Albert Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 lehet ilyet csinálni, hogy abc-be rendezés? hogyan? Hát igen ezt csak egy informatikus tudhatja ilyen mezei userek nem :blush: :lol: :)
Atommanó Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 .... A tökért siettem haza... :blush: :lol: :)
Laci4 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Kicsit sűrűbben csinálhatnál videókat, legyen mit nézni Kerestünk téged is.. hátha kint vagy.. nem láttunk.. eléggé "ovi" volt csak.. :) Videó.. van fennt egy pár..csak épp nem tom mennyire merjem kirakni az oldalra.. réégen volt egy balhé.. még a médiában is volt.. nem tudom mi lett a vége.. arról vagy nem szóltak, vagy lemaradtam.. lehet ilyet csinálni, hogy abc-be rendezés? hogyan? Bejelentkezel..Bal oldalon Galériáim katt...aztán középen kiválasztod a rendezendő galériádat.. katt.. begyünnek a kééépek... görget görget lefelé..és TA-DAAAAM!! Áthelyezés... Konvertálás... sorba rendezés.. A "rádió gombok" használata már gondolom menni fog. Aztán arra a randa Rendezés gombra katt, és már meg is vagy :D Csinázzak screenshoootot? :D A tökért siettem haza... :blush: :D :D fúúj.. te kis homi.. én max punciért sietek haza :lol: Amúgy meg neked nem lett volna ellenfeled..bár jót mókázhattál volna.. :P
Carlito Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Sziasztok. Még új vagyok a fórumon mert most készülök venni egy GSI F Astrát. A segítségetekre volna szükségem. http://www.hasznaltauto.hu/2196601_opel_astra_1994 Ez az egyik verda amit kiszemeltem. Eseleg nem ismeri valaki?
B_Csaba Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Kerestünk téged is.. hátha kint vagy.. nem láttunk.. eléggé "ovi" volt csak.. :blush: Videó.. van fennt egy pár..csak épp nem tom mennyire merjem kirakni az oldalra.. réégen volt egy balhé.. még a médiában is volt.. nem tudom mi lett a vége.. arról vagy nem szóltak, vagy lemaradtam.. Nagyon sokat dolgozom mostanában, napi 300-400Km után nemigen van kedvem menni raccsingolni, bár a gsi nagyon hiányzik, főleg az 1.4 Octavia után :lol: ha minden jól megy átülök egy 2.0 Passatba. Most pénteken lehet kinézek, de csak akkor ha lesz ott fuvarom :) :D néhány haver megy ki majd meglátom én is, gsi-t nem viszem az szinte biztos mert nyári gummák vannak rajta. Ha jöttök pénteken akkor lehet talizunk majd, úgy is rég dumáltunk!
Zsoltee Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 A Cobra 11ben pont most törtek rommá egy 3ajtós F Astra-t. :blush:
Albert Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Dzsíeszáj Szlovákiában, Párkányban a kajáldák előtt :lol: Miután felakaszottam szerencsétlent a 30cm hóba' meg kicsit megtéptem a lökőst fent párszáz méter magasan. IDE mentünk :blush:
Lanti Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Dzsíeszáj Szlovákiában, Párkányban a kajáldák előtt :lol: Miután felakaszottam szerencsétlent a 30cm hóba' meg kicsit megtéptem a lökőst fent párszáz méter magasan. IDE mentünk :blush: 4x frissitettem, hogy miért nem jön be az alja a GSi-vel mire rájöttem, hogy ez tényleg csak ilyen vékonyka kép :)
laller Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 hol a board komjuteres topic me tettem egy c20let es bordot a c20ne mbe csak furán mér teli gáznál 58 liter vki irta hogy át lehet progizni segitsen már vki hej
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Én úgy tom, hogy Tech 1-el tudod átlőni... :blush:
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Valakinek olcsón szép felni??? :) :lol: :blush:
opel16v Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Ha már BC, íme az új BC kijelzője, témába vágó tartalommal :blush: :lol: Lali! Tech-el lehet átállítani a motor, a kerékátmérő, a sebességjeladó és a nyelv paramétereket a gyári BC-ben.
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Na és mit fog ez tudni??? :blush: Úgy is olyan csúnya a középkonzolom... :lol:
opel16v Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Na és mit fog ez tudni??? :blush: Úgy is olyan csúnya a középkonzolom... :lol: Sok-sok okos dolgot, pl 3 dimenziós G mérést is. :D Hogy mikor lesz készen, azt ne kérdezd, mert mellette azért fut egy pénzesebb projektem is :)
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Sok-sok okos dolgot, pl 3 dimenziós G mérést is. :lol: Hogy mikor lesz készen, azt ne kérdezd, mert mellette azért fut egy pénzesebb projektem is :blush: Na jól hangzik...stipi stopi a tesztkütyü... :)
laller Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Lali! Tech-el lehet átállítani a motor, a kerékátmérő, a sebességjeladó és a nyelv paramétereket a gyári BC-ben.
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Lali! Tech-el lehet átállítani a motor, a kerékátmérő, a sebességjeladó és a nyelv paramétereket a gyári BC-ben. okés thx csak kéne vki aki megcsinálja esetleg ebbe ?? vagy megprobáljak irni laci4 nek hátha segit Igen, Ő meg Peti jártak egy sráchoz, csak nem jut eszembe a neve...Sonique is ismeri...ő is járt oda anno...
sárgaGSI Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Lanti! Mikor látunk képeket a szerzeményről?????? :blush:
Atommanó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Jaaaaaaa...hogy ti még nem láttátok élőben???? :blush:
Demó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 hol a board komjuteres topic me tettem egy c20let es bordot a c20ne mbe csak furán mér teli gáznál 58 liter vki irta hogy át lehet progizni segitsen már vki hej Nekem is LET BC van a Vectrában XE-vel. :lol: Átlagfogyira 10,5-11 litert ír, amikor 8,5körül eszik. Itt senki nem tudja átprogramozni Tech1-el, sőt az egyik srác, aki állítólag évekig dolgozott Tech1-el, csak hülyén nézett, hogy állítólag olyant is lehet. :) Ha esetleg találtok valakit, aki meg tudja csinálni, szóljatok légyszi. Már a kódot is kikerestem, amit át kellene állítani, azt is tudom mire, de senki nem tudja nekem megcsinálni... :blush:
Vktr Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Nem annyira bonyolult, én a calibrán saját magamnak beállítottam.
opel16v Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Demó! Arra figyelj, hogy a BC-nek van egy külön diag szála, aminek be kell lenni kötve a diag csatiba :blush: Amúgy nem mindegyik BC-t lehet minden paraméterre beállítani. Valahol neten van egy táblázat, hogy melyik betűkódosat mire lehet állítani.
Sonique Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Igen, Ő meg Peti jártak egy sráchoz, csak nem jut eszembe a neve...Sonique is ismeri...ő is járt oda anno... te is ismered ... te nagyon lüke a szeles gabinak van tech-1 e ... csak elötte meg kell nézni TIS ben a kodot hozza
Demó Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Demó! Arra figyelj, hogy a BC-nek van egy külön diag szála, aminek be kell lenni kötve a diag csatiba :blush: Amúgy nem mindegyik BC-t lehet minden paraméterre beállítani. Valahol neten van egy táblázat, hogy melyik betűkódosat mire lehet állítani. Gyári a BC, ezért be van kötve a diag-szál is.. A kódokat már kikerestem, ezt át lehet programozni XE-re. A kódok nekem is megvannak, ha kell valakinek.
Sonique Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 valakinek kell 2db 17 es gumi mert 4esével adjak olcson és nekem csak 2 kéne 22e/db falken Fk 452 225/35ZR17 ez a váltoméret elvileg astrára pl ... fel megy még a 205/40 is de attol én félek .. a 215/40 meg már magas ... szoval ha valakinek kell ne tartsa magában udv
Recommended Posts