Demó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 74Ah-s akksi tuti befér egy Astába. Még az A Corsába is befért a gyári helyre. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 74Ah-s akksi tuti befér egy Astába. Még az A Corsába is befért a gyári helyre. B) nekem is azvan benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 74Ah-s akksi tuti befér egy Astába. Még az A Corsába is befért a gyári helyre. B) Csak bal oldali izzó cseréje lehetetlen ha bennt van a nagy akksi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 nekem is azvan benne B) Jóhogy nincs benne 45-s aki erőműben dolgozik és Megawattokhoz van szokva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Csak bal oldali izzó cseréje lehetetlen ha bennt van a nagy akksi B) Megoldható volt az is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Sziasztok! Ismét gondban vagyok. Gondoltam ha már angel eyes, akkor legyen xenon is benne. Így hát megvettem ezt: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104# (felső, H1). Viszont az izzó feje (illetve az "izzó" B) ) nem fér át a lukon, ami a lámpatestben van, ahová az izzó becsúszik! Próbáltam szétszedni, de feladtam, mert csak a lámpa teljes szétszerelésével lehetni, amit nem akartam. Találkozott már valaki hasonló problémával? Kinek milyen xenon van az angelben? Üdv G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 miket találni... talan a megy a vize mondta a legjobb http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Kadett_C_limo_burnout Én csak ott ültem a jobb 1-ben, és könnyeztem... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 És ez még nem volt a legkomolyabb...... :D :lol: Jővő héten ha átmegyünk a camponába....akkor neked is kellene demozni B) Mert az egyik srácnak turbós autó az álma,és szeretné ha vinnéd egy karikát ;) :) :P :D Meséljek neki a szerelésről is, meg a szívásokról??? Hátha visszatér a zenéhez??? :P :P Jövő héten sajna péntek-szombat éjszakás leszek... :blush:, de utána hét okés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Sziasztok! Ismét gondban vagyok. Gondoltam ha már angel eyes, akkor legyen xenon is benne. Így hát megvettem ezt: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104# (felső, H1). Viszont az izzó feje (illetve az "izzó" B) ) nem fér át a lukon, ami a lámpatestben van, ahová az izzó becsúszik! Próbáltam szétszedni, de feladtam, mert csak a lámpa teljes szétszerelésével lehetni, amit nem akartam. Találkozott már valaki hasonló problémával? Kinek milyen xenon van az angelben? Üdv G Persze...sima ügy...igazából a gyújtószál, vagy hogy a tökben hívják, az nem fér be...így egy kicsit meg kell reszelni a lámpában a lukat...és pikk-pakk befér... arra figyelj, hogy próbáld úgy csinálni, hogy fejjel lefele legyen a lámpa, hogy ne hulljon tele reszelékkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 viszont a rendőrök megcáfolták a mostani érzéseimet róluk... teljesen korrektek voltak és mondták, hogy vigyázzunk mert csúszik a felüljáró... B) Igen, tényleg, jó fejek voltak, csak amikor még kiszállt és odajött és kérdezte, hogy ugye ez nem gyári??? Akkor azért nem gondoltam volna, hogy nem a szivatás irányába fog elmenni a dolog... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 már tolja B) Ezzel akar versenyezni amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ezzel akar versenyezni amúgy ? Hát azt tervezi, hogy driftelni fog vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Persze...sima ügy...igazából a gyújtószál, vagy hogy a tökben hívják, az nem fér be...így egy kicsit meg kell reszelni a lámpában a lukat...és pikk-pakk befér... arra figyelj, hogy próbáld úgy csinálni, hogy fejjel lefele legyen a lámpa, hogy ne hulljon tele reszelékkel... Hát elkezdtem reszelni. Kb 2 nap és kész is lesz:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Közben magtaláltam a képtáradban,ekkora aksit akarok Én is venni.Csak hihetetlennek tünt hogy elfér ;) B) Melyiket nézted ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Hát elkezdtem reszelni. Kb 2 nap és kész is lesz:)) hát pedig mi kb 5 perc alatt megcsináltuk anno... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Hát azt tervezi, hogy driftelni fog vele... Érdeklődéssel várom, hogy mennyire fogja bírni a kisautó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Érdeklődéssel várom, hogy mennyire fogja bírni a kisautó B) Hát mivel nem erre épült, így én sem vagyok benne biztos, hogy bírni fogja...kapásból csövezni kéne a drifthez... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 hát pedig mi kb 5 perc alatt megcsináltuk anno... B) Nekem kb 2x2mm-es vájat kell az 1 centi mély fémben :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nekem kb 2x2mm-es vájat kell az 1 centi mély fémben :S Ja, kb...de azért ott nem titanról van azért szó... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ja, kb...de azért ott nem titanról van azért szó... ;) :blush: Flex-szel reszeltétek ti h 5 perc alatt kész lett?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Flex-szel reszeltétek ti h 5 perc alatt kész lett?;) pedig nem csak 1-et csináltunk...de vagy 6 évvel ezelőtt volt...így annyira azért nem maradt meg az élmény...holott ha nagy szívás lett volna, akkor talán... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 :lol: :) Meséljek neki a szerelésről is, meg a szívásokról??? Hátha visszatér a zenéhez??? :P :D Jövő héten sajna péntek-szombat éjszakás leszek... B), de utána hét okés... MOndtuk neki,de azt is hogy jól gondolja meg hogy beül....mert utána nincs kiszállás ;) :blush: :D Melyiket nézted ki ? a legalsó 80ah Most elég jó áron van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 MOndtuk neki,de azt is hogy jól gondolja meg hogy beül....mert utána nincs kiszállás B) ;) :blush: mondta, hogy azért még lehet várni kéne vele...autóvásárlás előtt áll...mondtam neki, hogy tök 8, hogy előtte vagy utána ül be... mert így nem fog kocsit venni, ha előtte, ha meg utána akkor le fogja köpni... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 mondta, hogy azért még lehet várni kéne vele...autóvásárlás előtt áll...mondtam neki, hogy tök 8, hogy előtte vagy utána ül be... mert így nem fog kocsit venni, ha előtte, ha meg utána akkor le fogja köpni... ;) :blush: Nem kell ám Őt sajnálni :D :) B) Attól függetlenül hogy most azt mondom nem éri meg kocsit tuningolni,de ha valakinek egy turbós autó az álma akkor meg kell venni...... :D Mondtuk neki,hogy ezek már a nem annyira megbízható kategóriába tartoznak.....Amúgy nagyon jó társaság van a camponába is :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts