Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Meg kell védenem az urat,,,, egyébként bárki csinálhatott volna plakátot a lehetőség adott volt :) És akkor most halomban álna a plakát fórumon! És Ez Stafanra is vonatkozik :blush: :lol:

Elküldve

nekem tetszika plakát, azhogy vannak apró dolgok az életben ami nem olyen amilyanek kellene lennie NA ÉS? Semmisem tökéletes... Erre egy példa: Lánchíd hiányzik az oroszlán nyelve :blush: :lol: :)

Elküldve
Meg kell védenem az urat,,,, egyébként bárki csinálhatott volna plakátot a lehetőség adott volt :) És akkor most halomban álna a plakát fórumon! És Ez Stafanra is vonatkozik :blush: :lol:

:D :D :D

Elküldve
nekem tetszika plakát, azhogy vannak apró dolgok az életben ami nem olyen amilyanek kellene lennie NA ÉS? Semmisem tökéletes... Erre egy példa: Lánchíd hiányzik az oroszlán nyelve :lol: :) :D

Bankszámlánk: hiányzik róla pár millió. :blush:

Elküldve
Lehet a ti gépetekkel van baj... :blush: :lol: :)

halottam valami tükrös vírusról hogy az opel logót fordítva teszi ki :D :D valami opelinjection trojan a neve! :D :D :P

Elküldve
halottam valami tükrös vírusról hogy az opel logót fordítva teszi ki :blush: :lol: valami opelinjection trojan a neve! :) :D :D

Az agyadat látom már elérte :P :D :D

Elküldve
Az agyadat látom már elérte :P :D :blush:

Figyelj kicsávó , ha nem viselkedsz felturom a géped és a kecskés homevideód elküldöm az állatvédő ligának! :lol: :) :D :D :D

Elküldve
Figyelj kicsávó , ha nem viselkedsz felturom a géped és a kecskés homevideód elküldöm az állatvédő ligának! :blush: :lol: :) :D :D

:D :D Már megint ittál?

Elküldve
Figyelj kicsávó , ha nem viselkedsz felturom a géped és a kecskés homevideód elküldöm az állatvédő ligának! :blush: :lol: :) :D :P

:D :D :D Amikor a kecske mekkent egyet??? :D :P

Elküldve
Örülj neki, hogy rákerült egyáltalán :D :D :blush:

Hja végülis a mai válságos időszakban már annak is örülni kell hogy egy Opelos plakátról költségcsökkentés címszó alatt nem hagyják le az Opel jelet. :lol:

Amúgy látom valaki már javította, csak észrevétel volt. :D :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.