kiskecso Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 450é? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Lassan a moci miatt is érdemes megvenni...bár attól függ mi baja van... :) Lanti??? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Lassan a moci miatt is érdemes megvenni...bár attól függ mi baja van... :D Lanti??? :) :blush: Mármint szegény Lanti lenne a baja !?!?!? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tegnap hazahoztam a Bocit végre. Asszem kell egy középdob mer most nagyon hangos lett, ellenbe szerintem jól megy, pláne az NE után. XE rulez! Jó is az :lol: használd egészséggel! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 450é? elég gyanus a dolog már bár egy megnézést megér. Nagyon régóta árulja, egyre lejeb viszi, és ha jól tudom Muhájék is megnézték már most, hogy ilyen olcsó és ezek szerint nem hozták el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Lassan a moci miatt is érdemes megvenni...bár attól függ mi baja van... :D Lanti??? :lol: :blush: kiváncsi lennék mi a motorhiba de azonnal javitható.. gondolom egy másik LETel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 bár attól függ mi baja van... Motorhibás :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Motorhibás :blush: Látom, te értesz ehez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ma lett ilyenem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ma lett ilyenem http://astragsi.extra.hu/torony.jpg Azt akartam írni hogy mid lett, mert Én le voltam maradva, mindíg mindíg, de a kép címéből rájöttem. Grat. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ma lett ilyenem http://astragsi.extra.hu/torony.jpg Jól néz ki, feldobta a motorteret! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Már pont lecsaptam volna, hogy taxisoknak sem lehet képpel idézni... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Már pont lecsaptam volna, hogy taxisoknak sem lehet képpel idézni... :lol: :) Jaaa, képzeld, az url helyett urh-t írtam :blush: nem véletlenül URH-n vakerok egész nap, és nembírtam rájönni 1-2 percig mi a baja a linknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Bakker, az életben nem végzek, annyi olvasatlan oldal van, amiről lemaradtam az elmúlt néhány hétben :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Jól néz ki, feldobta a motorteret! inkább a haszna miatt vettem.. hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 inkább a haszna miatt vettem.. hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh: Lehet tudni, hogy újonnan e és mennyiért? Mert már nekem nagyon elkéne, de nem találok sehol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Lehet tudni, hogy újonnan e és mennyiért? Mert már nekem nagyon elkéne, de nem találok sehol :) vaterán ütöttem 15k-ért pont azért mert sehol nem lehet ilyen jellegűt kapni... csak az FK-t ami meg nem jo gsi-re... ahol meg lehet ott 30k... és mire megjön 1 honap... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 vaterán ütöttem 15k-ért pont azért mert sehol nem lehet ilyen jellegűt kapni... csak az FK-t ami meg nem jo gsi-re... ahol meg lehet ott 30k... és mire megjön 1 honap... :huh: sok a duma :D :) képet kérünk a smittről'...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 sok a duma :D :huh: képet kérünk a smittről'...... csak Laci4-nek van.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 vaterán ütöttem 15k-ért pont azért mert sehol nem lehet ilyen jellegűt kapni... csak az FK-t ami meg nem jo gsi-re... ahol meg lehet ott 30k... és mire megjön 1 honap... :huh: Nem is láttam vaterán, pedig lesem :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 csak Laci4-nek van.. :) jólvan ha nem hát nem, én bizti felraktam volna már saját autómra is.......(legalább próbaképp) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem is láttam vaterán, pedig lesem :) :D :D énis csodálkoztam.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 jólvan ha nem hát nem, én bizti felraktam volna már saját autómra is.......(legalább próbaképp) :huh: nemtalálkoztak össze.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 inkább a haszna miatt vettem.. hátha 1x nekem is lesz kemény gátlóm meg ültetésem :huh: :D :) :D jaja esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 sok a duma :D :) képet kérünk a smittről'...... nebassz, Lanti milyen smittet vett? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts