Xray Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Látod már akkor ottvoltam :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Látod már akkor ottvoltam :D :lol: :lol: :lol: Mostanra is csak egy ékezettel lettél több...már nem gomb vagy, hanem gömb... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Na az se mocskol jobban, mint egy 10 éves tádé :lol: :lol: Meg amennyit használom... egy villanyautó többet szennyezi a környezetet évente, mint a versenyautóm :D És ki beszélt itt 10éves dízelekről? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Mostanra is csak egy ékezettel lettél több...már nem gomb vagy, hanem gömb... :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Halgassatok zenét : :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 http://www.themotorreport.com.au/4931/volk...-styling-study/ uhh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Csak hülyéskedtek és kapott egy használt logant :D Vagy 1 Spark-ot a kutyu méretéből kiindulva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 anti, kűttem pét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Halgassatok zenét : :lol: :lol: Hogy felvitte az Isten az Imi sorsát! :D Még ismerem azokból az időkből, amikor a miskei diszkóban játszott minden szombaton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hogy felvitte az Isten az Imi sorsát! :D Még ismerem azokból az időkből, amikor a miskei diszkóban játszott minden szombaton. :lol: COOOL Muzsika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Láttam ma reggel egy kocka Ladát, orosz rendszámmal, apró felnikkel és elöl a hűtőrácson figyelt a GSi felirat. Nem Gelko volt véletlenül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 És ki beszélt itt 10éves dízelekről? :lol: :D Amit most veszel, az is lesz egyszer 10 éves :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Amit most veszel, az is lesz egyszer 10 éves :lol: :D kiváncsi vagyok az omegád milyen adatokat produkál.. de gondolom makulátlan.... de persze az benzies ergo lehet xarabb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 kiváncsi vagyok az omegád milyen adatokat produkál.. de gondolom makulátlan.... de persze az benzies ergo lehet xarabb... :lol: Az omega tavaly a zöldkártyán teljesen legál mérésen gyári értékeket produkált, úgyhogy ezt most benézted :lol: :lol: Euro2 :D Amúgy egy hasonló évjáratú dízel és benzines között a dízel javára kb 5-10x-es a környezetszennyezés, ha pl PM10-et nézünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Az omega tavaly a zöldkártyán teljesen legál mérésen gyári értékeket produkált, úgyhogy ezt most benézted :D :lol: Euro2 :D Amúgy egy hasonló évjáratú dízel és benzines között a dízel javára kb 5-10x-es a környezetszennyezés, ha pl PM10-et nézünk ;) tudom, hogy hibátlan.... mi más lehetne :lol: szerintem egy táblával menj ki tüntetni a dieselesek ellen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 tudom, hogy hibátlan.... mi más lehetne :lol: szerintem egy táblával menj ki tüntetni a dieselesek ellen. :lol: Azt kéne :D A büdös olajkályhák miatt van a szmogriadó is :lol: Részecskeszűrőt rájuk, akkor amnesztiát kaphatnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Láttam ma reggel egy kocka Ladát, orosz rendszámmal, apró felnikkel és elöl a hűtőrácson figyelt a GSi felirat. Nem Gelko volt véletlenül? :lol: sajnos nem :lol: és ha ladát veszek akkor az megint niva lesz :D ...bár a szmogrendelet értelmében az sem mehetne be a városba okt és márc között...ezért vannak más versenyzők is :lol: én viszont láttam az üllőin Stewet...gondolom munkából ment haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 .. én viszont láttam az üllőin Stewet...gondolom munkából ment haza... Jah...reggel húzott haza, mert Cegléd, aztán ment még Kalocsára...aztán vissza haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Jah...reggel húzott haza, mert Cegléd, aztán ment még Kalocsára...aztán vissza haza... nagyon szép az a veki csak kár a visszapillantókért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 nagyon szép az a veki csak kár a visszapillantókért :lol: Ő is felrakta azt a fos M3-asat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ő is felrakta azt a fos M3-asat? :D olyanból csak az autópályát ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 olyanból csak az autópályát ismerem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Az omega tavaly a zöldkártyán teljesen legál mérésen gyári értékeket produkált, úgyhogy ezt most benézted :lol: :lol: Euro2 :lol: Amúgy egy hasonló évjáratú dízel és benzines között a dízel javára kb 5-10x-es a környezetszennyezés, ha pl PM10-et nézünk :D Jaj te kis demegóg bio,te...az omi ibolya illatút nyomat a város levegőjébe...megkérdezném akkor,hogy a 100000éves fos BKV dízelek senkit nem zavarnak?Az M0 nincs végig kész,senkit nem zavar?Meg egyébként is,neked minek egy KOMBI omega,amikor csak egyedül ülsz benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Jaj te kis demegóg bio,te...az omi ibolya illatút nyomat a város levegőjébe...megkérdezném akkor,hogy a 100000éves fos BKV dízelek senkit nem zavarnak?Az M0 nincs végig kész,senkit nem zavar?Meg egyébként is,neked minek egy KOMBI omega,amikor csak egyedül ülsz benne? :D És alig éred el a pedálokat ... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Az omega tavaly a zöldkártyán teljesen legál mérésen gyári értékeket produkált, úgyhogy ezt most benézted :lol: :lol: Euro2 :D Amúgy egy hasonló évjáratú dízel és benzines között a dízel javára kb 5-10x-es a környezetszennyezés, ha pl PM10-et nézünk ;) Gabi ne álszenteskedj :lol: :D Az euro 2es omegád kb 2x annyira szennyezi a levegőt mint mondjuk a focus ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts