Pehi Csabi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ma lett ilyenem http://astragsi.extra.hu/torony.jpg nem cserélünk, az enyim elfér a powerkupakkal, de zavar hogy kopog az SFI doboz, úgytünik kevés az az 1mm távolság a sarkánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 nebassz, Lanti milyen smittet vett? :huh: tessék akkor.. 8x16 ET30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 csak Laci4-nek van.. :) Mennyit kapok érte? :huh: :D szerk. Itten lennének, de nyamvadt képtár szórakozik..(viszont az előnézeti képre kattintva bejön a valós..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 tessék akkor.. 8x16 ET30 http://astragsi.extra.hu/smitt.jpg jól van azé' meg ne sértődj h megakartam nézni :D :lol: zsir ám :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 nagyom faca :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Viktor meg tudod nekem nézni mennyibe fájna egy jobb oldali motortartó bak, meg egy XE vízcsó a hűtőhöz (za a kunkor genyó). Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Viktor meg tudod nekem nézni mennyibe fájna egy jobb oldali motortartó bak, meg egy XE vízcsó a hűtőhöz (za a kunkor genyó). Köszi előre is Meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Meg :D megis nézted.. és most? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Meg :huh: tippre 15k a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 tippre 15k a kettő Vízcső sacc 4000, Bak: 7e utángyári, 12 gyári. (kedvezményes és pár évvel ezelötti árak :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Vízcső sacc 4000, Bak: 7e utángyári, 12 gyári. (kedvezményes és pár évvel ezelötti árak :) ) Na, ezis megvan oldva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na, ezis megvan oldva :) Eltaláltam? :huh: Még most is ilyen árak vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Eltaláltam? :huh: Még most is ilyen árak vannak? Sacc Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Viktor már fejben összerak gyári számokkal-árakkal egy komplett autót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 tessék akkor.. 8x16 ET30 http://astragsi.extra.hu/smitt.jpg Asztapaszta cipőpaszta frankókirály! Öcsém szólt hogy van náluk Junixban 5800ért Mobil1 10W-40 4L-es olaj ákcióban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh: Hátha nekem is lesz majd olyan szép piros PC mint a tiéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Mennyit kapok érte? :huh: :D szerk. Itten lennének, de nyamvadt képtár szórakozik..(viszont az előnézeti képre kattintva bejön a valós..) Nekem nemtetszik ez a felni, egyáltalán nem illik a GSI-nek szerintem! :) Na de nem vagyunk egyformák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 miért nem 205/40r16-ot nézel? Miért nem 205/45/16ot nézel ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Forrás: Index.hu Szabó Máté ombudsman szerint több szempontból is problémásak a közúti közlekedésről szóló törvény objektív felelősségre és közigazgatási bírásgolásra vonatkozó szabályai, ezért felülvizsgálatukat kezdeményezte az Alkotmánybíróságnál. Állampolgári panaszok, valamint saját vizsgálata alapján Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa indítványozta az Alkotmánybíróságnál a közúti közlekedésről szóló törvény objektív felelősségre, illetve a közigazgatási bírságolásra vonatkozó szabályainak felülvizsgálatát és megsemmisítését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mekkora baromság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Miért nem 205/45/16ot nézel ? :huh: most olyan van fent, de annyira lufi ha ragasztok rá két nyuszifület meg kötök rá valami zsineget oda lehet adni a kölköknek gyereknap és örülni fognak neki a 215-el a profil is alacsonyabb lesz jópár mm-el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 most olyan van fent, de annyira lufi ha ragasztok rá két nyuszifület meg kötök rá valami zsineget oda lehet adni a kölköknek gyereknap és örülni fognak neki a 215-el a profil is alacsonyabb lesz jópár mm-el :huh: Száműzöd a komfortosságot ? Kocsiból úgy sem látod, hogy milyen magas a gumi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Miért nem 205/45/16ot nézel ? :D újra Pista.. juhé :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Száműzöd a komfortosságot ? a micsodát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 újra Pista.. juhé :huh: :) Kijött a maci a barlangjából... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts