Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem vagy Te már öreg ehhez? :D

nem én hívtam ki csak múlktor nyomogatttam az oldalamat meg irogattam és ezek szerint benyomtam a párbajt :lol:

Elküldve
Nemnem, a srác a bódéban ül bent. Akkor találkozol vele ha nem fizettél az automatánál és a kijáratnál veszel jegyet. Vagy akkor amikor vettél, csak beszippantotta a gép és nem nyitja mellé a sorompót. Ilyenkor felírja a rendszámot, és kienged ingyen :lol:

Értem, én arra nem járok, csak látom a ketrecből hogy ott van, most meg egy calibra, csak opelosok melóznak ott ahogy látom! :D

Elküldve
Miért van olyan érzésem hogy iszonyatos túlkínálat van a taxiból? Nem vagytok egy kicsit sokan?

Én majdnem minden hétvégén amikor kimozdulok taxival megyek, és állandóan szövegel a diszpécser és adja le az újabbnál újabb címeket. Néha nekem is várni kell 10 percet az autóra pedig tényleg közel lakok mindenhez.

Elküldve
Miért van olyan érzésem hogy iszonyatos túlkínálat van a taxiból? Nem vagytok egy kicsit sokan?

Van amikor 200 autó áll a ketrecben és elfogy 1 óra alatt.

Elküldve
de csak azoknál kiknek tutizsírkaraj gépük van :lol:

Ja, mindegy most már.... én is nyomtam azért egyet.... :lol: :D

Elküldve
Én majdnem minden hétvégén amikor kimozdulok taxival megyek, és állandóan szövegel a diszpécser és adja le az újabbnál újabb címeket. Néha nekem is várni kell 10 percet az autóra pedig tényleg közel lakok mindenhez.

Mondjuk az nem lehetséges, hogy frekventált időpontban mész bulizni ? :D

Elküldve
Mondjuk az nem lehetséges, hogy frekventált időpontban mész bulizni ? :lol:

OFF :

BP-re új metró a nép meg éhendöglik...kurv@jó ez a tetves kormány! :D :lol: :lol:

Elküldve
OFF :

BP-re új metró a nép meg éhendöglik...kurv@jó ez a tetves kormány! :D :lol: :lol:

A fórum alapelvei

- ez a fórum szigorúan politika és pártmentes

Elküldve
egy jó gsi-t úgyse kell soha vontatni :lol:

Itt a kerületben volt egy fehér Kadett GSije egy Gyuri nevű srácnak. Ha kértél tőle szerszámot mindig azt mondta.

Nincs, GSi-be nem kell szerszám :D

Elküldve
Kérdeztem a gyújtáskábelt:

gyári 66E :D Nem csak én röhögtem,de az eladó srác is!

Viktor nem volt bent.

Az nem létezik... valamit elnézett szerintem a srác... igaz tavaly néztem, de akkor huszonvalamennyi volt

a teljes gyári szett. Alternatív megoldásnak megpróbálhatod a champion félét, az már valakinek bevált. :lol:

Hátha neked is :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.