Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nemnem, így: Rattesid Dénes Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Na nekem késedelem nélkül megjött a 30rongyos csekkem ma... :) A múltkori (kb 3 hete) Budaörs, tesco mögötti ipartelepi úton kaptak le, szerintem pont a méréshatáron voltam, olyan 65 körül. Kapják be :blush: Anti! Te hogy sírtad ki az engedményt? Én is szeretném akciósra cserélni a csekkem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Anti! Te hogy sírtad ki az engedményt? Én is szeretném akciósra cserélni a csekkem :) .....beírtam nekik a fizetésem... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A C Asciról kölcsön tudom adni, öt körül otthon leszek egy kicsit de csak ha nem halsz meg Délegyre menet. Hmm.. háát ez nem tom jó-e rá.. Végül nem mentünk ma.. még következő akcióban is akcijós lesz az ajtó,és ha nem tetőn viszem, akkor biza ilyen szar időben résnyire nyitott csomiajtóval necces... Na nekem késedelem nélkül megjött a 30rongyos csekkem ma... :D A múltkori (kb 3 hete) Budaörs, tesco mögötti ipartelepi úton kaptak le, szerintem pont a méréshatáron voltam, olyan 65 körül. Kapják be :blush: Anti! Te hogy sírtad ki az engedményt? Én is szeretném akciósra cserélni a csekkem :) Köszi az infókat... Nem írták a levélben mennyivel mentél? Nekem benne volt.. És volt egy olyan is,hogy elvileg a trafinak van hibahatára.. 100km/h alatt +/- 3km/h. Ha jól tudom, csak 50nél csak 65-töl van bünti.. szal ha 65-öt mértek, ez esetleg lehet kiskapu.. (nekem nem volt ilyen szerencsém.. 68-al kaptak le.. -3km,akkor is 65 ) Lanti: Kabeeeee :D Egyébként ezen a videjón hallatszik kicsit amit mondtam hang.. (főtengely csapágy?) (Jobb katt.. mentés másként ajánlott!!) Bár itt inkább olyan 5hengeres (HGT) hangnak hallatszik. Amikor a buszt kezdem kikerülni, meg amikor a lehajtón kezdem tolni neki kicsit.. Nem tom mi adja.. :lol: Mondjuk tegnap elértem ezt is: (no meg amennyivel több :D) szerk: ehh. b..i képtár még \\\"konvertálja.. a lényeg, a 170 000 km-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 asconának peremes a tetje az astra meg süllyesztett tetőcsomagtartós...ergo nem jó rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 .....beírtam nekik a fizetésem... :blush: :lol: Álltalában leszokták sz@rni :D de akkor mákod volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 .....beírtam nekik a fizetésem... :blush: :lol: milett volna ha a hitelt irtad volna :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 milett volna ha a hitelt irtad volna :D :blush: :lol: :) Akkor vagyonosodási vizsgálat is lett volna , és kiderült volna hogy van egy kupija a caribin! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Akkor vagyonosodási vizsgálat is lett volna , és kiderült volna hogy van egy kupija a caribin! :blush: :lol: :) Kupi az itthon van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 nem tud valaki egy olcsó trélerest ? Tatbányáről kéne Pestre hozni egy B senit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://www.alfaamore.hu/files/forum/00202/00202692.jpg Mart tárcsa? Mekkora tuning már apám! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 szép...biztos jól fogott...bár vízibicikliként még jobban üzemelhetett... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem lenne megoldható Tatabányán kicseréni a tárcsát? Már ha nincs nagyobb gebasz. Amennyiért elhozzák annyiért veszel tárcsát meg betétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem lenne megoldható Tatabányán kicseréni a tárcsát? Már ha nincs nagyobb gebasz. Amennyiért elhozzák annyiért veszel tárcsát meg betétet. a két dolog teljesen független egymástól :lol: a képen egy fabia fék van és a neten találtam a képet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 .....beírtam nekik a fizetésem... :blush: :lol: Az adatbekérő lapon siránkoztál, vagy külön kérvényt írtál? :) nem tud valaki egy olcsó trélerest ? Tatbányáről kéne Pestre hozni egy B senit... Széll Pisti huszas9675568 Jó srác, tudsz vele alkudni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Az adatbekérő lapon siránkoztál, vagy külön kérvényt írtál? :) Az adatbekérőn...még a könnycseppjeim nyoma is ott volt... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Az adatbekérőn...még a könnycseppjeim nyoma is ott volt... :blush: :lol: Okés, akkor én is generálok valami hasonló drámait :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://astragsi.extra.hu/versio8.jpg :blush: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 :lol: :) :D :D Huzd ki magad délceg vitéz :D :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kár hogy az új opel jel türközve került rá. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kár hogy az új opel jel türközve került rá. :blush: nemáááá nelegyé izééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kár hogy az új opel jel türközve került rá. :blush: Apró hiba na. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kár hogy az új opel jel türközve került rá. :lol: Örülj neki, hogy rákerült egyáltalán :) :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts