Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Tom? Redi? (Ogre)? Lacee? Viktor? ki hányan...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Tom? Redi? (Ogre)? Lacee? Viktor? ki hányan...??? Én max taknyon csúszni tudnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Én max taknyon csúszni tudnék :lol: Jégcsap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Én max taknyon csúszni tudnék :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Tom? Redi? (Ogre)? Lacee? Viktor? ki hányan...??? Ugye terem lesz és nem az a műfüves sz@r? A fehér gsi-s Norbik jönnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ugye terem lesz és nem az a műfüves sz@r? A fehér gsi-s Norbik jönnek :D Ok...szal ketten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Keresel Powercapot? Utánanézek, mert lehet tudok most egyet. :lol: nekem is kéne egy :D (Úgy gyári az XE :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nekem is kéne egy :D (Úgy gyári az XE :lol: ) Egyébként nem is értem miért nem ilyennel csinálták gyárilag mindet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Még jó hogy lehet kapni :D :lol: :lol: És még hozzá NE :lol: És még hozzá ratyi is :D Ez egy C14SE sztem.Az ára meg.......jó ha éri mondjuk a felét....Mindennel...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Egyébként nem is értem miért nem ilyennel csinálták gyárilag mindet... :D mer a SoseFogIndulni doboz mennyivel jobban néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 mer a SoseFogIndulni doboz mennyivel jobban néz ki Meg nyílván jó üzlet, hogy ráfogják, hogy plusz 10 lovat ad, a sárkányos cimkés meg 15-öt, a sok hüjje géjjessís meg veszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Egyébként nem is értem miért nem ilyennel csinálták gyárilag mindet... :D az egyik fém a másik műanyag....egy kicsitl olcsóbb sfi-t gyártatni mint powercap-ot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 az egyik fém a másik műanyag....egy kicsitl olcsóbb sfi-t gyártatni mint powercap-ot :D Tehát azt állítod hogy minden póverkutya fémből van Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Tehát azt állítod hogy minden póverkutya fémből van most ne menjünk rá a magyar gmkkisipari bármire amivel mindenki sziv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 most ne menjünk rá a magyar gmkkisipari bármire amivel mindenki sziv :lol: Azt akarod mondani, hogy amit még tőled vettem az gmk kisipari? :lol: Csiga! Szorul a hurok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Azt akarod mondani, hogy amit még tőled vettem az gmk kisipari? :lol: Csiga! Szorul a hurok! :D Amit tőlem vettél az egy remek darab, és elképesztően jól jártál vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ... Rizsamen...hozzánk mikóóó jössz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Amit tőlem vettél az egy remek darab, és elképesztően jól jártál vele :lol: :D :lol: Amúgy tényleg nincs gond vele és szebb is, mint újkorában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nekem is kéne egy :D (Úgy gyári az XE :lol: ) Majd utánanézek, ha csak egy van, akkor majd megverekedtek érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Majd utánanézek, ha csak egy van, akkor majd megverekedtek érte. :lol: Ráér meg nem is akarom elvenni Lóri elől de ha vanvmimegtuccvmitérted... köszi Lesz végre fekete lökősöm előre és hátra máris :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 loree az amit a haverod csinált nem jött be? :D Még nem raktam fel pedig meg van minden hozzá. Csak érdeklődtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ráér meg nem is akarom elvenni Lóri elől de ha vanvmimegtuccvmitérted... köszi Lesz végre fekete lökősöm előre és hátra máris :D Mi ez a pénzszórás? Elment a laptop vagy bejött valami a tőzsdén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Rizsamen...hozzánk mikóóó jössz??? :D Megbeszéljük fociszünetben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Megbeszéljük fociszünetben Akkor levegő után kapkodunk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Na gyerekek! A rángatózással elmentem a villamossági haveromhoz rátoltuk laptopra. Hiba semmi minden tökéletes, azt mondta, hogy esetleg amíg dájrektszűrő volt rajta lehet hogy olajat szívott a légmennyiség szenzor, vagy az állásban a befecsik kicsit megmacskásodtak a jó magyar benzintől. Benzin nyomás is tökéletes. Még a múltkor írtam hogy vettem aegy motor hőfokjeladót de nem volt jó mert durrogott az autó. Na most jön a poén. Lehúzom a csatit rárakjuk az új érzékelőt és a laptop azt mondja -39fok, na jó próba 3 féle ellenállással, akkor sem volt jó, ha visszadugtam a régi hőfokjeladóra ami ugrálva mutatta a hőfokot az nagyjából jó volt. Akkor rámértünk a vezetékekre, és ekkor jön a besz@rás: a negatív szálon jött a pozitív a pozitívon pedig nem volt negív. Adtunk külön teste és egyből jó lett az új szenzor. A régi valszeg azért működött, mert a belső szál hozzá ért a külső rézburkolathoz és a fagyállós víz letestelt. Ezért állt le nekem néha hidegen, most tökéletes. Amióta megvettem így jártam vele. Esetleg kint anno direkt ilyen fekete csatis szenzort raktak bele, hogy jó legyen a motorhőmérséklet. A dadogást nem sikerült elhárítani tegnap, de ma voltam Egerben és jól meghúzattam (még tegnap este is :D ), azóta tökéletes semmi visszarúgás, dadogás :lol: :lol: :lol: A villamossági srác azt mondta, hogy 92 óta van szakmába főleg opelokkal és vw-el foglalkozik (van neki egy elektromos 3-s golfja, g*ci komoly semmi hangja) de ilyennel még soha nem találkozott és azt monda ha ezt mesélnék neki nem hinné el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts