Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nekem van egy fordszámnélküli szétszedve, csak lehet nem olyan az a színes cucc, mint amilyen neked kéne.

Dobj már rám egy emailt (gaborkukacopel16vponthu) estére, aztán lefényképezem és re-küldöm :blush:

emilt küldtem képpel

thx

Elküldve
emilt küldtem képpel

thx

Válasz ment, de képet nem kaptam, így küldtem én :)

Valami jó hely ahol ma este olyan 8 után lehetne forogni kicsit??? :D

Az sem baj, ha van hó is... :blush: és kevés padka meg korlát, oszlop...

Campona, tesco mögött :lol: Alap... :D

Elküldve
Válasz ment, de képet nem kaptam, így küldtem én :lol:

Campona, tesco mögött :blush: Alap... :)

irtam megen.... jojoooo szuper kéne.. csók.. :D

Elküldve

Megtámadtuk ma éjjel a Tesco mögötti placcot a Pólusnál Viktorral...zsír volt nagyon...végre lehetett tempósan zúzni neki...meg csúszkáltam megint FWD-vel is... :blush: :lol:

Elküldve
Megtámadtuk ma éjjel a Tesco mögötti placcot a Pólusnál Viktorral...zsír volt nagyon...végre lehetett tempósan zúzni neki...meg csúszkáltam megint FWD-vel is... :blush: :lol:

Vigyetek egyszer kamerát is.

Elküldve

Bocsi tegnap nem irtam h milyen gsi szárnyam van meg gsi csomagtérajtom+alkatrészek kadett gsi cucok.de ha kell valakinek csak szoljon :blush: :) :lol:

Elküldve
Bocsi tegnap nem irtam h milyen gsi szárnyam van meg gsi csomagtérajtom+alkatrészek kadett gsi cucok.de ha kell valakinek csak szoljon :blush: :) :lol:

Semmi baj

Elküldve
nekem nem is szol hogy jött gsi pedig................. :blush:

Ha ő hívogatná a kuncsaftokat elvinné azt a kis profitot a telefonszámla ami az alku után marad(na) neki :lol:

Elküldve
nincs időm most de majd mesélek róla ha érdekel valakit. remélem jobb lesz mint a gsi volt. X18XE - 1999

így képről nagyon bejövős :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.