Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ennyire hiányzik az MSN számodra, hogy képes vagy megkérdezni, hogy másnak sem megy-e ? :) :D

igen mert nem tudom hogy nálam van-e a gebasz.... :blush:

és különben is már remegek :lol:

Elküldve
Ma megen voltam opelnél :) kérdeztem pár árat : fűzött blokk C20XE 1,2 milla HF Cosi : 768 ezer ft :D váltó nincs már olajszivattyú gyári : 86 ezer Ft :D Szal vannak jó árak baxxa meg :D

:blush: :lol:

Elküldve
Ma megen voltam opelnél :) kérdeztem pár árat : fűzött blokk C20XE 1,2 milla HF Cosi : 768 ezer ft :D váltó nincs már olajszivattyú gyári : 86 ezer Ft :D Szal vannak jó árak baxxa meg :D

Ezekkel minek b@sztatod szerencsétleneket?

Amúgy mivanitt hogy Lurdyidőben mindenki fórumozik? :lol: Bakker én meg még kimehettem volna :blush:

Elküldve
Ezekkel minek b@sztatod szerencsétleneket?

Hát azé tesókám mert ők vannak értem :lol: Na psze meg azért is mert épp ráért a szervizes srác akivel már összespanoltam és a műszaki vizsgát is megbeszéltem hogy akkor majd hozom :) :D :blush:

Elküldve
Sok nyugdíjas! :)

Látom te is hamar hazaértél :lol: Téged nem fújkált a szél az úton? (na, Anti erre biztos reagál...)

Bakker, tegnap este az Egér úton akkora forgószelet láttam... :blush: de indexeltem és kikerültem :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.