Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nem nem csak már most szólok ha hazamész megen nembaxunk be együtt! B) Ha nem lett volna fos idő, és egyéb teendőnk maradtunk volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nekem 2700km alatt 3 kuplung és egy teljes motorgenerál volt :) De simán aláztam a faluban a simsonokat a kis kétsebességes minirigával ;) Jókedvében ment 70-et, igaz ott már pörgött vagy 10000 felett :blush: kék-sárga volt a kipuff könyök B) Amúgy Patyi megnézte a versenybringa váltóját, és kapott az egyes fokozat egyik kereke is, vannak bemarródások, de azt mondta az valszeg maradhat, majd még méricskél. Ha mákom van, akkor le tudja húzni a 3-4 fokozat kerekét egyben, és akkor csak két fogaskerék kell. Így már a kettes fokozat is utolsóként egyenesfogas lesz :P Rigám nemvolt , simsonom volt 2 is :D nekem is voltak ügyesbajos dolgok vele én is generáloztam rendesen , rezo kipuff sportsárvédő itt reszel ott reszel schubert tű feljebb lejebb :D volt kalandom nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mondom vissza...de még aznap amikor megvettem...1.1-ről 1.0-ra... Fostál mi?Nem is jó az,amikor vigyorogva tolod neki,aztán egyszer csak Huussss... Komolyra fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha nem lett volna fos idő, és egyéb teendőnk maradtunk volna... Nyugtass meg , idén bepótolod merthogy énsem 1 napra megyek az tutko szarvolt hazajönni a jó társaságból részegen fájós fejjel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Fostál mi?Nem is jó az,amikor vigyorogva tolod neki,aztán egyszer csak Huussss... Kolyara fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel. hát én is bízok benne...egyenlőre 1300km-t toltam bele...és kopp-kopp semmi gebasz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Fostál mi?Nem is jó az,amikor vigyorogva tolod neki,aztán egyszer csak Huussss... Kolyara fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel. Én is sok szerencsét kívánok hozzá, mondjuk azért annyi hogy ez nem épített hanem gyári viszonylag a kékhez képest! ;) (asszem) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nyugtass meg , idén bepótolod merthogy énsem 1 napra megyek az tutko szarvolt hazajönni a jó társaságból részegen fájós fejjel B) Ha lesz tali megyünk, iszunk, hányunk, belefexünk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha lesz tali megyünk, iszunk, hányunk, belefexünk... B) Az az érzésem, ezt még vissza kell majd idézni neked alkalomadtán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az az érzésem, ezt még vissza kell majd idézni neked alkalomadtán :blush: Nem kell...hallom Dettitől elégszer... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Wáháháááááááááááááááááááá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 persze kivéve akinek minden pénze mol meg otp részvényekben volt B) ;) Az a titka, hogy nem akkor kell venni amikor magas, hanem amikor alacsony. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az a titka, hogy nem akkor kell venni amikor magas, hanem amikor alacsony. B) Hopp... egy okos ember... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az a titka, hogy nem akkor kell venni amikor magas, hanem amikor alacsony. B) Bölcs vagy öreg,mint egy dakota harcos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Mondjuk ez most hosszútávú terv...én meg rövidtávon szeretnék meggazdagodni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha lesz tali megyünk, iszunk, hányunk, belefexünk... ;) Eza beszéd , ezmár nem papírkutyaságra vall! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az az érzésem, ezt még vissza kell majd idézni neked alkalomadtán ;) Majd teszünk róla nehogy elfelejtse , Gabi azért remélem idén K1 nem lessz az ebédlőben! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Azért az nem bukást jelent...legalább is hosszútávon nem...pár év és ugyan úgy vissza fog menni...ez annak bukó, aki ki akarja most venni mert kell a lóvé... Meg tegyük hozzá, hogy ez egy ilyen szakma...olyankor nem sajnálja őket senki, amikor ugyan ilyen módon, csak épp fordítva milliókat...milliárdokat szakítanak... Kivéve ha tőkeáttétes mert akkor kilikvidál a bank és szeva - mint ahogy ez történt is De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :blush: :D :lol: Na akkor már sikerült elérned, hogy úgy fogyasszon az autód mint egy túrós 4X4-es... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kivéve ha tőkeáttétes mert akkor kilikvidál a bank és szeva - mint ahogy ez történt is De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee B) ;) :blush: Látom nagyon bejön neked az XE filling neked boga kurv@ ég jó a lambdád :D nekem most 9-9.8 közé esik de ez csak város kocsikázás csak kocsimelegítés bár a bc-t vagy 4 hónapja nem is 0 áztam ki , de tankolás ezt mutatja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Na akkor már sikerült elérned, hogy úgy fogyasszon az autód mint egy túrós 4X4-es... ;) :blush: Aszittem lefelejtettél egy egyest amikor írtad a fogyiadatodat :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kivéve ha tőkeáttétes mert akkor kilikvidál a bank és szeva - mint ahogy ez történt is De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee B) ;) :blush: Naaaaaaaa, igazam volt? :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Aszittem lefelejtettél egy egyest amikor írtad a fogyiadatodat ;) B) Semmit...pedig reggel este 5 percig jár mielőtt elindulok vele...és miután megérkezek...ez is rontja ám még az adatokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha nem lett volna fos idő, és egyéb teendőnk maradtunk volna... B) max az egyéb tendő amivel védekezni tudsz....olyan jó idő volt,hogy még a vasoszlopot is megagyaltam ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ... Kösz, hogy jöttetek este... B) Pedig ott voltatok Zimánál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kösz, hogy jöttetek este... B) Pedig ott voltatok Zimánál... dik még! ezt nektek kell megbeszélni,a Zimának megadtam a számodat,amikor a kondiból felhívtam,hogy beszéljetek,ezekszerint nem hívott,erről én nem tehetek!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts