spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 És mi van ha nem is Öcsi árulja??? :blush: :D :lol: B) global fail ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 global fail B) Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! ;) :blush: a nyulakról megint megfeledkeztetek... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát akkor vagy Judika akit a bratyó dug , vagy öcsi ak már nemduja judikát! B) ;) de az is lehet h öcsi hagyta ott juditot mert juditnak van egy (*szerk legyen 18 h hivatalos legyen :lol: )..éves huga :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 de az is lehet h öcsi hagyta ott juditot mert juditnak van egy (*szerk legyen 18 h hivatalos legyen :D )..éves huga B) :blush: Erre nem is gondoltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Erre nem is gondoltam B) Először Öcsi sem... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Először Öcsi sem... :blush: :D Anti te tudsz valamit....te voltál judit? ;) B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Anti te tudsz valamit....te voltál judit? ;) B) :D Neeeeem...de hát nem láttok át a dolgokon??? Ez sima ügy... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Neeeeem...de hát nem láttok át a dolgokon??? Ez sima ügy... ;) Öcsi fogná judi csöcsét, de a bratyó fogja judi csöcsét, kurv@jó a judi csöcse, felált tóle a bratyó Pöcse! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Öcsi fogná judi csöcsét, de a bratyó fogja judi csöcsét, kurv@jó a judi csöcse, felált tóle a bratyó Pöcse! B) erre már nehéz bármit is írni. ugyh megyek is tanulni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 erre már nehéz bármit is írni. ugyh megyek is tanulni B) Ha tanulni akarsz, akkor a legjobb helyen vagy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ha tanulni akarsz, akkor a legjobb helyen vagy! ;) sztem öcsiékről nem sokat kérdeznek holnap a vizsgán B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ekkora érdeklődésre nem is számítottam B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ekkora érdeklődésre nem is számítottam ;) :blush: :D a gsi-s szint... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 csabi feleslegesen húzod fel magad...nekem is többszínű a Kadettem,sőt szakadt is,de én szeretem,aki nem akar nem néz rá,meg amúgy is kinyalhatja a seggem!van aki mindent tökéletesen csinál B) szarok a farmra,legyen neked is ez a mottód! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 csabi feleslegesen húzod fel magad...nekem is többszínű a Kadettem,sőt szakadt is,de én szeretem,aki nem akar nem néz rá,meg amúgy is kinyalhatja a seggem!van aki mindent tökéletesen csinál B) szarok a farmra,legyen neked is ez a mottód! ;) Kicsit félre érted a helyzetet :blush: Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Kicsit félre érted a helyzetet ;) Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó...... valaki mostmár töltse fel youtube-ra a pénteki felvételt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Kicsit félre érted a helyzetet ;) Se szakadt kadettről,se igénytelenségről nem volt szó...... nekem tök mindegy miről volt szó,épp erről beszélek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 valaki mostmár töltse fel youtube-ra a pénteki felvételt ;) Nincs felvétel....de azért az bitos hogy az ilyen hülye állatok miatt csesztettnek minket pénteken...ebben nem csak kadett,opel,hanem honda is bele tartozik...Mondjuk Zimával az élen,mert egyszerüen nem érti meg hogy ne a méygarázsba szúrja keresztbe.Majd ha meg fejbe verik,mint 2 ével ezelött pár embert,vagy össze törik a kocsiját akkor csodálkozás van...Nekem mindegy :blush: jó a campona is...csak ha innen átjön mindenki oda akkor ott se lesz hosszú életű a dolog..... Pénteken annyit mondtak hogy amíg tud mindenki értelmesen viselkedni,nyugodtan lent lehet maradni......Gondolom az értelmes viselkedés az nem a keresztbe autózást jelenti B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nekem tök mindegy miről volt szó,épp erről beszélek ;) De miről Racce?Azt se tudod miről van szó....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Pénteken annyit mondtak hogy amíg tud mindenki értelmesen viselkedni,nyugodtan lent lehet maradni......Gondolom az értelmes viselkedés az nem a keresztbe autózást jelenti ;) Gratulálok Zimának gondolom milyen nehéz lehet megérteni és nem keresztbe menni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 De miről Racce?Azt se tudod miről van szó....... B) azt te honnan tudod? ;) teljesen tisztában vagyok velemi a helyzet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nem kellene esetleg a BKV házatáján nézelődni picit? Vagy a fuvarozók körmére nézni,hogy az 1000éves IFA és hasonlók mire kapnak ZK-t? Kurvára telibesz@rom hogy páros vagy páratlan,ha már kifizetem a b@szott drága adót a kocsimért igenis járni fogok vele,akár dízel,akár benzines,ainek meg nem tetszik a szmog,költözzön vidékre. Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B) Nekem olyan nincs,amikor én kezdtem melózni nem volt kötelező. Bár ahogy a mai egészségügy áll,nem is nagyon kell. Pár hónapja végigkisértem nagyapám kezelését(halálba taszítását)a kórházban,tudnék mesélni micsoda állapotok vannak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nekem olyan nincs,amikor én kezdtem melózni nem volt kötelező. Bár ahogy a mai egészségügy áll,nem is nagyon kell. Pár hónapja végigkisértem nagyapám kezelését(halálba taszítását)a kórházban,tudnék mesélni micsoda állapotok vannak... B) nagyfaterokról inkább ne...+2lábbal jár, elesett, fájt a válla. megröntgenezték, elküldték gyógytornára, és közben elvolt törve a válla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts