redline Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 akár :D mi lett végül? fiat panda 1.0 I. gen? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 mi lett végül? fiat panda 1.0 I. gen? :lol: :lol: gsi kadett :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 gsi kadett :D :D tudtam, hogy a sap egy átb@szós cég :lol: :lol: :lol: nadekomolyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ez gyors volt :lol: a szándék még ha meg is van a véghezvitel eléggé nehéz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 tudtam, hogy a sap egy átb@szós cég :lol: :lol: :lol: nadekomolyan.... kétéves passat 2.0TDI 34ekm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 a szándék még ha meg is van a véghezvitel eléggé nehéz :D Jó áron kell adni,és akkor le van a gond....Idővel megtérül....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 kétéves passat 2.0TDI 34ekm :D nah mégiscsak turbóba ültél...grat :lol: raktak-tak-tak-tak :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Jó áron kell adni,és akkor le van a gond....Idővel megtérül....... :lol: Antit idézem.. nem kér kenyeret :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Antit idézem.. nem kér kenyeret :D :lol: Ez igaz,csak fen kell tartani,az állás se tesz neki túl jót,és egyre kevesebbet ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 10e + 1 tábla Milka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ez igaz,csak fen kell tartani,az állás se tesz neki túl jót,és egyre kevesebbet ér :D sajnos... nem tudom mi lenne érte a reális ár..... de szentem kap egy NE-t azt lesz ami lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ahhhahahaha...emlékeztek tavaly németben mit kapott a seat a gumifüstölésen? lesz ám móka és kacagás soltvadkerten :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 sajnos... nem tudom mi lenne érte a reális ár..... de szentem kap egy NE-t azt lesz ami lesz.... Én tuti nem b@szakodnék motor cserével....Rakd fel x ért és úgy is elviszik...ha nem akkor NE vel se fogják.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 10e Mivel jó a kocsi így 12 e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Én tuti nem b@szakodnék motor cserével....Rakd fel x ért és úgy is elviszik...ha nem akkor NE vel se fogják.... hát énse szívesen.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 hát énse szívesen.... :D Add Dinynek bontásra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Add Dinynek bontásra :lol: :lol: de nekem az a 200e különbség sajna nem a pont leszarom kategória :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Mivel jó a kocsi így 12 e! :lol: + doboz Chappi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Antit idézem.. nem kér kenyeret :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 + doboz Chappi :D ha annyiért odaadja akkor akár 1 kartonnal is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Add Dinynek bontásra ;) :D Látom megy az ötlet börze :D :lol: Ha én egyszer majd elakrom, adni az enyémet elsem merem árulni nektek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 sajnos... nem tudom mi lenne érte a reális ár..... de szentem kap egy NE-t azt lesz ami lesz.... Szerintem meg hagyd így...és add el amennyiért elviszik... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 de nekem az a 200e különbség sajna nem a pont leszarom kategória :D :lol: Akkor mégis kér kenyeret :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Látom megy az ötlet börze :D :lol: Ha én egyszer majd elakrom, adni az enyémet elsem merem árulni nektek! :lol: :lol: ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Szerintem meg hagyd így...és add el amennyiért elviszik... :lol: :D Szerintem is ez a legjobb megoldás,mert minnél több idö telik el annál kevesebbet ér,és annál többe került addig....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts