Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
mert ez nem 50-60e forint.. volt vele egy kis mókázás mire belefaragtam.... és ennek jól mutat a tankjelzője... de föként a pénz része.. :blush:

azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is ....

IMG%20024.jpg

Elküldve
azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is ....

hát igen, tény, hogy a tiéd gyönyörű.... majd a következő jobban sikerül :blush:

Elküldve
Mert akkor azt kérdeznéd, hogy méééé nem Kadett....Azééééééééé...kicsit kötekedős vagy mostanában...lehet kéne valami csajt szerválni neked.... :blush:

Csak kérdeztem hogy ha már csere akkor mér Kadett és van csajom méghozzá tökaranyos

Elküldve
Mert akkor azt kérdeznéd, hogy méééé nem Kadett....Azééééééééé...kicsit kötekedős vagy mostanában...lehet kéne valami csajt szerválni neked.... :)

nem kell neki csaj mióta ismeri Diny bodméri kutyáját :blush: :lol:

Elküldve
Tanácsot kérnék egy olyan ügyben ami talán nem is eldönthető:

Mit vegyek Castrol Magnetec 10W40-et vagy kérjek Metabond 10W40et a FutoGabibácsitól

Hát én az elsőre szavazok! :lol: De minnyá kapom az áldást ugy is! :blush:

Elküldve
Tanácsot kérnék egy olyan ügyben ami talán nem is eldönthető:

Mit vegyek Castrol Magnetec 10W40-et vagy kérjek Metabond 10W40et a FutoGabibácsitól

Szerintem a meta jobb olaj......pedig szar ezt kimondani :blush: :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.