Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ma 20.45kor egy újabb élménnyel leszek gazdagabb, megyek élményautókázni 4x4 Vectra C20Let-tel ;) Remélem arébb rakták a Lurdyt úgy 20km-el távolabra tőlünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ma 20.45kor egy újabb élménnyel leszek gazdagabb, megyek élményautókázni 4x4 Vectra C20Let-tel ;) Remélem arébb rakták a Lurdyt úgy 20km-el távolabra tőlünk B) Örülhetsz, mert a Camponához megyünk... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Örülhetsz, mert a Camponához megyünk... :blush: Téged is visznek? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Örülhetsz, mert a Camponához megyünk... ;) de 9kor lurdy 1x B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 de 9kor lurdy 1x B) OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Örülhetsz, mert a Camponához megyünk... :blush: király B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 B) zsííír vóóót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Mor16V féle chip... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Mor16V féle chip... ;) :blush: B) Mi volt este? Hifi, vagy gyorsulás?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 :) Mi volt este? Hifi, vagy gyorsulás?:P Kezdtünk a Lurdyban, aztán át a Camponába...ott beszélgettünk rendőrbácsival, akinek nagyon bejött a Veki... B) ;) közben Lantinak "elpárolgott" a hűtővize...aztán meg skylinecheck volt...közben némi Hifi, és mutattak nekem olyat, hogy holnap lehugyozom Balázska általam eddig etalonnak tartott piokiller szarát... :blush: :D :lol: Na jó, ez vicc volt...az is b@szott jól szól, de hát az a skoda ne mán...csoda, hogy még lábon van...nekem meg a fejem a helyén... :P aztán hazafele laza krúúúzin volt csak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Kezdtünk a Lurdyban, aztán át a Camponába...ott beszélgettünk rendőrbácsival, akinek nagyon bejött a Veki... ;) :blush: közben Lantinak "elpárolgott" a hűtővize...aztán meg skylinecheck volt...közben némi Hifi, és mutattak nekem olyat, hogy holnap lehugyozom Balázska általam eddig etalonnak tartott piokiller szarát... :D :lol: :) Na jó, ez vicc volt...az is b@szott jól szól, de hát az a skoda ne mán...csoda, hogy még lábon van...nekem meg a fejem a helyén... :P aztán hazafele laza krúúúzin volt csak... :D viszont a rendőrök megcáfolták a mostani érzéseimet róluk... teljesen korrektek voltak és mondták, hogy vigyázzunk mert csúszik a felüljáró... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 az csinálná akinek két anuykája van.... http://sportgeza.hu/sport/2009/01/09/34_na...z_antarktiszon/ inkább ha rekordot akarok akkor kitalálom a féllábol legtöbbet egyensúlyozott az orrán egy pingonlabdával... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 az csinálná akinek két anuykája van.... http://sportgeza.hu/sport/2009/01/09/34_na...z_antarktiszon/ inkább ha rekordot akarok akkor kitalálom a féllábol legtöbbet egyensúlyozott az orrán egy pingonlabdával... B) Ezek nemnormálisak komolyan, gyalogolna a tököm enyit ;) A rendőrökre visszatérve, vannak azért normális emberkék. Beszélgettem én is a rendőrbarátommal épp a multkor elmentünk sörözni, aztán megvitattuk a kocsiépítést teljesen magánemberként beszélt nem hivatalból és aztmondta ha megtehetné ő is ezt csinálná autó átépít stb stb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 miket találni... talan a megy a vize mondta a legjobb http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Kadett_C_limo_burnout Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 miket találni... talan a megy a vize mondta a legjobb http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Kadett_C_limo_burnout Akkor mostmár Zima fogja így tolni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Akkor mostmár Zima fogja így tolni? ;) már tolja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 vajon publikus mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Kezdtünk a Lurdyban, aztán át a Camponába...ott beszélgettünk rendőrbácsival, akinek nagyon bejött a Veki... :blush: :D közben Lantinak "elpárolgott" a hűtővize...aztán meg skylinecheck volt...közben némi Hifi, és mutattak nekem olyat, hogy holnap lehugyozom Balázska általam eddig etalonnak tartott piokiller szarát... :lol: :) Na jó, ez vicc volt...az is b@szott jól szól, de hát az a skoda ne mán...csoda, hogy még lábon van...nekem meg a fejem a helyén... :P aztán hazafele laza krúúúzin volt csak... És ez még nem volt a legkomolyabb...... :P :D Jővő héten ha átmegyünk a camponába....akkor neked is kellene demozni B) Mert az egyik srácnak turbós autó az álma,és szeretné ha vinnéd egy karikát ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Laci4!!!! Ha jól emlékszem neked nagy aksid van......megmérnéd nekem hogy mekkora a mérete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Laci4!!!! Ha jól emlékszem neked nagy aksid van......megmérnéd nekem hogy mekkora a mérete? Közben magtaláltam a képtáradban,ekkora aksit akarok Én is venni.Csak hihetetlennek tünt hogy elfér ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Mert az egyik srácnak turbós autó az álma,és szeretné ha vinnéd egy karikát B) ;) Miért beszélsz harmadik személyben magadról? :lol: :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Laci4!!!! Ha jól emlékszem neked nagy aksid van......megmérnéd nekem hogy mekkora a mérete? Nekem Bosch Silver S3 70Ah-s van ha annak a méretei megfelelnek nekehed akkor 275mmX185mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Miért beszélsz harmadik személyben magadról? :) :blush: :D Látszik nem ismersz :P :lol: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Látszik nem ismersz :) :D :blush: B) az új Qp-t nem :P :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nekem Bosch Silver S3 70Ah-s van ha annak a méretei megfelelnek nekehed akkor 275mmX185mm Köszi!!!!! Az 278*175*190.....úgyhogy szinte ugyanaz B) :blush: Így biztos el fog férni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts