iof-635 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 milyen erős pajszerod van? :blush: :lol: Miért is?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Menni nem fogok vele majd csak nézegetem! :blush: :lol: Neszórakozz baszod, akkor air ridot neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Neszórakozz baszod, akkor air ridot neki :blush: Hggyad már tól occsó jó lessz az FK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én se fogom kipróbálni, mert már régóta pozitív tapasztalataim vannak más olajjal, amihez egész jó áron tudok hozzájutni. Attól természetesen lehet még jó olaj, de max ingyen próbálnám ki és max egy XE-ben, LET-be még ezt az MOS2-es 10W40-et se fogom beletenni. :lol: Persze-persze, ezzel semmi gond... nekem is hasonlóképpen van a metabond olaj kizárólagosan most, mint neked a LM :D Mivel ez jó minőség, jó áron, másra nem vágyom jelenleg :) Mondjuk Viktor féle "bele nem tenném" hozzáállás annyira nem humánus, de hát mindenkinek a maga dóga, én meg a GM olajokkal vagyok így (mondjuk azzal tapasztalatból) :D Vagy a gyári piros GM-es váltóolaj, vagy Castrol SMX-S. Vagy metabond GL-4 :blush: nekem azzal volt kiegészítve ez a lista, hogy ebben van enm fix trafipaxok helye is... M7-en nem igazán használnak behatárolható helyeket pl, egy kisbusz szokott kiállni a felüljárókra, vagy mozgó kocsiból szoktak mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ha pedig vannak, akkor qurva jól eldugták őket, mert én hétvégén voltam lent Somogyban, és nem volt egy sem :D Már megint beszűkült a tér, akkora gyorsulásban volt részed :lol: És mosmá nem szaroznak adatbekérővel, rögtön a közigazgatási bírsági határozatot küldték... fellebbezés 5000, de teljesen felesleges... méltányosság nincs. :) Meg sem próbáltad? nekem azzal volt kiegészítve ez a lista, hogy ebben van enm fix trafipaxok helye is... DE nem úgy van, hogy telepítve van 5 doboz, és abban 3-ban van kamera. És mindig váltogatják,hogy épp melyikben. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 De ettől azért még iszol velem egy két három négy sört azé remélem! :blush: :lol: :) Többet ne is mondj, mert az már nekem a game over :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Már megint beszűkült a tér, akkora gyorsulásban volt részed :blush: Meg sem próbáltad? Hát persze, az omega pont ilyen élményeket nyújt... :lol: Minek? Még 5ezerrel támogassam a pesti büdzsét feleslegesen? Lényegében le van írva az objektív felelősség törvényben, hogy közig bírságnál kussolhat a dolgozó ember, más választása nincs. Méltányosság nincs. Milliárdosaink is ugyanannyit fizetnek büntiként, mint egy 3 gyerekes tesco pénztáros egyedülálló anya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hát persze, az omega pont ilyen élményeket nyújt... :blush: Minek? Még 5ezerrel támogassam a pesti büdzsét feleslegesen? Lényegében le van írva az objektív felelősség törvényben, hogy közig bírságnál kussolhat a dolgozó ember, más választása nincs. Méltányosság nincs. Milliárdosaink is ugyanannyit fizetnek büntiként, mint egy 3 gyerekes tesco pénztáros egyedülálló anya. Hát igen... De hallottunk már olyat is, hogy valakinek sikerült, vagy nem ?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 De hallottunk már olyat is, hogy valakinek sikerült, vagy nem ?:lol: Jah, szabálysértési eljárásban. De ez közigazgatási eljárásban lett indítva. Ergó mostantól így műxik a pénzbehajtás, gondolom elég hiányos a fővárosi büdzsé... én legalább elmondhatom, hogy hozzájárultam a 4-es metró építkezéshez :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Többet ne is mondj, mert az már nekem a game over :blush: Akkor majd kombináljuk egy kis adalékkal (jégermájszter) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: há ez elfelejtette visszaszedni kanyar után a kormányt vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 há ez elfelejtette visszaszedni kanyar után a kormányt vagy mi? nemvolt gyujtáson kormányzár lezárt neki :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Tudom hogy rengeteget volt már róla szó de mégis megkérdezném: milyen xenon-t vegyek?Egy gyártmány egy teljesítmény és egy színhőmérséklet bőven megteszi.Köszönöm előre is! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ne gagyit, 4300K Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ne gagyit, 4300K Szerintem meg a legolcsóbbat, és 6000k felette semmiképp...szal 4300 és 6000 között választhatsz... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ok köszönöm szépen :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ... Metabondról nincs tapasztalatom, de nem tenném be a saját autómba... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Tudom hogy rengeteget volt már róla szó de mégis megkérdezném: milyen xenon-t vegyek?Egy gyártmány egy teljesítmény és egy színhőmérséklet bőven megteszi.Köszönöm előre is! :lol: én nem is tennék bele.. budapesten a xenon ami miatt először kiszednek a sorból... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 én nem is tennék bele.. budapesten a xenon ami miatt először kiszednek a sorból... :blush: Azt nem tudom,hogy mi alapján büntet meg,mert a kresz csak a fény színét határozza meg nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 én nem is tennék bele.. budapesten a xenon ami miatt először kiszednek a sorból... :blush: ez azért igy igencsak baromság egy szarulbeállitott nem vetitolencsés lámpanal lehet kiszednek de egy rendes projektoros és be állitott lampanal meg nem mondod messziröl hogy az utolagos vagy gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Azt nem tudom,hogy mi alapján büntet meg,mert a kresz csak a fény színét határozza meg nem? Már sokszor le lett írva. Akkor lehet egy autóban xenon, ha projektoros lámpád van, automata szintszabályzós és nagynyomású fényszórómosód is van. Amíg ez nincs, nem kell meglepődni, ha szólnak miatta. Meg egyébként sincs bevezetve a forgalmiba, tehát cumi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Kérdésem lenne. 2.0 8v- spotfutóművet be lehet rakni 2.0 16v-be???? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 5 hibakódot olvastam ki a kocsiból tegnap. Úgyhogy ma vettem lottót :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 ez azért igy igencsak baromság egy szarulbeállitott nem vetitolencsés lámpanal lehet kiszednek de egy rendes projektoros és be állitott lampanal meg nem mondod messziröl hogy az utolagos vagy gyári nem vitatkozásképpen irtam.... mikor a váci le volt zárva(egyre sürübben) és igazoltattak..... ott utólagos xenonnal se ment el senki és csak az alapján tudta kiszűrni, hogy mi is lehet mert még akkor nem látta a kocsit mögötte... Télleg lehet baromság.... mióta vannak a tescos xenonok szerintem mégjobban rámentek... mind1 én nem fogok a kocsimba tenni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts