mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Kijött a maci a barlangjából... :) :D Akkor jönnie kell a tavasznak nemde ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Akkor jönnie kell a tavasznak nemde ? :huh: dede... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 a micsodát? :huh: Ha alacsonyabb gumit vesz, akkor majd meglátod miről van szó :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 újra Pista.. juhé :huh: :) Jaaaaa amúgy szép lesz a felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Focus RS, lehet bevállalnám. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 inkább a haszna miatt vettem.. hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh: Ha elmész gátlót venni,akkor szólj mert nekem is kell 4db koni(Hátha úgy adnak kedvezményt)...Nagyon úgy néz ki hogy vissza kell emeljem a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Focus RS, lehet bevállalnám. :) Nekem nagyon tetszik,csak kár hogy 9.3milka az ára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Kijött a maci a barlangjából... :huh: :) meg más is, hát ideje lessz a jó időnek mert veszettül mehetnékem van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 meg más is, hát ideje lessz a jó időnek mert veszettül mehetnékem van! :D Közeledik Soltvadkert is... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Közeledik Soltvadkert is... :huh: :) Ott majd a hasmenés jön rá másnap! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Közeledik Soltvadkert is... :huh: :) hála isten készülök is rá rendesen zeneügyileg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ott majd a hasmenés jön rá másnap! :D meg lessz az ebédlőbe K1 is! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ha elmész gátlót venni,akkor szólj mert nekem is kell 4db koni(Hátha úgy adnak kedvezményt)...Nagyon úgy néz ki hogy vissza kell emeljem a kocsit :huh: mer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 meg lessz az ebédlőbe K1 is! :huh: :) Dehogyis! "I'm a hard boy,dude!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 meg lessz az ebédlőbe K1 is! :huh: :) Nana, nem előre inni a bőrömre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nana, nem előre inni a bőrömre! :huh: Dehogy a bőrödre,az ingedre,meg a számládra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 mer? Mert úgy néz ki hogy nem fogok tudni haza menni a saját kocsimmal.......Nyár végéig biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Futo úr megkaptad a manit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mert úgy néz ki hogy nem fogok tudni haza menni a saját kocsimmal.......Nyár végéig biztos :huh: nem tudsz majd beállni a parkolóba? átépítik végre a bejáratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem tudsz majd beállni a parkolóba? átépítik végre a bejáratot? Eladtam a lakást...Április 26.án kell kiköltöznöm...Az eddig megnézet házak nagy része földúton van,így az astrával még a közelébe se tudok menni......Az első befutó,ráadásúl 1km föld út,az aszfalt úttol....Így kénytelen vagyok vissza emelni......Nyár végére igérték hogy leaszfaltozzák...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Eladtam a lakást...Április 26.án kell kiköltöznöm...Az eddig megnézet házak nagy része földúton van,így az astrával még a közelébe se tudok menni......Az első befutó,ráadásúl 1km föld út,az aszfalt úttol....Így kénytelen vagyok vissza emelni......Nyűr végére igérték hogy leaszfaltozzák...... abetyárjátmikvannak, és merrefelé mentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 abetyárjátmikvannak, és merrefelé mentek? Veresegyház,Erdőkertes,Őrbottyán....Sajnos Pestre nincs pénzünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Futo úr megkaptad a manit? Meg hát :) Köszi :D Eladtam a lakást...Április 26.án kell kiköltöznöm...Az eddig megnézet házak nagy része földúton van,így az astrával még a közelébe se tudok menni......Az első befutó,ráadásúl 1km föld út,az aszfalt úttol....Így kénytelen vagyok vissza emelni......Nyűr végére igérték hogy leaszfaltozzák...... Először érdeklődtem szomszédoknál én is, mikorra lesz leaszfaltozva az utca... hát nem tudják, de már rég ígérgetik az önkormányzatnál. Mondtam nekik, jó, majd rákérdezek akkor ott. Felhívom őket, azt mondják, nem tudják mikor lesz, majd eccecsak... erre 3 hét múlva megyek ki a telekre, és le van aszfaltozva az út :lol: Mosmá az isten se mossa le rólam, hogy a szomszédok azt hiszik, valami fontos ember vagyok :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ha elmész gátlót venni,akkor szólj mert nekem is kell 4db koni(Hátha úgy adnak kedvezményt)...Nagyon úgy néz ki hogy vissza kell emeljem a kocsit :lol: omega rugót be :huh: :) :D :D már van bontott gátlóm,rugóm :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mosmá az isten se mossa le rólam, hogy a szomszédok azt hiszik, valami fontos ember vagyok :) :huh: Mindeki ezt nézi a szomszédok közül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts