Demó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Vazz... De ahogy látom a műhelyük (legalábbis az a hátsó udvaros rész) nagyon hasonlít a Hajósira :D Pedig ez még nem itt készült! :lol: Még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Pedig ez még nem itt készült! :D Még... :D Pedíg eléggé ismerős a helyszín , most mért kell titkolóznotok?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Örexel. Hifire is csak azért költesz mert olyanra nem költesz ami nem a normál működéshez kell. Tök világos, normálisan a hifitől megy a kocsi. (Orvos látott már? :lol: ) A hifi olyan dolog ami szinte bármelyik autóba át lehet rakni,max másik ládát kell csinálni :lol: :D Idővel úgy is belátjátok hogy nekem volt igazam.Én se hittem Antinak,pedig kellett volna....Majd ha nem a szüleidnél laksz megérted miről beszélek ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 én megvédem! A zenét bárhová átrakhatja... amúgy meg mostantól.. a zene meg lassan kész!? :D Köszönöm :D A motort is... :lol: ;) :lol: Elég vicces lenne 215Le autóba bele varázsolni egy 150LE motort....Tényleg sok értelme van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 ... Elég vicces lenne 215Le autóba bele varázsolni egy 150LE motort....Tényleg sok értelme van :D Downgrade-re én sem gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 ...Én se hittem Antinak,pedig kellett volna.... :lol: Néha még én sem hiszek magamnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 :lol: Néha még én sem hiszek magamnak... :lol: Neked Én se hiszek....pedig milyen jó lett volna.....Tegnap nepperkedtem a kúton :lol: Érdeklődtek a cuprára.Csak jó dolgokat mondtam.Viszont a srácnak nincs pénze,csak ilyet szeretne :D A felfelé nyíló ajtós pirosat ment el megnézni,mert azt mondta árban az a max....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Neked Én se hiszek....pedig milyen jó lett volna.....Tegnap nepperkedtem a kúton :lol: Érdeklődtek a cuprára.Csak jó dolgokat mondtam.Viszont a srácnak nincs pénze,csak ilyet szeretne :D A felfelé nyíló ajtós pirosat ment el megnézni,mert azt mondta árban az a max....... Köszi...hát az a baj, hogy ilyen sok van, akinek nincs pénze de szeretne ilyet...ráadásul 1.2misi beugróval lehet megoldani a hitelt...és ennyi pénze meg nagyon kevés emberkének van szabadon...mindegy...amíg így áll a Forint árfolyama annyira nem is eladó, mert túl sokat kéne visszafizetnem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Köszi...hát az a baj, hogy ilyen sok van, akinek nincs pénze de szeretne ilyet...ráadásul 1.2misi beugróval lehet megoldani a hitelt...és ennyi pénze meg nagyon kevés emberkének van szabadon...mindegy...amíg így áll a Forint árfolyama annyira nem is eladó, mert túl sokat kéne visszafizetnem... :lol: Csak ott beszélgettünk a kocsinál.....Oda jött a srác,és megkérdezte hogy kié a seat......Arra volt kiváncsi hogy mennyit fogyaszt.Pedig probáltam meggyőzni hogy jöjjön vissza és néze meg rendesen,mert jó kocsi :D :lol: .......Azt mondta max 3milka,és hogy nézte a neten,de ez neki sok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Amúgy tényleg jó kocsi, csak drága.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Amúgy tényleg jó kocsi, csak drága.... :D Ezt mondom Én is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ezt mondom Én is :lol: :D :lol: Na de azért engedni nem fogok belőle, mert a többi Cupra is drága... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Neked Én se hiszek....pedig milyen jó lett volna.....Tegnap nepperkedtem a kúton :lol: Érdeklődtek a cuprára.Csak jó dolgokat mondtam.Viszont a srácnak nincs pénze,csak ilyet szeretne :D A felfelé nyíló ajtós pirosat ment el megnézni,mert azt mondta árban az a max....... akkor viszont mondhattad volna neki a gsimet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 akkor viszont mondhattad volna neki a gsimet :D Calibrája volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Calibrája volt..... áhá.. értem.. akkor nemt udná értékelni a jót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 áhá.. értem.. akkor nemt udná értékelni a jót :D Ő sem így fogalmazott...... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 coupe másfélért...hmmm...ahogy a kollégám mondaná "vajon hol az átb@szás?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 áhá.. értem.. akkor nemt udná értékelni a jót :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 coupe másfélért...hmmm...ahogy a kollégám mondaná "vajon hol az átb@szás?" :D Le kellene tiltani nálad a használtautó szemlélését :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 coupe másfélért...hmmm...ahogy a kollégám mondaná "vajon hol az átb@szás?" :lol: Ez itt van tőlünk 10 km-re. (de még nem láttam) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 coupe másfélért...hmmm...ahogy a kollégám mondaná "vajon hol az átb@szás?" :lol: Gondolkodtam Dettinek ilyen autón is....de sose többet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ez itt van tőlünk 10 km-re. (de még nem láttam) :D Amúgy, általában 10 kmes körzeten belül mindent látsz ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Amúgy, általában 10 kmes körzeten belül mindent látsz ? :lol: :lol: :lol: :D Igen de csak,ha tiszta az idő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DS5gYXqC3XU Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DS5gYXqC3XU Flying Squad :lol: :D 2:15-nél hiányzik egy vonószemtakaró :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts