igazán lehet alkudozni,pedig Én is azt hittem.......Nálunk se nagyon alkudoztak.Annyiért ment el amennyit szerettem volna a lakásért....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Fót,Mogyoród nem szimpi...Csömör elég drága...... Én nem akarok lepukkant házat,mert annak a készre csinálása sose lesz kész....Nem igazán lehet alkudozni,pedig Én is azt hittem.......Nálunk se nagyon alkudoztak.Annyiért ment el amennyit szerettem volna a lakásért....... Ahha. Az baromi jó ha jól ment el külön drakula, de szerintem lehet alkudozni. Talán olcsóbban is odaadtad volna és ebből kiindulva lehet hogy lehet. Lepukkant ház nem ok persze de viszont új építtetésével is nagyon nagy máknak kell lenni hogy semmi komoly gixer ne legyen :huh: Szal jót kell venni olcsón mai aranyigazság 2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts