opel16v Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 100m-en mond a futónak,hogy csak "félgőzzel" fusson! :lol: Nekem aztán mondhatja :) Aztmeg hogy kell ?? finoman b..ni neki :P B) Meg kell magyarázni, azért puha, hogy ne fájjon ;) :blush: mutass már légyszi egyet itthon! :D Itt az ideje csinálni egyet, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Na Bontóskám...ahelyett, hogy szívod itt mindenki vérét, nézzé már nekem pls a vekire a géptető meg a maszk közé olyan gumibaszást... B) Ha nincs ako elvileg vmi 2500é rendelhető még gyáriban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Apropó, akkor most melyik astrától váltál meg? Karcsika, HON vagy 3. autó lett?? B) Karcsika helyett :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Karcsika helyett :D ;) Ez jóhír :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Meg kell magyarázni, azért puha, hogy ne fájjon B) ;) Szűzlány efektus! :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Urak, Sikerült benyeljek vmi ebolát, így nem tudok este Lurdyba menni. Viszont Pestának kéne küldjek vmit. Az itt lakók közül nem tudna vki elugrani hozzám? Odaadnám a pakkot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Ha nincs ako elvileg vmi 2500é rendelhető még gyáriban. Lesz neki ingyen is...múltkor vittem egy körre... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Urak, Sikerült benyeljek vmi ebolát, így nem tudok este Lurdyba menni. Viszont Pestának kéne küldjek vmit. Az itt lakók közül nem tudna vki elugrani hozzám? Odaadnám a pakkot... Részemről kb 1%, hogy ki tok menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Részemről kb 1%, hogy ki tok menni... Részemről is van annyi hogy felmegyek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Lesz neki ingyen is...múltkor vittem egy körre... B) A halálfélelem nagy úr... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Ez jóhír :blush: ;) Még nem tettem le az ST-ről....sőt.Egyre jobban tetszik a focus,így egyre jobban szeretnék egy ST-t :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 a héten rendelhetem az új autómaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 a héten rendelhetem az új autómaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt B) Hee? Bőővebben? MIt mikori, mennyi.. stb.. és mikor rakod bééé a hangszóóróóót vazeee.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 a héten rendelhetem az új autómaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt B) Egyik szóbából a másikba közlekedéshez ? ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 a héten rendelhetem az új autómaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt B) Sírjál még1x :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Hee? Bőővebben? MIt mikori, mennyi.. stb.. és mikor rakod bééé a hangszóóróóót vazeee.. ;) hát az nem ma lesz B) Egyik szóbából a másikba közlekedéshez ? :blush: :D :lol: :) mazsinak kell :D Sírjál még1x :P :P ha tudnád mennyit dolgoztam, dolgozok a héten... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ha tudnád mennyit dolgoztam, dolgozok a héten... B) Még a végén tényleg megsajnállak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Még a végén tényleg megsajnállak ;) azért ez jólesik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 azért ez jólesik :) Azért arra várhatsz még egy kicsit :P B) ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Azért arra várhatsz még egy kicsit :D B) ;) :blush: :D :lol: ráérek :P :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ráérek :blush: B) ;) Tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Felhívott egy XE-s Calis srác hogy van egy kis gebasz. 94-es hibakód. Mit kell cserélnie, mennyibe kerül és hogy kell kicserélni B) Tudtok segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ....mazsinak kell :lol:.... Akkor lehet, hogy elhízik és lesz vagy 4 kiló B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Felhívott egy XE-s Calis srác hogy van egy kis gebasz. 94-es hibakód. Mit kell cserélnie, mennyibe kerül és hogy kell kicserélni :lol: Tudtok segíteni? Ennyire nem lehetsz amatőr ez még nekem is megy B) ;) :blush: :D 94 Hall szenzor - fesz. magas http://calibrainfo.hu/index_kodok_hibakod.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Még nem tettem le az ST-ről....sőt.Egyre jobban tetszik a focus,így egyre jobban szeretnék egy ST-t :blush: B) Hát úgy is meglessz eccer csak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts