spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 És mi van ha nem is Öcsi árulja??? :blush: :D :lol: B) global fail ;)
Xray Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 global fail B) Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! ;) :blush:
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! ;) :blush: a nyulakról megint megfeledkeztetek... B) :D
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! B) ;) de az is lehet h öcsi hagyta ott juditot mert juditnak van egy (*szerk legyen 18 h hivatalos legyen :lol: )..éves huga :blush: :D
Xray Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 de az is lehet h öcsi hagyta ott juditot mert juditnak van egy (*szerk legyen 18 h hivatalos legyen :D )..éves huga B) :blush: Erre nem is gondoltam ;)
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Erre nem is gondoltam B) Először Öcsi sem... ;) :blush:
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Először Öcsi sem... :blush: :D Anti te tudsz valamit....te voltál judit? ;) B) :lol:
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Anti te tudsz valamit....te voltál judit? ;) B) :D Neeeeem...de hát nem láttok át a dolgokon??? Ez sima ügy... :blush:
Xray Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Neeeeem...de hát nem láttok át a dolgokon??? Ez sima ügy... ;) Öcsi fogná judi csöcsét, de a bratyó fogja judi csöcsét, kurv@jó a judi csöcse, felált tóle a bratyó Pöcse! B)
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Öcsi fogná judi csöcsét, de a bratyó fogja judi csöcsét, kurv@jó a judi csöcse, felált tóle a bratyó Pöcse! B) erre már nehéz bármit is írni. ugyh megyek is tanulni ;)
Stefan Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 erre már nehéz bármit is írni. ugyh megyek is tanulni B) Ha tanulni akarsz, akkor a legjobb helyen vagy! ;)
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ha tanulni akarsz, akkor a legjobb helyen vagy! ;) sztem öcsiékről nem sokat kérdeznek holnap a vizsgán B) :blush:
Vktr Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ekkora érdeklődésre nem is számítottam B) ;) :blush:
Lanti Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ekkora érdeklődésre nem is számítottam ;) :blush: :D a gsi-s szint... B)
Racce Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 csabi feleslegesen húzod fel magad...nekem is többszínű a Kadettem,sőt szakadt is,de én szeretem,aki nem akar nem néz rá,meg amúgy is kinyalhatja a seggem!van aki mindent tökéletesen csinál B) szarok a farmra,legyen neked is ez a mottód! ;)
coupe Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 csabi feleslegesen húzod fel magad...nekem is többszínű a Kadettem,sőt szakadt is,de én szeretem,aki nem akar nem néz rá,meg amúgy is kinyalhatja a seggem!van aki mindent tökéletesen csinál B) szarok a farmra,legyen neked is ez a mottód! ;) Kicsit félre érted a helyzetet :blush: Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó......
redline Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Kicsit félre érted a helyzetet ;) Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó...... valaki mostmár töltse fel youtube-ra a pénteki felvételt B)
Racce Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Kicsit félre érted a helyzetet ;) Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó...... nekem tök mindegy miről volt szó,épp erről beszélek B)
coupe Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 valaki mostmár töltse fel youtube-ra a pénteki felvételt ;) Nincs felvétel....de azért az bitos hogy az ilyen hülye állatok miatt csesztettnek minket pénteken...ebben nem csak kadett,opel,hanem honda is bele tartozik...Mondjuk Zimával az élen,mert egyszerüen nem érti meg hogy ne a méygarázsba szúrja keresztbe.Majd ha meg fejbe verik,mint 2 ével ezelött pár embert,vagy össze törik a kocsiját akkor csodálkozás van...Nekem mindegy :blush: jó a campona is...csak ha innen átjön mindenki oda akkor ott se lesz hosszú életű a dolog..... Pénteken annyit mondtak hogy amíg tud mindenki értelmesen viselkedni,nyugodtan lent lehet maradni......Gondolom az értelmes viselkedés az nem a keresztbe autózást jelenti B)
coupe Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 nekem tök mindegy miről volt szó,épp erről beszélek ;) De miről Racce?Azt se tudod miről van szó....... B)
Albert Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Pénteken annyit mondtak hogy amíg tud mindenki értelmesen viselkedni,nyugodtan lent lehet maradni......Gondolom az értelmes viselkedés az nem a keresztbe autózást jelenti ;) Gratulálok Zimának gondolom milyen nehéz lehet megérteni és nem keresztbe menni B)
Racce Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 De miről Racce?Azt se tudod miről van szó....... B) azt te honnan tudod? ;) teljesen tisztában vagyok velemi a helyzet :blush:
Albert Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Nem kellene esetleg a BKV házatáján nézelődni picit? Vagy a fuvarozók körmére nézni,hogy az 1000éves IFA és hasonlók mire kapnak ZK-t? Kurvára telibesz@rom hogy páros vagy páratlan,ha már kifizetem a b@szott drága adót a kocsimért igenis járni fogok vele,akár dízel,akár benzines,ainek meg nem tetszik a szmog,költözzön vidékre. Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B)
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B) Nekem olyan nincs,amikor én kezdtem melózni nem volt kötelező. Bár ahogy a mai egészségügy áll,nem is nagyon kell. Pár hónapja végigkisértem nagyapám kezelését(halálba taszítását)a kórházban,tudnék mesélni micsoda állapotok vannak... ;)
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Nekem olyan nincs,amikor én kezdtem melózni nem volt kötelező. Bár ahogy a mai egészségügy áll,nem is nagyon kell. Pár hónapja végigkisértem nagyapám kezelését(halálba taszítását)a kórházban,tudnék mesélni micsoda állapotok vannak... B) nagyfaterokról inkább ne...+2lábbal jár, elesett, fájt a válla. megröntgenezték, elküldték gyógytornára, és közben elvolt törve a válla ;)
Recommended Posts