Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Sajnos csak 186 alatt lehet beférni... :blush: :D ;) Milyen magas vagy? Én 187cm körül és nekem sem szokott hozzáérni a fejem. Igaz nekem van tetőablakom is :D B) Óóóóó...most nézem, csak hogy épp, hogy buktad... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Óóóóó...most nézem, csak hogy épp, hogy buktad... B) ;) :blush: "De kár" mi? :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 "De kár" mi? :blush: :D :lol: Igazán sajnálom... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ha teletankoltad volna kiderült volna minden. Hogy számolod ki a fogyidat ha nem tankolod tele? QP-nak mekkora lenne B) ;) (Valaki nem fotosoppolná bele? :D ) Az lessz , de teszteltem már a BC-t max 1-2 dl téved a nyáron pont BW-n mértem le :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Az lessz , de teszteltem már a BC-t max 1-2 dl téved a nyáron pont BW-n mértem le :blush: azóta meg nem lett teletankolva a kocsi mi ? ;) igaz nekem is az a benzin van még a kabrioban...jó sokat ment B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 ... igaz nekem is az a benzin van még a kabrioban...jó sokat ment B) Hű, akkor jól becsüld meg, mert az még drága benzin ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Hű, akkor jól becsüld meg, mert az még drága benzin ;) és valószínűleg kevés is van már belőle szóval még többet ér B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 A ma estém a tied szivi... Ha Vanda nélkül jössz, akkor mehetünk együtt... B) ;) Mér ha a Vandával megyek akkor már nem is vagyok jó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 -15 fokban amúgy mit fogunk csinálni ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Túlélés Törvényei: Magyarország B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 azóta meg nem lett teletankolva a kocsi mi ? ;) igaz nekem is az a benzin van még a kabrioban...jó sokat ment B) Azóta volt tele párszor , csak konkrét akkor figyeltem :D Amugy meg nem mindíg teszem tele :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Keressük!!! IUH-573as forgalmirendszámú szürkemetál Jubileum Civic Type-R-t,ha véletlenül látjátok szóljatok!!!!!!! köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Keressük!!! IUH-573as forgalmirendszámú szürkemetál Jubileum Civic Type-R-t,ha véletlenül látjátok szóljatok!!!!!!! köszi!!! nyert valamit? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Keressük!!! IUH-573as forgalmirendszámú szürkemetál Jubileum Civic Type-R-t,ha véletlenül látjátok szóljatok!!!!!!! köszi!!! Tesa Hondafórumra is írjátok be vagy oda már bevan? Na annyit tudok tenni hogy szólok a rendőrbarátoknak itt vidéken és ha hatáskörbe megjeleni akkor,,, bizti rálesznek mozdulva! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 nyert valamit? B) gecijó poén volt! (ellopták) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nem akar valaki egyedi fényszórókat előre? :blush: Ez mennyibe jönne haza? B) Nagyon tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ez mennyibe jönne haza? B) Nagyon tetszik. ;) De ez nagyon sárga tomi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ez mennyibe jönne haza? B) Nagyon tetszik. ;) vagy is nemtom én nemtenném az astrámba,,, egy olyat mint istváné na az gyühet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Majd teszünk róla nehogy elfelejtse , Gabi azért remélem idén K1 nem lessz az ebédlőben! ;) Én sem vérző orral szeretnék bulizni :lol: Majd hanyagolom a Píístával az egyéni mutatványokat, és akkor nem ingerlem szerb amatőr revütáncos barátainkat hasonló mutatványra :blush: Ha szépen megkéred biztos visz :D Apropóóóó Kutya hideg van,,,, -11 a vas jelentem pöcre indul! Viszont rohadtt mód nemértek valamit Reichweite 100 KM szegénységjelző világít Molkut 100 -as Evo 25 liter tankol... és az 50L alatti vonalig felment .... kérdés: Vajon mennyi lehetett még benne? Én kizártnak tartom hogy 10L sztem 5L talán, ennyire pontatlan lenne a tankjelző?(nem tünt fel edíg) B) Jah átlagfogyim: 10,2 :) szörnyűűű! :D (lesz@rom tabletta bevéve) :P Vagy lehet hogy az AC összehorpasztotta a tankot? Nézz már alá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Én sem vérző orral szeretnék bulizni :lol: Majd hanyagolom a Píístával az egyéni mutatványokat, és akkor nem ingerlem szerb amatőr revütáncos barátainkat hasonló mutatványra ;) Vagy lehet hogy az AC összehorpasztotta a tankot? Nézz már alá :P Remélem idén tényleg nem lessz fullkontakt :blush: Majd megfigyelem , de most valahogy így -11 be nincs ingerenciám aláfeküdni :D De köszia tippet, nekem ez eszembe sem jutott volna B) Hondánál biza volt iylen de ott ha levettem a tanksapit szusszant oylat és a tank is pattant , astránál még iylen nemvolt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Keressük!!! IUH-573as forgalmirendszámú szürkemetál Jubileum Civic Type-R-t,ha véletlenül látjátok szóljatok!!!!!!! köszi!!! a dj srácé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 -15 fokban amúgy mit fogunk csinálni ma este? Pókerezni egy meleg szobában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 a dj srácé? Aham ja Szabié! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 a dj srácé? jah....ittvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Kicsit hüvi van... ;) "Csütörtök hajnalra Penészleken a lakásában fagyott meg egy 61 éves férfi. A férfi feleségével együtt tért nyugovóra szerda éjjel. A nő állítása szerint befűtöttek, de a helyszíni szemle idején -5 fokot mértek a szobában." Ez is biztos ilyen takarólehúzós pitsa, szegény ember meg megfagy... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts