uhuhu Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Képek alapján nem rossz... Ahogy látom gyári a levegőszűrő is. Viszont az érdekes hogy van rajta díszléc. Vagy minden GSi-n volt csak már mindegyikről leszedték? :blush: a kurvaannyát... milyen felnije van.... :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Kérdés! Vajon a cabrio ajtókárpit felmegy a gsi-re? fel. :blush: A felnit én is néztem. Qrvaszép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 fel. :blush: A felnit én is néztem. Qrvaszép! :lol: thenksz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 thenksz :lol: ezeröt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 pedig azt hittem, hogy csak nekem van ilyen felnim... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 pedig azt hittem, hogy csak nekem van ilyen felnim... :D :) :lol: :blush: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ha már itt vagyok, kocsimban világít a "Motor vezérlés üzemzavar" lámpicsek. Amikor beindítottuk a venti nem volt rádugva ( csatlakozó kompatibilitási probléma miatt ) lehetséges hogy azért világít? Ha nem akkor hogyan lehet kideríteni miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ha az SZTK-ba mész, akkor bent lepecsételik a dokik, nővérek...és akkor free...nem kell mindig egyből kiakadni... :lol: igen? na ez egy jó dolog de nem tudtam hogy ilyen itt is létezik nem csak a lehúzás megy. Na megyek a Bociért azt go Lurdy. Viszem a kicsit kocsit is hátha unatkozunk :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ha már itt vagyok, kocsimban világít a "Motor vezérlés üzemzavar" lámpicsek. Amikor beindítottuk a venti nem volt rádugva ( csatlakozó kompatibilitási probléma miatt ) lehetséges hogy azért világít? Ha nem akkor hogyan lehet kideríteni miért? Nem azért csinálja. :blush: Ki kell villogtatni, akkor jobb esetben kiderül, hogy mi a kínja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 nagyon mély nyomot hagyott benned :blush: :lol: Hát ezért amikor a pezsó megakart indulni,aztán kiderült,hogy mégse és betoltátok,pont illet oda! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hát ezért amikor a pezsó megakart indulni,aztán kiderült,hogy mégse és betoltátok,pont illet oda! :) hazaértem, mit találtam? "ezt az üzit az Ecseri úti Mc-ből irom, fékeztem egyet a pirosnál aztán betoltam ide a vasat, egész jó hely van minden...wc,net, szék, majd a kanapén alszok Ha ráértek gyertek értem aztán betoljuk megint. köszi Csumi" :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 hazaértem, mit találtam? "ezt az üzit az Ecseri úti Mc-ből irom, fékeztem egyet a pirosnál aztán betoltam ide a vasat, egész jó hely van minden...wc,net, szék, majd a kanapén alszok Ha ráértek gyertek értem aztán betoljuk megint. köszi Csumi" :blush: :lol: :) :D :D Kellett neki tuning akksi saru! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Zsír vóóót...és megállapíthatom, hogy 50%-ban sikerül úgy lejutnom a Camponába, hogy nem szednek ki a rend éber őrei...mondjuk ma is rendesek voltak... :) Laci! Az első videót tőőőcsd mááá fel majd pls... a 2. és 3. annyira nem nagy szám... (nem mintha az első az lenne... :D ) az utolsó meg túl nagy szám...nem tom azt mennyire kéne publikálni... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 én is haza értem, a Boci meg a garagéban alszik a melegben :lol: Kár hogy a kicsikocsiba véletlen a rossz gyertyát raktam, meg az izzító is baszakszik így nem volt igazán hosszú és jo a tavasz előtti próba. Nembaj mire megyek hűvösvölgybe a pályára addigra ezeket megcsinálom és akkor jó lesz, a kipuf így is jól üzemel :) és nekem is van összkerekes kocsim :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Tegnap délelőtt lecseréltem az olajat+kartertömítést felbakolt autóval :blush: :lol: Liqui Moly mos2 10w-40-t toltam bele és elég érdekes színe van a grafittól, előtte meg leengedtem a "vizet" ami castrol magnatec néven futott :) Most csináltam 4. szer karter tömítést, de először felbakolt autón, hát jól lepippantottuk magunkat, úgy néztünk ki mint az ördögök :D Az egészbe az volt a legjobb, hogy egymás arcárol törölgettük az olajat a heverom feleségének tanga bugyijával, mert ügyebár hozott át rongyot ami farmerből, munkáskabátból és egy bugyiból állt :D :D :D Aki legközelebb genyozik azt nem elküldöm a p*csbe, hanem azt mondom neki, "hogy cserélj karter tömítést c20xe-be felbakolt autón" :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Tegnap délelőtt lecseréltem az olajat+kartertömítést felbakolt autóval :blush: :lol: Liqui Moly mos2 10w-40-t toltam bele és elég érdekes színe van a grafittól, előtte meg leengedtem a "vizet" ami castrol magnatec néven futott :) Most csináltam 4. szer karter tömítést, de először felbakolt autón, hát jól lepippantottuk magunkat, úgy néztünk ki mint az ördögök :D Az egészbe az volt a legjobb, hogy egymás arcárol törölgettük az olajat a heverom feleségének tanga bugyijával, mert ügyebár hozott át rongyot ami farmerből, munkáskabátból és egy bugyiból állt Aki legközelebb genyozik azt nem elküldöm a p*csbe, hanem azt mondom neki, "hogy cserélj karter tömítést c20xe-be felbakolt autón" jövőhéten én is nekiálok, de van csápos emelő a kolléga garázsába , hozattam RS-t kintről én még azt teszem bele. És lassan megjönnek a tömítések is és az olajszivattyú is jó áron van 20 alatt gyári minőségű! Szét kell szednem a vezérlést is, De majd hívok segítséget amikor teszem össze, nem ám összeakadnak a szelepek:D Meg asszem egy kicsit lepucolom a blokkot is a dzsuvától. ja meg psze legumiztatom a nyári szettet viszem a felniket festettni és készkell legyen :P sok dolog lenne még amit meg csináltatnék de hát várnom kell a korpára :D majd szépen lassan! Ui: egész vagyány lehettél a kocsi alatt tangával a fejeden! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 jövőhéten én is nekiálok, de van csápos emelő a kolléga garázsába , hozattam RS-t kintről én még azt teszem bele. És lassan megjönnek a tömítések is és az olajszivattyú is jó áron van 20 alatt gyári minőségű! Szét kell szednem a vezérlést is, De majd hívok segítséget amikor teszem össze, nem ám összeakadnak a szelepek:D Meg asszem egy kicsit lepucolom a blokkot is a dzsuvától. ja meg psze legumiztatom a nyári szettet viszem a felniket festettni és készkell legyen :D sok dolog lenne még amit meg csináltatnék de hát várnom kell a korpára :D majd szépen lassan! Ui: egész vagyány lehettél a kocsi alatt tangával a fejeden! :lol: :) :D Ki akartam én is cserélni a olajszivattyú tömítését de már nem volt kedvem szétszedni a vezérlést, na meg ami benne van az kingelit szerűség amit vettem a Csergőben az meg lemez :blush: Legközelebb megveszem az x20xev karter lemezét, mert azon rá van vulkanizálva a gumis tömítés és nem kell vele szívózni annyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Legközelebb megveszem az x20xev karter lemezét, mert azon rá van vulkanizálva a gumis tömítés és nem kell vele szívózni annyit :lol: Mi ezt használjuk már nagyon régóta...pont ezért...meg jobban is tömít... Lehet hogy nem is olajat kentetek szét egymás arcán azzal a bugyival??? :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Mi ezt használjuk már nagyon régóta...pont ezért...meg jobban is tömít... Lehet hogy nem is olajat kentetek szét egymás arcán azzal a bugyival??? :D :blush: Jaja, de ne tud meg mennyit szívattuk egymást vele :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Mi ezt használjuk már nagyon régóta...pont ezért...meg jobban is tömít... Lehet hogy nem is olajat kentetek szét egymás arcán azzal a bugyival??? :D :blush: nem is olaj volt, hanem nunimáz! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Jaja, de ne tud meg mennyit szívattuk egymást vele :blush: :lol: :) Ahelyett, hogy a tulajával tettétek volna ezt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Ahelyett, hogy a tulajával tettétek volna ezt... :blush: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Zsír vóóót...és megállapíthatom, hogy 50%-ban sikerül úgy lejutnom a Camponába, hogy nem szednek ki a rend éber őrei...mondjuk ma is rendesek voltak... :D Laci! Az első videót tőőőcsd mááá fel majd pls... a 2. és 3. annyira nem nagy szám... (nem mintha az első az lenne... :D ) az utolsó meg túl nagy szám...nem tom azt mennyire kéne publikálni... :lol: :) Oóóóókééééés.. Csak eltart egy darabig.. Szerintem mehet az utolsó is.. nincs benne semmi gáz.. igazoltatnak..ééés? :blush: :D (amúgy csak annyi látszik,hogy jön egy autó, aztán feldobja a fényhidat, aztán megálltok.. és vége..) Max felrakom, privben megkapod a linket, aztán eldöntöd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Rakhatod azt is...végül is semmi kül...inkább jópofa...csak a tökért álltak bele az ívbe... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Rakhatod azt is...végül is semmi kül...inkább jópofa...csak a tökért álltak bele az ívbe... :blush: Ők is pörögni akartak.. mint anno pl asszem a 2 lada, vagy lada bmw a hajógyárin :lol: Duóba.. :) De az is lehet, hogy csak ezt várta. Megállt feldobta volna a villogót, te meg körülötte :D mennek fel.. nemsokára dobok linket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts