Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kicsit sűrűbben csinálhatnál videókat, legyen mit nézni

Kerestünk téged is.. hátha kint vagy.. nem láttunk.. eléggé "ovi" volt csak.. :)

Videó.. van fennt egy pár..csak épp nem tom mennyire merjem kirakni az oldalra.. réégen volt egy balhé.. még a médiában is volt.. nem tudom mi lett a vége.. arról vagy nem szóltak, vagy lemaradtam..

lehet ilyet csinálni, hogy abc-be rendezés? hogyan?

Bejelentkezel..Bal oldalon Galériáim katt...aztán középen kiválasztod a rendezendő galériádat.. katt.. begyünnek a kééépek... görget görget lefelé..és TA-DAAAAM!! Áthelyezés... Konvertálás... sorba rendezés..

A "rádió gombok" használata már gondolom menni fog. Aztán arra a randa Rendezés gombra katt, és már meg is vagy :D

Csinázzak screenshoootot? :D

A tökért siettem haza... :blush:

:D :D

fúúj.. te kis homi.. én max punciért sietek haza :lol:

Amúgy meg neked nem lett volna ellenfeled..bár jót mókázhattál volna.. :P

Elküldve
Kerestünk téged is.. hátha kint vagy.. nem láttunk.. eléggé "ovi" volt csak.. :blush:

Videó.. van fennt egy pár..csak épp nem tom mennyire merjem kirakni az oldalra.. réégen volt egy balhé.. még a médiában is volt.. nem tudom mi lett a vége.. arról vagy nem szóltak, vagy lemaradtam..

Nagyon sokat dolgozom mostanában, napi 300-400Km után nemigen van kedvem menni raccsingolni, bár a gsi nagyon hiányzik, főleg az 1.4 Octavia után :lol: ha minden jól megy átülök egy 2.0 Passatba. Most pénteken lehet kinézek, de csak akkor ha lesz ott fuvarom :) :D néhány haver megy ki majd meglátom én is, gsi-t nem viszem az szinte biztos mert nyári gummák vannak rajta. Ha jöttök pénteken akkor lehet talizunk majd, úgy is rég dumáltunk!

Elküldve

Dzsíeszáj Szlovákiában, Párkányban a kajáldák előtt :lol:

Miután felakaszottam szerencsétlent a 30cm hóba' meg kicsit megtéptem a lökőst fent párszáz méter magasan. IDE mentünk :blush:

P1040010.JPG

Elküldve
Dzsíeszáj Szlovákiában, Párkányban a kajáldák előtt :lol:

Miután felakaszottam szerencsétlent a 30cm hóba' meg kicsit megtéptem a lökőst fent párszáz méter magasan. IDE mentünk :blush:

4x frissitettem, hogy miért nem jön be az alja a GSi-vel mire rájöttem, hogy ez tényleg csak ilyen vékonyka kép :)

Elküldve

hol a board komjuteres topic me tettem egy c20let es bordot a c20ne mbe csak furán mér teli gáznál 58 liter vki irta hogy át lehet progizni segitsen már vki hej

Elküldve

Ha már BC, íme az új BC kijelzője, témába vágó tartalommal :blush: :lol:

opel1.jpg

opel2.jpg

Lali! Tech-el lehet átállítani a motor, a kerékátmérő, a sebességjeladó és a nyelv paramétereket a gyári BC-ben.

Elküldve
Na és mit fog ez tudni??? :blush: Úgy is olyan csúnya a középkonzolom... :lol:

Sok-sok okos dolgot, pl 3 dimenziós G mérést is. :D

Hogy mikor lesz készen, azt ne kérdezd, mert mellette azért fut egy pénzesebb projektem is :)

Elküldve
Sok-sok okos dolgot, pl 3 dimenziós G mérést is. :lol:

Hogy mikor lesz készen, azt ne kérdezd, mert mellette azért fut egy pénzesebb projektem is :blush:

Na jól hangzik...stipi stopi a tesztkütyü... :)

Elküldve
Lali! Tech-el lehet átállítani a motor, a kerékátmérő, a sebességjeladó és a nyelv paramétereket a gyári BC-ben.

okés thx csak kéne vki aki megcsinálja esetleg ebbe ?? vagy megprobáljak irni laci4 nek hátha segit

Igen, Ő meg Peti jártak egy sráchoz, csak nem jut eszembe a neve...Sonique is ismeri...ő is járt oda anno...

Elküldve
hol a board komjuteres topic me tettem egy c20let es bordot a c20ne mbe csak furán mér teli gáznál 58 liter vki irta hogy át lehet progizni segitsen már vki hej

Nekem is LET BC van a Vectrában XE-vel. :lol: Átlagfogyira 10,5-11 litert ír, amikor 8,5körül eszik.

Itt senki nem tudja átprogramozni Tech1-el, sőt az egyik srác, aki állítólag évekig dolgozott Tech1-el, csak hülyén nézett, hogy állítólag olyant is lehet. :)

Ha esetleg találtok valakit, aki meg tudja csinálni, szóljatok légyszi.

Már a kódot is kikerestem, amit át kellene állítani, azt is tudom mire, de senki nem tudja nekem megcsinálni... :blush:

Elküldve

Demó! Arra figyelj, hogy a BC-nek van egy külön diag szála, aminek be kell lenni kötve a diag csatiba :blush:

Amúgy nem mindegyik BC-t lehet minden paraméterre beállítani. Valahol neten van egy táblázat, hogy

melyik betűkódosat mire lehet állítani.

Elküldve
Igen, Ő meg Peti jártak egy sráchoz, csak nem jut eszembe a neve...Sonique is ismeri...ő is járt oda anno...

te is ismered ... te nagyon lüke

a szeles gabinak van tech-1 e ...

csak elötte meg kell nézni TIS ben a kodot hozza

Elküldve
Demó! Arra figyelj, hogy a BC-nek van egy külön diag szála, aminek be kell lenni kötve a diag csatiba :blush:

Amúgy nem mindegyik BC-t lehet minden paraméterre beállítani. Valahol neten van egy táblázat, hogy

melyik betűkódosat mire lehet állítani.

Gyári a BC, ezért be van kötve a diag-szál is..

A kódokat már kikerestem, ezt át lehet programozni XE-re.

A kódok nekem is megvannak, ha kell valakinek.

Elküldve

valakinek kell 2db 17 es gumi mert 4esével adjak olcson és nekem csak 2 kéne

22e/db falken Fk 452 225/35ZR17

ez a váltoméret elvileg astrára pl ...

fel megy még a 205/40 is de attol én félek .. a 215/40 meg már magas ...

szoval ha valakinek kell ne tartsa magában

udv

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.