Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Bejelölt egy kolléganőm a "májvipen" ismerősnek.

Mikor végignézte a képeimet akkor kiderült,hogy az övéké volt az Astrám.

Írtam a pasijának és érdekes dolgok derültek ki a kereskedős lehúzásról. B)

Mikor abeszámítás után bement,hogy visszavenné a kocsit már visszább volt tekerve az órája.

Az új akku is eltünt a sötétben és sok dolgot kiszedtek belőle. Pölö a faca Sony fejegység helyett egy gyári kazettásmagnó került bele stb.

Megkérdezte az eladót,hogy visszatekerték-e az órát. Az meg rendesen meg volt sértődve.

Utána mikor megmondta,hogy az övé volt akkor meg vöröslött a ######i.

3 évig használták és nem volt vele egy generátor felújításon kívül semmi baj.

A mai napig bánja,hogy eladta.

Azt is leírta,hogy hol és mennyire volt törve.

Az eleje koccos volt azt ő is úgy vette a hátulját meg egy kamion pöckölte meg.

És a helyi Opel márkaszervíben lett jevítva.

Eladáselőtt váltoolajat cseréltek és minden szűrőt. A gumikba kb. 500 kilométer volt.

Elküldve

Jól emlékszem, hogy innen van vkinek calibra turbo felni polírozva az autóján? Esetleg egy képet vki tud mutatni róla? Thx

Elküldve
Jól emlékszem, hogy innen van vkinek calibra turbo felni polírozva az autóján? Esetleg egy képet vki tud mutatni róla? Thx

mélykékpityunak van ilyen, de szerintem nem néz ki jol B)

Elküldve
jo, de te kolibris vagy

Ne sértegges... ;)

Én turbós, összkerekes, 6osváltós vagyok, az csak a sors kegyetlen fintora, hogy mindezt egy szotyvadt, telepituningos, Calibra bódéban kapom meg. B)

Elküldve
Ne sértegges... ;)

Én turbós, összkerekes, 6osváltós vagyok, az csak a sors kegyetlen fintora, hogy mindezt egy szotyvadt, telepituningos, Calibra bódéban kapom meg. B)

bódé lol

Elküldve
Ne sértegges... :lol:

;) :blush: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.