Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
elöl legalább -6...

Csak hülyéskedtem. :lol:

Jól néz ki, de szerintem kár volt kivágni a lököst. Szerintem jóbban néz ki a rendszám a gyári helyén.

De a felnik és az ültetés tetszik! :blush:

Elküldve
Csak hülyéskedtem. :D

Jól néz ki, de szerintem kár volt kivágni a lököst. Szerintem jóbban néz ki a rendszám a gyári helyén.

De a felnik és az ültetés tetszik! :blush:

látod,pont ez a jó ebben az egészeben...én azért vágtam ki és tettem oda rendszámot,mert nekem így tetszik :D :)

szar lenne sok-sok ugyanolyan autó... :lol:

Elküldve
Várjunk csak, hogy is volt?: "Ezt csak használni vettem nem rákölteni, kell a KAdettra a pénz" :blush: :lol:

Sose lesz kész a Kadett így :)

így alakult... :D

Elküldve
Én se fogom kipróbálni, mert már régóta pozitív tapasztalataim vannak más olajjal, amihez egész jó áron tudok hozzájutni.

Attól természetesen lehet még jó olaj, de max ingyen próbálnám ki és max egy XE-ben, LET-be még ezt az MOS2-es 10W40-et se fogom beletenni. :lol:

Most így nézegettem, mert simán Gabitól szoktam rendelni a Metát, sose volt vele bajom, csak most "lett" nekem is likvimojom, de tök fura hogy csak ilyen kiszerelésben látok a neten, nekem meg ilyen sárga hülyealakú dobozban "jött" :blush:

Elküldve
Most így nézegettem, mert simán Gabitól szoktam rendelni a Metát, sose volt vele bajom, csak most "lett" nekem is likvimojom, de tök fura hogy csak ilyen kiszerelésben látok a neten, nekem meg ilyen sárga hülyealakú dobozban "jött" :blush:

Van 5 literes flakon is, az kicsit máshogy néz ki. A sárga az a síma 10W40-es.

Elküldve

M 3-as autópálya: 20, 104, 139 km szelvényben trafi....

Nem tom de MENTEM Eger felé M3-ason tapostam is neki rendesen, de csekk nem jött! :blush:

Elküldve
M 3-as autópálya: 20, 104, 139 km szelvényben trafi....

Nem tom de MENTEM Eger felé M3-ason tapostam is neki rendesen, de csekk nem jött! :blush:

nekem azzal volt kiegészítve ez a lista, hogy ebben van enm fix trafipaxok helye is...

Elküldve
Elég baj, ha egy hozzáértőnek titulált szaki minden alap nélkül fikáz valamit... de valószínű neki más az üzleti érdeke, ennyi :D

Nemhiszem hogy neki annyira érdekel lenne , nem kell a mociba szar olaj amég vannak hanyag emberek :D Amugy ő is Castrol párti illetve amit Petya Tőtt bele moly-t ajánlott. És félre ne értsd nem fikázta a metabondot csak asztmondta hogy netgyem bele! :D

De ettől azért még iszol velem egy két három négy sört azé remélem! :blush: :lol: :)

Elküldve
Öööö 60/40 ültetéssel milyen görgök férnek el a gsi alatt?

Arra a kis időre még leszakad a karter tökmndegy milyen felót teszel alá :blush: :lol: :) lemez is jó addíg! :D :D

Elküldve
Arra a kis időre még leszakad a karter tökmndegy milyen felót teszel alá :blush: :lol: :) lemez is jó addíg! :D :D

Menni nem fogok vele majd csak nézegetem! :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.