Atommanó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Én sem értem Johnny miért írja le így Ken Block-ot...igencsak jól tolja a srác...és úgy gondolom bármelyikünk örülne, ha csak mellé beülhetne, nem hogy így terelgetne bármilyen 4 kerekűt... Mellesleg itt csúnyán oda is pirított a "Kötsög"...és ő nyert...biztos mert szar... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Én sem értem Johnny miért írja le így Ken Block-ot...igencsak jól tolja a srác...és úgy gondolom bármelyikünk örülne, ha csak mellé beülhetne, nem hogy így terelgetne bármilyen 4 kerekűt... Mellesleg itt csúnyán oda is pirított a "Kötsög"...és ő nyert...biztos mert szar... :blush: Mondom,hogy nem szar,csak nagyon kiváncsi lennék,hogy mit kezdene egy 20 gyorsaságiból álló rendes rally versenyen,különböző útviszonyok és nem épített pályán,ahol azért elég sokat kell improvizálni menet közben. Amúgy McRae nem is lett volna McCrash,ha ott nem borítja meg a vasat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 De nem is kell olyan nagy sztárnak tartani valakit,aki 60m széles kanyarokat tud venni egy WRC-hez mérhető kocsival,amivel elég sokat tud gyakorolni. Nem vitatom,tud a srác,csak nem kell olyan nagy sztárnak hinni,mert nem isten adta tehetség. Tehát kötsög. Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Tehát kötsög. Értem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 J0hnny, azt ugye tudod, hogy indult rendes futamokon is, nem csak azon a "demo" pályán tolja a mecsboxot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 J0hnny, azt ugye tudod, hogy indult rendes futamokon is, nem csak azon a "demo" pályán tolja a mecsboxot? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ezt vajon honnan szedte ez a jóember? "A többi autóhoz érdemes a drágább kivitelek gyári sper-jeit beszerezni: pl E30-as BMW-hez, VW VR6-hoz, Opel GSi-hez, stb, gyárilag is adtak sperdifit" Tényleg volt? :blush: Volt. Az "A Grouppe" homológ GSi-kbe csinálták, de nem az opel, hanem a különböző gyári beszállítós tunerműhelyek. Mint pl az olasz krontec, akik a legtöbb ilyen A csoportos GSi-t építették :) Az utódtípusait mindmáig lehet kapni újan 300e ft körüli áron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 JOhnny ! Batman erősebb vagy pókember ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 JOhnny ! Batman erősebb vagy pókember ? :blush: Sztem Rambo! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sztem Rambo! :blush: :lol: Superman...Tiiiiii...idióóóták... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Superman...Tiiiiii...idióóóták... :blush: :lol: CatWomen :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Superman...Tiiiiii...idióóóták... :blush: :lol: már megen igazad volt :) :D de csak a superman-ben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 CatWomen :D :) :blush: nemrossz Haley Berry, de azt ingább dugnám mint a lopott biciglit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 nemrossz Haley Berry, de azt ingább dugnám mint a lopott biciglit! :blush: Szerintem Te csak simán tekernéd... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 superman és rambo a muscle kategóriába tartozik...batman és spíderman maximum fun lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Szerintem Te csak simán tekernéd... :blush: :lol: :) :D :D de azt nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 JOhnny ! Batman erősebb vagy pókember ? :blush: Szerintem ez a mindenvivő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 nah és strong steve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 JOhnny ! Batman erősebb vagy pókember ? :blush: Kérdezd meg Joker-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Opeltali - MOTE Kupa - Dragracing márc 21. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Láttátok már milyen utak vannak kint? :lol: Lehet ma elnézek campona felé kicsit, bár melózni kéne :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Láttátok már milyen utak vannak kint? :D :blush: :lol: Haza is jöttem mérgemben, 30 percen keresztül szenvedtem fel a vasat az I. ker Lovas útra, meg is bánták az utasok szerintem hogy oda foglaltak szállást :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 :lol: :) Haza is jöttem mérgemben, 30 percen keresztül szenvedtem fel a vasat az I. ker Lovas útra, meg is bánták az utasok szerintem hogy oda foglaltak szállást :D :D Én is itt felszenvedtem az omegát egy dombon... egy balfék megállt előttem, azt hittem, többet nem indulok el onnan, de aztán valahogy csak sikerült cikkcakkban :D Ennyire még sosem csúszott az út, mióta kormányt fogok a kezemben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Én is itt felszenvedtem az omegát egy dombon... egy balfék megállt előttem, azt hittem, többet nem indulok el onnan, de aztán valahogy csak sikerült cikkcakkban :lol: Ennyire még sosem csúszott az út, mióta kormányt fogok a kezemben :blush: Én is hasonlóan jártam, csak tele bőrönddel a hátulja, és ott a várnál egyik emelkedőn megállt a kocsi és hiába küzdöttek a kerekek elkezdet visszafelé gurulni :S na akkor elkezdtem keresni a hátsómeghajtás kapcsolót, de nem volt :) Viccet félre téve, kemény volt, legalábbis az utasaimnak biztosan, ezért is jöttem haza, nincs értelme ilyen időben kockáztatni, jobb ha lefekszik az ember megnézi a barátokat és csucsu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Én is itt felszenvedtem az omegát egy dombon... egy balfék megállt előttem, azt hittem, többet nem indulok el onnan, de aztán valahogy csak sikerült cikkcakkban :D Ennyire még sosem csúszott az út, mióta kormányt fogok a kezemben :blush: Aha szal csúszott énmeg az első sor után azthittem elgyengült az autód! :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts