warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Itt egy olcsó.Meg valszeg a km is reális.Talán. 8) Bár már láttam 400EUR-ért is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 de de Fankijé... most állítólag bömöst akar majd... elöször a jogositványát kapja vissza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 elöször a jogositványát kapja vissza :P :) :) :) :P :lol: Miért gondolja, hogy ha bömössel van, akkor nem veszik el tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Hi all Kis segítség kéne. Szereztem hidrótőkéket egész jó áron csak picit más mint a gyári INA. :? Az lenne a kérdésem,hogy esetleg vki nem-e tud utánna nézni cikkszám alapján,hogy tényleg jó-e C20XE-be és nem csak X20XEV-be.(Én ugy kaptam,hogy jó C20XE-hez de ki tudja) Két számot találtam a dobozon : cikkszám:0640009 és egy másik szám:9117905. Neten rákerestem és azt láttam,hogy a C30SE-be jó. Üdv PetiGSI, Mennyire megbízható az, akitől kaptad? Nem csak el akarta neked adni? Szerintem (de ez csak a magánvélemény) a hidrotőke nem kísérletezés kérdése, mert ha valami nem klappol a szelepek körül, húzatáskor lehet, hogy nagyon megbosszulja magát, úgy, mint egy beálló vízpumpa, vagy hasonló. Tehát csak akkor rakd be, ha a katalógus szerint is jó. Nézd meg az Nekem egyszer azt mondta az egyik opelszalon alkatrészfelelőse, hogy a van olyan c20xe, aminek katalógus szerint is ugyanaz a hidrotőkéje, mint az x20xev- é. Gondolom az újabb c20xe hidrotőke jó bizonyos x20xev-khez (talán a régebbiekhez). Szóval az újabb c20xe hidrotőke az passzolhat x20xev-be is, legalábbis ezt mondták. Én utánajárnék nagyon alaposan a katalógusbeli egyezésnek, mielőtt a gatyábarántott motoromba beletenném. De majd Uhuhu megmondja a frankót. Redline: mégsem adom el, hiretlen felindulás volt :). De jó, hogy ilyen határozott vagyok :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ...Lásd, jóska. :) Részéről enyhítő körülmény hogy már megbánta Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 :) :) :) :P :lol: Miért gondolja, hogy ha bömössel van, akkor nem veszik el tőle? kivételesen nem jókor tolod a poént cartárs....... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Ehh.. mé nincs meg nekije? :? Petya.. ajaj.. lehet mégse jó a tökös? Csak nem nézték el... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Ehh.. mé nincs meg nekije? :? volt egy csúnya balesete,lelépett elé egy kislány :) s még nem tisztázodtak a dolgok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Opel csergőben vettem. Remélem nem nézték el. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Kérdezzek rá?! Mégegyszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Rákérdeztem........ok :) Jók a tőkék bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 volt egy csúnya balesete,lelépett elé egy kislány :) s még nem tisztázodtak a dolgok.... Mondjuk ezt korábban is említhetted volna.MErt akkor nem jön elő belőlem a viccesgyerek. :? :) Valójában ez a rémálmom.Soha nem bocsátanám meg magamnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 430 Paci http://www.tuningcars.de/index.php?action=...ID=129&RID=1047 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 k26al könnyű :) Wolfi no para :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Mondjuk ezt korábban is említhetted volna.MErt akkor nem jön elő belőlem a viccesgyerek. :? :) Valójában ez a rémálmom.Soha nem bocsátanám meg magamnak. :) őőőő..mintha rémlene vmi.. asszem ez tavaly vmikor volt is téma itt a fórumon is.. csak nem tudtam h ő ő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 sztem ne feszegessük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 nem gáz nagyon ha nincs hátsó ablaktörlő??? :roll: http://www.astra-gsi.ch/astra11.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 430 Paci http://www.tuningcars.de/index.php?action=...ID=129&RID=1047 Tudja valaki esetleg, hogy ez milyen tipusú hűtőmaszk és hol lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Beszéltem Gábor mesterrel........pár óra és műhelyben a hengerfej.Ejjjj....izgatottan várom mi is lesz.................. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Tudja valaki esetleg, hogy ez milyen tipusú hűtőmaszk és hol lehet beszerezni? ez egy Mattig frontspoiler (tehát kompletten lökössel együtt van a cucc) pl itt egy: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7957426325&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 hát ez nem a 2 hufos eset... ez a lökös itt nálunk 90e :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 ez egy Mattig frontspoiler (tehát kompletten lökössel együtt van a cucc) Kösz, kár, hogy nincs külön a lökös nem teccik igazán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 k26al könnyű :) Wolfi no para :wink: Okézsoké Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 http://hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=Ope...screenwidth=800 Srácok ez új, vagy csak eddig én nem láttam? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 http://hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=Ope...screenwidth=800 Srácok ez új, vagy csak eddig én nem láttam? :?: Hogy lenne új ? 92-es :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts