mélykék76 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Persze ez is pont SAL. Istvántól majd kapsz B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Persze ez is pont SAL. Istvántól majd kapsz ;) :blush: :D :lol: Tudod milyen nehezen találtam?! Csak rendes márkákat dobott a gugli is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Kondit ? Emelgetted a medicinlabdát, meg pókfociztál egyedül ? B) ;) :blush: Ennyire azért nem durvultam...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Ennyire azért nem durvultam...B) Csak beugrottál kis spinningre, mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Csak beugrottál kis spinningre, mi? :blush: Igen, a többi cicanacis fiúcskával... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Na akkor áttoltam abba a topikba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Insignia 2009 2000ccm CDTI 160LE A képek a kis gyöngyszemről, nagyon gyönyőrű kívül belül nemtok mitmondani és a 2000-s moci is nagyon jól teljesített. odatapostam, és azért lehtett süppedni az ülésbe! B) Eztet a topikot láttademár drága tezsvírem (Csak hogy ne csak mi tudjunk róla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Eztet a topikot láttademár drága tezsvírem Hát mostmár láttam köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Naggggyon komoly.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Pénteken elhoztuk a focust.......Szombaton elmentünk vele Szerencsre....500km oda vissza.Összeségében nagyon jó autó,kényelmes,keveset fogyaszt......Kegyetlen jól megy,és belül szinte nincs dízel hangja.A fék is elég komoly rajta,elöl 300as tárcsa van gyárilag.Ma voltam Attilánál,2első gátlót, féket kell cserélni,és hibátlan lesz.Az alkatrész árak meg viccesek ;) Nem bántam meg hogy ezt vettük meg,és nem H astrát 1.7es dízel mocival B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Pénteken elhoztuk a focust.......Szombaton elmentünk vele Szerencsre....500km oda vissza.Összeségében nagyon jó autó,kényelmes,keveset fogyaszt......Kegyetlen jól megy,és belül szinte nincs dízel hangja.A fék is elég komoly rajta,elöl 300as tárcsa van gyárilag.Ma voltam Attilánál,2első gátlót, féket kell cserélni,és hibátlan lesz.Az alkatrész árak meg viccesek ;) Nem bántam meg hogy ezt vettük meg,és nem H astrát 1.7es dízel mocival B) Amin a legjobban meglepődtem hogy 240e nél kell cserélni a komplett vezérlést,de a Petrányis barátom felhívta a szerelőjét,hogy Ő mikor cserélné......150e km mondott :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Persze ez is pont SAL. Istvántól majd kapsz :D :lol: :) :P Csak a SAL B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 SALáta B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 SALáta B) ;) :blush: A SAL egy rakás Fos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Mi van itt ? Kóruspróba ? B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 A SAL egy rakás Fos! B) attól függ mire Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 attól függ mire hát ja... énse értem miért kell mindent ennyire fikázni.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 hát ja... énse értem miért kell mindent ennyire fikázni.... B) Ezt pont Te kérdezed? :) ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Ezt pont Te kérdezed? :) B) ;) :blush: :D ez más szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 attól függ mire Én tapasztalatból mondom és közép árkategóriában mert volt SAL cuccom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 anno szobai és autó hifit is csinált az egyik barátom. nekem a szobában és az autóban is SAL rendszer volt és ár értékben sztem nagyon jó. Maradok SAL - párti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 csatlakozom az előttem szólóhoz. Volt SAL autóhifim és van SAL házimozi rendszerem. A házimozirendszert 35eFtért vettem erősítő nélkül, ami a tudását tekintve verhetetlen ár, ez ugye normál méretű hangfalakból áll, nem ilyen pc speaker házimozi szett és nagyon jól szól. B) Más: Ha valakinek, vagy valaki ismerősének, vagy valaki ismerősének a rokonának a szobatársának... Astra F FK Angel-hez van bekötő kábele, ami a H4es gyári csati és a lámpák között van, kérem jelezze, kellene nekem egy olyan köteg. Gondolok itt törött lámpára amiből már csak az a kábel maradt meg hasonlóra. Előre is téháiksz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 ez más szerintem. B) Miért lenne más?Pénteken Dinyvel kiszívtátok a vérem a focus miatt :lol: :blush: Ez miben különbözik? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Miért lenne más?Pénteken Dinyvel kiszívtátok a vérem a focus miatt :lol: ;) Ez miben különbözik? B) :blush: addig jó még van miért szívni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 addig jó még van miért szívni :blush: ;) Akkor végképp nem értelek B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts