Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy szerintetek ez a GSi megéri az árát?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1280

2-3 hete 1.055-ért volt kiirva :)

szerintem ilyen tipusu autót (pl ilyen a calibra, a vti-k, a gti-k, cupra-k és az összes hasonló) nem lehet ésszerű alapon venni...meglátod és megszereted és akkor gondolom hozol egy nem tul ésszerű viszont annál több örömöt hozó döntést :)

legyalábbis gondolom ez valahogy igy megy :)

Elküldve
Tamás_gsi : Nem magamat fényezve de van fent 1-2 videjó még 2004-ről --> http://gsi16v.uw.hu/

:wink:

Majd rakok fel egy kék 32-est is :)

Nagyon szépen köszönöm a javaslatodat, de épp mielőtt írtál, rátaláltam az oldaladra, nagyon korrekt, természetesen a videókat leszedtem, megnéztem, a házunk már ettől zeng :) :) :P !!! A kék 32-est is tedd már fel légy szíves! :lol: :P :D

Elküldve
Tamás_gsi : Nem magamat fényezve de van fent 1-2 videjó még 2004-ről --> http://gsi16v.uw.hu/

:wink:

Majd rakok fel egy kék 32-est is :)

Ehh.. nem is mondtad hogy megent tettél még fel videjókat.. annyira jó feelingjük van.. Pláne hogy tom milyen volt élőben :wink:

Látom felraktad az Ibizásat.. "kicsit" volt máa a karakterisztikája.. ha jól emlékszem amikor néztük. talán 1800as fordulatnál volt a 2xxNm es nyomatéka..

Ehh.. de mennék most megent :wink: :x Akkor még jóóól ment a vas :evil: :twisted:

Elküldve

De csak azért 9K körül, mert akkor a másik 1.1et verhetd rá, hogy kinézzen és menjen valahogy :)

És akkor beléphetnél a 2milkós gsisek táborába :)

Elküldve

Sztem így kép alapján viszonylag egyben van, a motor és tsai úgy is csak a próbaúton, vagy ahogy lenni szokott, utána mondaná meg, hogy jó vásárt csináltem-é vagysem.

Elküldve

Úgyis csak később derülne ki az okosságok...

Én is így jártam a gsivel, minden hót patentnak tünt ezért többször át lett nézve....

Igazából a nagyon 1ben van hangulatom akkor szállt el, mikor kibeleztük és megláttam az első varrásnyomot :shock: hohó, mondom miaf@sz gyorsban teljes kibelezés és akkor esett le a kő a szívemről végleg mikor realizálodott, hogy valójában nekem 2 gsim van :) :) :)

Most volt tt nemrég Féreg a calijával és ugyanezt csacsogtuk, h nehhhéz kifogni! neki sikerült, utána meg összetörték. Na puff.

Szóval így vagy úgy akkor is szívás!

Elküldve

Sztem aki GSÍ-t vesz, és kellőképpen utánanéz, tisztában van azzal, hogy egy sportautó előélete ritkán makulátlan!

De ahogy már korábban erről volt szó, a GSÍ egy életérzés. :wink:

Elküldve

Igen csak aki GSi-t vesz:

-valsz azért vesz, mert nincs effektív igy csak nagyjából tudja az ember,, hogy mibe ugrik bele. A nagyja úgyis csak aktív használat mellett jön ki...

-GSI érzés ez a másik, ez olyanmint a szerelem. Elvaskultan lehet lépni, hogy hamar tijed legyen szíved választottja utána meg suxx hegyek :) :wink:

Elküldve

Én egyszer vezettem haverom 150 lovas GSi Astráját, és egyből beleszerettem. Egyszerűen olyan jó érzés, mikor a fordulatszám a percenkénti 6ezer fölé kúszik, a motorhang pedig utánozhatatlan. Az tetszik még benne, hogy a 91-től 94-ig gyártott GSi-k gyárilag más front, hátsó és küszöbspoilert kaptak, a motorháztetőn a kopoltyúk, egyszóval: GSi. Az egész autó nagyon el van találva! Egyik ismerősöm állandóan fikázza a GSi Astrákat és ez nagyon rosszul esik nekem, bár még nincs GSi-m, de ha majd lesz, akkor beültetem az anyósülésre és akkor fogom mondani neki, hogy "Na most dumálj, öregem!" :) :) :)

Elküldve

GSiben jobb1ből nemkicsit más a világ :) :) :)

kevés ember mellett nem fostam.... Anti,Laci4 és kb ennyi is a lista :P :lol:

A haverom pl vezette az enyém és kb 400m után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert befosok :P

Elküldve

Én isszerettem volna ha nem 350 vagy 360mm ami valljuk be nem kicsit q nagy! Omegába shimábn jó, de ide áááá......

No az enyém meg amúgy is cserés volt, me' hámlott csórikám :) Az újrabörözés sem lett volna sokkal olcsóbb így cseréztem.

I

Elküldve
GSiben jobb1ből nemkicsit más a világ :) :) :)

kevés ember mellett nem fostam.... Anti,Laci4 és kb ennyi is a lista :P :lol:

A haverom pl vezette az enyém és kb 400m után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert befosok :P

Ohh.. thx.. ezt "bóknak" veszem.. Pedig Petya markolta párszor elég erősen a "majrévasat".. igaz, akkor aztán ami kifért.. :twisted:

Elküldve
Én isszerettem volna ha nem 350 vagy 360mm ami valljuk be nem kicsit q nagy! Omegába shimábn jó, de ide áááá......

No az enyém meg amúgy is cserés volt, me' hámlott csórikám :) Az újrabörözés sem lett volna sokkal olcsóbb így cseréztem.

I

Háát ezzel én is így vok.. kicsit nagy.. bár azért nem rossz.. elég jól el van találva a kialakítása.. kényelmes a fogása újnak ott a hely.. (96os lufis) Nah és ez utóbbi a mi miatt nem is cserélem.. A Lufi...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.