Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék..... Elhiszem neked, mondjuk sztem azért elbontani tesem szívesen.... Amugy mi a reális ára egy oylannak mint a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék..... Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Akkor mégis kér kenyeret :D :lol: nem-nem... elvan ott a mélygarázsba... de tényleg most még azt érzem, hogy nem mind1.. lehet fél év múlva eljutok oda ahová Anti.. mind1 csak vidd már ellllll :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Elhiszem neked, mondjuk sztem azért elbontani tesem szívesen.... Amugy mi a reális ára egy oylannak mint a tiéd? Szerintem 500, és vigyék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :lol: de annyit nem igazan lehet belőle kiárulni szerintem..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 de annyit nem igazan lehet belőle kiárulni szerintem..... :D Viszont ahogy anti meg Coupe mondja egyben el lehet adni annyiért szetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :D akkor már én is sokat mondtam...nem nagyon figyelem a GSI-k árát mostanság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 akkor már én is sokat mondtam...nem nagyon figyelem a GSI-k árát mostanság... Én ma néztem a használt autót , nagyon vegyes a kínálat.... és nagyon elszáltak az árak,,,, Asszem láttam NE-t is 400 felett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2607572_opel_astra_1992 PL ! És semmi extra! Akkor Lantié alsóhangon 500 XE-vel! (psze énvéleményem) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Én ma néztem a használt autót , nagyon vegyes a kínálat.... és nagyon elszáltak az árak,,,, Asszem láttam NE-t is 400 felett! A drágák több mint fél éve fent vannak......az olcsók meg sz@rok.....de sajna akik ezeket veszik,nem az állapotát nézik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2607572_opel_astra_1992 PL ! És semmi extra! Akkor Lantié alsóhangon 500 XE-vel! (psze énvéleményem) :D Ez tuning :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 A drágák több mint fél éve fent vannak......az olcsók meg sz@rok.....de sajna akik ezeket veszik,nem az állapotát nézik :D Psze hogy nem, 150LE és jujj csak ennyi akkor megvesszük :lol: Psze valakinél így megy! Ami meg oylan minta tiéd... Mi a férfinemiszerv kerül ebbe ennyibe mikor ez is csak 150 LE mint a többi azmár nemérdekli hogy nincs szétrohadva és friss a dukkó! meg sorolhatnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ez tuning :D :lol: :lol: :lol: Az üléshuzatra és a lángnyelves Typer szőőnyegre gondolsz??? :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Az üléshuzatra és a lángnyelves Typer szőőnyegre gondolsz??? :D :lol: :lol: :lol: Matrica,és hátsó ajtó falazás..... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Fentvolt egy szép GSI anno Lacié 1.2 be vagy mennyiért a szép felókkal ha lett volna pénzem akkor.... biztos eladttam volna az enyémet és elmegyek érte és alku nélkül elhozom... nagyon tetszik a mai napíg az a GSi sztem gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Matrica,és hátsó ajtó falazás..... :lol: :lol: :lol: Ja azt nem is néztem :D Na és az az Astra felirat veszettül kell rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Psze hogy nem, 150LE és jujj csak ennyi akkor megvesszük :D Psze valakinél így megy! Ami meg oylan minta tiéd... Mi a férfinemiszerv kerül ebbe ennyibe mikor ez is csak 150 LE mint a többi azmár nemérdekli hogy nincs szétrohadva és friss a dukkó! meg sorolhatnám.... Én már szinte biztos vagyok benne hogy eladni nem fogom az enyémet,max beszámoltattni az újba....de erre elég kicsi az esély :lol: Viszont az biztos hogy egy forintot nem költök arra,ami nem a normális müködéshez szükséges....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Én már szinte biztos vagyok benne hogy eladni nem fogom az enyémet,max beszámoltattni az újba....de erre elég kicsi az esély :lol: Viszont az biztos hogy egy forintot nem költök arra,ami nem a normális müködéshez szükséges....... Hála neked Antinak meg annak aki sokat épített autót, én is csak is állapotmegörzésre költök :D Mert így láttam mit nyomtatok bele és hogy mennyire nemérdemes :lol: De azért még egy friss dukkót én megejtek a düdün! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 De azért még egy friss dukkót én megejtek a düdün! :lol: Az a legdrágább project :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Az a legdrágább project :D Tudom, de sajnos kénytelen leszek előbb utóbb,,,, mert kezd elharapóznia sok kavicsnyom.... a fényezés már nem fitt... 16 éves és igen igen látszik rajta! főleg ahol javítva lett a sárvédő íveknél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Az a legdrágább project :lol: És a turbósítás ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ha Lanti Xe-vel adja el akkor üzembentartóit ad egy ideggennek pl vagy hogy iratja át ? -szarakodjon az új tulaj a motorcserével.... van valami okosság ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ha Lanti Xe-vel adja el akkor üzembentartóit ad egy ideggennek pl vagy hogy iratja át ? -szarakodjon az új tulaj a motorcserével.... van valami okosság ? :D nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód jaaaaa...de jó neked... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód Milyen kód? C20NE? De az eredetvizsga akkoris necces lesz... Meg kell kérned Robot menjen veled eredetvizsgára. Amúgy hirdesd meg, hátha jól elviszik aztán kész. Grat a cégvashoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts