Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 elvan az ott a szekrény tetjén... :D :lol: :lol: :lol: :D Ma ez 10P! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 elvan az ott a szekrény tetjén... :lol: :lol: már nincs ott semmi :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 már nincs ott semmi :D :lol: lomtalanítás volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Pedig én azt csinálom, persze nem az übertuning a célom. +1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 csók! keresek ótót, eladót. földönfutó vagyok. Gyártót nem is határozok meg, OPEL is HONDA is vagy BÁRMI is szóbajöhet. Kormány lufi,Elek ablak, és 95-től öregebb ne legyen,1.6 - 2.0 literig benzines. ~ 1.1M Ft ig... köszi skacok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Álllllaaaaaaaaat... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 csók! keresek ótót, eladót. földönfutó vagyok. Gyártót nem is határozok meg, OPEL is HONDA is vagy BÁRMI is szóbajöhet. Kormány lufi,Elek ablak, és 95-től öregebb ne legyen,1.6 - 2.0 literig benzines. ~ 1.1M Ft ig... köszi skacok hasznaltauto.hu ??? :lol: Szal akkor elkelt a vas ? Ha nemvagyok Indiszkrét elmered árulni mennyiért kelt el?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Álllllaaaaaaaaat... :lol: :lol: valki rohadtt mód ráér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Piiista ex Caravanja dupla napfénytetős lett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Piiista ex Caravanja dupla napfénytetős lett... :D Te mondtad, hogy senki ne aprózza el nem ? :lol: Lesznek még itt csodák :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Álllllaaaaaaaaat... :lol: :lol: Ez az igazi tökköszörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Te mondtad, hogy senki ne aprózza el nem ? :D Lesznek még itt csodák :lol: :lol: :lol: Így van... Ez pl jó ötlet...bár akkor már valami nagyobb panorámaablakban gondolkoztam volna...vagy még 1 3-at is beszúrnék...de hát még nincs kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 970.000 ,- nézem használtautot természetesen. ide azért irtam hátha ismerősök közt van eladó valami hasznaltauto.hu ??? :lol: Szal akkor elkelt a vas ? Ha nemvagyok Indiszkrét elmered árulni mennyiért kelt el?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Így van... Ez pl jó ötlet...bár akkor már valami nagyobb panorámaablakban gondolkoztam volna...vagy még 1 3-at is beszúrnék...de hát még nincs kész... Lehetne mondjuk kombikabrió :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 970.000 ,- nézem használtautot természetesen. ide azért irtam hátha ismerősök közt van eladó valami ejha, ez jó kör volt ennyiért viheted az enyémet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 970.000 ,- nézem használtautot természetesen. ide azért irtam hátha ismerősök közt van eladó valami Lantiéééé pl eladó...olcsóóóééé...xe-vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Lehetne mondjuk kombikabrió :D pl... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 970.000 ,- nézem használtautot természetesen. ide azért irtam hátha ismerősök közt van eladó valami 1.1ért viheted Futó Gabit, úgyis visszajön, mint Boglárka :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 970.000 ,- nézem használtautot természetesen. ide azért irtam hátha ismerősök közt van eladó valami 900 ért elviheted az enyém :lol: :D :lol: (na nemeladó ám!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 1.1ért viheted Futó Gabit, úgyis visszajön, mint Boglárka :D :lol: :lol: :lol: Csak ne sípoljon... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Vagy ott van coupéjééééééééé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Vagy ott van coupéjééééééééé... :lol: Na azzal jóljárna minden pöpec rajta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Na azzal jóljárna minden pöpec rajta :lol: :lol: Meg jó benne a zene is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Meg jó benne a zene is... :D Az már Extra de bizony ígyvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Lehetne mondjuk kombikabrió :lol: hátul medencével... :D ;) 1.1ért viheted Futó Gabit, úgyis visszajön, mint Boglárka :lol: :lol: Ne alkudozz rám, dikk! ;) Egyébként meg ugye milliárd akart lenni az a szám? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts